{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Mercedes Benz E 250 TD (Touring Diesel) [Tidl. bil] 1989

1.415 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Aasted .
Mand | 66 år | Oprettet: 11. jun 2007


Mercedes Benz E 250 TD (Touring Diesel)

Årgang:
1989
Motor:
5 cylindret diesel med 4 trins gearkasser med supersoft skift og sportsindstilling (justerbar) CO2 udledning som på en moderne diesel. Partikler dog nok noget højere end i dag.
Jan 2013: kørt 330.000 km
Hestekræfter
90hk. Ikke det mest sprudlende, da den i sin blev solgt som en "fattigmands" mercedes, altså noget under motoriseret. Optrækket fra 0-80 er glimrende men derefter kniber det noget. Det er ikke en Turbo, men på Mercedesk hedder det altså TD, for Touring Diesel. Troede også først selv at det var en turbo det var billigt til salg.
Versionen her uden turbo skulle dog være langt mere driftsikker, da turboerne kan være tilbøjelige til at gå i stykker.
Fælge
15" i almindelig dimension. 6" tror jeg det hedder. Har bevidst valgt standard, for ikke at skulle betale for dyrt i dæk.
Dæk
190mm om sommeren og 185 vinterdæk. Iøvrigt nok en af de bedste biler med 2 hjulstræk jeg har haft i vinterkørslen.
Undervogn
Sport. Automatisk højderegulering af bagende. 7 punkts hjulophæng. Superlækker styrekarektestik. ABS bremser. Meget fin kontrol i kurver og minimal krængning, som på langt mere moderne biler.
2012: Nye forfjedre og gummiindlæg over fjedre, så den bliver sænket en anelse mere end på billederne. Nye foto når den er blevet vasket.
Højderegulering finjusteret så den lige akkurat hænger i fjedrene uden last.
Bilstereo
Sony standard radio fra Harald Nyborg til kr. 1300 + sub fra T.Hansen, som til mit behov fint supplerer de 2 små 4 eller 5" højtalere der sidder i instrument brædtet.
Styling
Sportsversionen har sidepaneler i plast med Sportline mærke. Den er desuden sænket i fronten og har stivere krængningsstabilisator. Styrehuset er også af en mere præcis udgave, og tilsammen tåler dens køreegenskaber sammenligning med moderne biler. Måske ikke med de fine dyre biler, men den er helt på højde med nutidens gennemsnit, vil jeg påstå.
Interiør
læder, som selvfølgelig bærer præg af 280.000 km, men førersædet er skiftet ud, så alt ser lækkert ud, og har ikke nogen "gammel bil" lugt.
Ekstra tilbehør
Der er monteret elektrisk motorvarmer som bruges hver morgen af komforthensyn, men også for at skåne motoren for koldstarter. Sammen med elektrisk kabinevarmer, kan jeg stige ind i en lun, tør bil, hvor dug eller sne er smeltet væk allerede.
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
Nok en af de bedste køb jeg har gjort. Man får utroligt meget bil for pengene, hvis man finder en uden rust. Hvis man har brug for plads og kører langt. Mit behov ligger på ca. 30.000 om året, og tit skal der være kone og 2 børn med. Andre gange er vores 2 hunde vi skal afsted med. Så en minibil ville ikke kunne opfylde behovene.

Vil du se flere Mercedes Benz E 250 TD (Touring Diesel) til salg? Andre Mercedes Benz eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Mercedes Benz E 250 TD (Touring Diesel)
Annonce