{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Lexus SC400 (SOLGT) [Tidl. bil] 1995

7.427 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Lars V
Mand | 66 år | Oprettet: 8. sep 2007


Lexus SC400 (SOLGT)

Årgang:
1995
Motor:
4.0 L, V8, 32V (1UZ-FE "den uopslidelige")
Hestekræfter
250
Fælge
17" & 16" (vinter)
Dæk
17"/225 Continental Sport Contact 2 (perfekt balance mellem sport & komfort)
Undervogn
Kraftig dobbelt wish-bone ophæng. Dobbelt rustfri udstødning med en fantasisk skøn lyd der bringer smilet frem på enhver dreng!
Bilstereo
Pioneer AVIC-HD3BT Multimedie og Navigation.
Styling
Nej! Den originale styling skal ikke spoleres på denne bil. Der findes nogle body-kits som faktisk ser ret godt ud, men jeg synes det er synd at spolere SC'ens meget harmoniske design. Højst kan nogle nye fælge komme på tale.
Interiør
Sort læderstue og interiør.
Ekstra tilbehør
Alt udstyr er fabriksstandard på denne bil; Klimaanlæg, Fartpilot, Elektrisk soltag, Effektiv tyveri-sikring/alarm, elektrisk-indstillelige sæder/rat/sidespejle med memory til 2 forskellige preferencer m.m.
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
Bilen er solgt med blødende hjerte, men den er kommet i gode hænder.

Havde jeg haft tid, plads og råd, ville jeg bare have afmeldt den og klodset den op i en lun garage (ak ja, lidt misundelig er man jo på Jay Leno og hans garage).

=================================================

Den er simpelthen skøn at køre i. Kunne ikke tænke mig at bytte med noget andet!!

Kort om bilen: Moderne klassiker. Kult bil i USA, 1. generation holdt fra 1992-2001, med kun få ændringer (!). Kun solgt i USA/Canada, Australien og Asien såvidt jeg ved. Min er importeret som ny fra Canada til Tyskland (og nu til Danmark). Er med Kilometer-visning fra fødslen. Yderst sjælden (muligvis unik) i Europa.

Vil du se flere Lexus SC400 (SOLGT) til salg? Andre Lexus eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Lexus SC400 (SOLGT)
  •   2. dec 2011 Flot SC400
    Ikke så tit man støder på en med V8'eren.. Fedt du beholder den std. selvom der er mange flotte måder at lave den om på som du selv siger... Tjek evt. min specielle Lexus =)


  •   2. okt 2011 smiley
    Tak for de pæne prd Lars.

    Ja der er sket lidt med den siden den kom hjem..

    Og nu beholder jeg den.. jeg vil ikke forære den væk jo.
    Og den kører som en drøm.. lige synet 2. gang mens jeg har den uden anmærkninger og den spiller bare...

    Jeg er lige gået igang med at skifte autokassen ud til en manual fra en supra, så den bliver lidt mere dynamisk at køre i... Men det er jo ike nemt, for den kører også helt eminent med autokassen.. og det er jo en cruiser...


  •   13. jul 2011 ..
    Rigtig lækker vogn! Ser sgu godt ud.


  •   27. aug 2009 Lækker...
    ...sjælden sag i DK. Ser rigtig flot og velholdt ud. Men vi vil da se noget motorrum (V8).

    Besøg også min "sjældenhed" (den hvide).
    /Claus


  •   24. aug 2009 .
    Hej Lars, jo tak, ja der begynder at ske lidt med den, men lak gør altid underværker. men jeg er jo først lige begyndt så glæder mig egentligt lidt selv til at se hvad det ender med


  •   29. jan 2009 @Bjarke Soarer
    Jo, den er også markedsført under Toyota mærket, model Soarer. Såvidt jeg husker kun i Japan, da man valgte at markedsføre den, bl.a. i USA, under Lexus brand'et.


  •   16. jan 2009 hey
    flot vogn..

    hedder den ikke Toyota Soara? eller toyota supra soara?

    kan ikke helt huske dog synes bare den lignerd den.


  •   9. jan 2009 mmm
    smadder fræk vogn bare syn det ikke er 1jz maskinen der er i


  •   2. sep 2008 Tjah
    Den er super stabil til langtur på motorvej (dens rette element), men er også, i forhold til sin størrelse, fremragende på landevej pga sit dobbelte wish-bone og lavt tyngdepunkt.

    Bensinøkonomi = 8-9 km/l ved korte ture m. blandet kørsel og koldstart & ca.10 km/l ved halvlange motorvejsture (uden A/C på). Jeg har kørt 10,5 km/l på en lang sommertur i tyskland og pæn høj gennemsnitlig march-hastighed, bestemt ikke sparekørsel, men heller ikke 'klampen i bund'. Har hørt at 11-12 km/l er muligt, men det er nok kun ved ekstrem pæn kørsel og alle betingelser optimale + motor i toptrim. Såøh.

    Jo, den er pænt støjsvag, men har lidt mere 'V8 rummel' fra lydpotten end sedan modellen LS 400. Motoren er berømt for sin ekstremt vibrationsfri gang.

    Kan ikke lige huske hvad vægtafgiften er (ca. 4000++), men jeg betaler kr 11.500,- for fuld kaskoforsikring, selvom jeg er i elite-trin og er 50 år smiley Men det er vist meget afhængigt af hvor man bor og en masse andet.

