{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Renovering af BMW E36 coupe

3.810 visninger | Oprettet:

Så har jeg endelig fået taget hul på renoveringen af min E36'er :)
Inden jeg startede (20/2) var den ramt at rust i v. bagskærm, bagpanel og lidt i begge dørene så jeg har valg at udskifte begge side paneler, begge bagskærme, inderskærme, bagpanelet og taget som det første jeg går i gang med sammen med min karrosseritekniker, så ikke noget fusk eller noget... Man kan ligeså godt gøre det ordenligt første gang!

27/2 - 02/3 Som det første starter vi med taget som egentligt går ret nemt der ud af. Jeg købte et komplet tag fra en anden coupe med el soltag (da min slet ikke har soltag) får det hjem og D. 27 startede vi med at skille taget ad og lørdag gik med at bore modstandssvejsninger ud i dem begge, dog skulle de bores inde fra på det nye tag da det er selve ydre skallen på det nye tag vi skal bruge så der var noget mere arbejde i at få det gjort end på selve bilen og lørdag middag havde vi taget af bilen og fået frigjort skallen fra det andet så den sidste times tid gik med at slibe det hele rent og grunde div. steder så det hele var klar til at blive samlet søndag.

27/3 så er bagpanelet afmonteret, dejlig nemt arbejde... for min karrosseritekniker så det ud til :)
Fået monteret og justeret de nye døre jeg har fået fra en m3'er i tyskland desværre ikke de aluminiums døre som nogen af dem har men sealingen på dørene er bare perfekt ikke et eneste spor af rust.
Og ellers er jeg endelig ved at kunne se målet med alle de ledninger jeg har trukket ud af det ene ledningsnet til stor OBC med CC hvor jeg kun mangler ledningerne til CC og så er det færdigt. Fartpiloten er monteret så ellers mangler jeg kun ledningsnettet til A/C og så det slut med at lægge på hovedet i kabinen og lege kabel indianer.

Nicolai .
Mand | 30 år | Oprettet: 14. jan 2010


Kommentér på:
Renovering af BMW E36 coupe
Annonce