{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Nyt læderrat, sådan da :)

3.782 visninger | Oprettet:

Hey alle. Købte for en måneds tid siden en fin MK4'er 2,5T, men har lige siden været lidt irriteret over hvor blankt læderrattet så ud, så overvejede at købe et nyt, lige indtil jeg fandt ud af at Ford vil have 5000 DKR for et :o
Så det var igang med min gode ven Google, og finder ud af hvad man så kunne gøre. Fandt hurtigt dette link;

http://www.dhgate.com/product/steering-wheel-cover-for-ford-mondeo-mk4/186415820.html#s1-2-7|3776527031

Bestilte det efter lidt overvejelse (da jeg ikke selv er nogen expert med en nål og sytråd), men tænkte 'hvor svært kan det være!' :)

Efter at jeg havde betalt til told & skat, kunne jeg endelig idag få det monteret.
Afsprittede original rattet, og puttede dobbeltsided tape på bagsædet af lædercoveret. Det tog en lille time at få læderet på selve rattet og få presset kanter og lign derned hvor det nu skulle være.
Og så til det virkelige besværlige. At sy. Tænkte at det var pissenemt, men kunne absolut ikke finde ud af det, men heldigvis fik jeg lokket min højgravide hustru til at hjælpe mig (og det endte så med at hun syede hele rattet :D )

Alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds, og lugten af ægte læder er nu dejlig :)
Ville jeg gøre det igen? Måske, men kun med min hustru's hjælp. Og så ville jeg nok afmontere rattet, da det er ret besværligt at sidde og dreje rattet rundt for at sidde i alle mulige akavede stillinger.

Prisen var 240 kr for selve læderet + 210 kr i told. Så 450,- for et 'nyt' rat, og fornyet køreglæde (det er trodsalt rattet man rør ved mest i en bil) er sgu billigt. At det så tog omkring 4 timer at montere er så en anden sag :)

PICS;

Martin K
Mand | 42 år | Oprettet: 17. jun 2004


Kommentér på:
Nyt læderrat, sådan da :)
Annonce