    Men hvis du vil vide mere i detaljer om bilen, findes der mange forums på internettet (Amerikanske især). Prøv f.eks. http://www.clublexus.com/forums

    Bilen lå i en årrække øverst på den officielle amerikanske liste over "Best Car"!! Og den er, selv idag, en top-kvalitetsbil.


  •   1. sep 2008 ..
    hvordan er sådan en djævl på motorvejen?

    og hvordan med økonomi vægtafgift og brændstofs forbrug er det helt slemt, har en en truck der kører 10 km/l og ville gerne det ikke var værrer når jeg ligger og kører ren motorvej.

    hvad med støj er den ikke rimelig lydsvag sådan en SC'er?


  •   16. jul 2008 Den er for cool!
    Lækker Lexus:-) Høj til den! tag også et kig på mine vogne:-)


  •   28. mar 2008 OND Lex'er


  •   4. nov 2007 Synes ikke den er dyr (relativt)
    Hej

    Den ville sammenlagt have kostet mig ca. 170.000,- på plader, hvis jeg ikke havde besluttet mig for at ofre bl.a. en forsvarlig heloplakering, stor rustbeskyttelse m.m.

    Nu står den mig i 210.000,- men så holder den garanteret også længere end de fleste nyere gennemsnits biler (og er en HEL DEL federe at køre i).

    Men man skal selvfølgelig også være på det rene med, at de løbende udgifter til vægtafgift, forsikring, brændstof o.s.v. er højere


  •   4. nov 2007 Flot Lexus!
    Hej Lars,

    Flot Lexus. Jeg har selv overvejet en SC400. Har dog ikke kørt en endnu, men kan forestille mig komforten er i top (som plejer at være i en Lexus)? En afgift på 107.000 DKr,- lyder meget voldsomt. Bilen er jo fra 1995, men det var va' skatterfar skulle ha? For så tror jeg da jeg droppen den Lexus ide:)


  •   2. nov 2007 SC fra Aalborg
    Hej igen.Har du skaffet en nice holder til bagerste nr plade??


  •   2. nov 2007 SC fra Aalborg
    Hej Lars.Jeg har skrevet en mindre stil til dig,men da jeg sendte den gik der vist noget galt.Har du modtaget svar??.mvh Allan


  •   28. okt 2007 SC fra Aalborg
    Her et lille indlæg fra staklen fra Aalborg.Jeg har skaffet dataerklæring fra tyskland.Bilen er toldsynet,og jeg venter på" Tallet"fra skattefar.MVH Allan


  •   9. sep 2007 flot lækkerxus c",)
    det var min drømme bil en årgang. var helt pjattet med den. den er godt nok stadig lækker. men tiderne skifter, det gør design også. den nye lexus LS600 H står da på min top 10 liste c",)

    men tillykke med den.


  •   8. sep 2007 SC fra Ålborg
    Han har importeret fra USA og har kæmpet resultatløst meget lang tid for at overhovedet få den indregistret pga manglende typegodkendelse og sådan noget. Kender ham ikke personligt, men har hørt historien ad omveje (bl.a. fra FDM juridisk afdeling). Jeg har virkeligt ondt af ham, han kan kun kigge på den i garagen smiley


  •   8. sep 2007 velkommen
    høj her fra kik forbi og smid en stemme


  •   8. sep 2007 velkommen
    Lækker Lexus....den er fed...høj herfra...
    Kig gerne forbi min Mazda.... smiley


  •   8. sep 2007 *
    Hvad var der galt med den fra Ålborg da?


  •   8. sep 2007 Tak
    Tak for venlig modtagelse. Ja, jeg er tosset med denne bil og vil nok kaste en masse penge efter den, for at få den 117% i orden. Lige nu, er det ren tortur ikke at have de danske plader på endnu. Den er simpelthen fantastisk at køre i og jeg har aldrig nydt en bil-tur på 1100km så meget, som da jeg hentede den smiley

    Håber vi kan få flere til Danmark. Der findes een anden SC400 på Bornholm og een SC300 på Fanø. Hvis nogen er interesserede, så ved jeg en del om denne bil og hvordan den kan importeres (gør det IKKE fra US som en stakkel fra Ålborg gjorde).


  •   8. sep 2007 Velkommen til


  •   8. sep 2007 velkommen til
    eksklusiv bil... pas godt på den ;o)


  •   8. sep 2007 Flot.
    Ja, der kan man se hvad der er i udenlandske biler, når man tænker på den er fra -95. Prøv lige at se det udstyrsniveau og det design - den er bare flot. Jeg har altid godt kunne lide den bil, og har den faktisk i model ("saml selv"). Jeg tror det er den der også hedder Toyota Soarer i visse lande (Asien vel).


  •   8. sep 2007 Velkommen
    Tror det er første gang jeg ser den gamle SC, fed bil..


  •   8. sep 2007 velkommeiin....
    fed vogn,....

    lækker V8

    HØJ herfra.....

    Kig evt. forbi og smid stemme..


  •   8. sep 2007 det var bedre...
    Velkomme til, Nice ride' !


  •   8. sep 2007 Velkommen !
    Flot bil c",)


Annonce