{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Honda S2000 2001

13.953 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Maverick S2k N
Mand | 45 år | Oprettet: 17. jan 2009


Honda S2000

Årgang:
2001
Motor:
2,0 Række 4 med VTEC. Denne motor har den højeste ydelse i verden pr. liter fra en serieproduceret motor uden turbo.
Fantastisk lyd. Specielt v 9.000 omdrejninger!
Engine of the year 2000-2003
AEM Cold Air Intake
Hestekræfter
241 HK
207 Nm
0-100 km/h 6,2 sek
0-100 km/h uden brug af VTEC ca. 10 sek
Fælge
18" Binno alu fra Brasilien :$
Dæk
Goodyear Eagle F1 225 og 245 bredde.
Dæk der er så tæt på ræs man kan komme. Står fantastisk godt fast på våd og tør vej. Men livsvarlige når man nærmer sig frysepunktet. Står virkelig godt fast, derfor heller ikke de bedste dæk til drifting.
Undervogn
Orginal Honda sænkning - 30mm
Fantastisk kompromis imellem komfort og sport. Selv om den er lav og ligger perfekt på vejen er den stadig rimelig komfortable.
Bilstereo
Alpine CDA-9887 med rumkorrektion
Genesis Profile Five 5 ch effektforstærker
Dynaudio højttalere med aktivdeling - 2vejs system foran og 2 x 10" sub i bag.
Installeret af CARSound
Et High End anlæg der ikke er bygget til spille sindsyg højt, men sindsyg godt! Og det kan spille rigeligt højt til mig... Alle delene er rigtig hifi kvalitet og lader ikke noget tilbage at ønske. Musik i ordentlig kvalitet gør virkelig en forskel når der køres :-)
Styling
Interiør
Rødt læder
Ekstra tilbehør
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
Der er ca. 15 stk S2000 i Danmark.
Motoren er virkelig et mesterværk. Selvom den ikke har voldsomt høj moment er den ekstremt smidig. Du kan skifte til 6. gear ved 45 km/h og 225 km/h. Den cruiser fint rundt i lave omdrejninger, men det er først efter 6.000 rpm at den bliver til en manisk djævel og den forsætter helt op til vanvittige 9.000!!... Der er ikke nogle elektroniske hjælpemidler (udover ABS), så der er kun din højrefod og så er der gud. Med baghjulstræk og en omdrejningsvillig motor kan det hurtigt blive farligt.
Med en vægtfordeling på 50/50 er balancen sublim og man er hutigt til at udnævne sig selv til driftking. Men på grænsen kræver den en ekspert for at holde den kørende der og rede den igen og igen.
Motorlyden er et kapitel for sig og kan næppe beskrives bedre end en kammerat jeg havede med ude at køre: Efter turen steg han ud. Med rystende hænder tændte han en cigaret og fremstamede: Den kører fandme godt... Det er svært at lade være med at lege lidt hele tiden når den nærmest tigger og beder dig om at gøre det hele tiden.. Den fedeste følelse i verden er at cruise på landeveje med fuld drøn på Dynaudio anlægget og brølende motorlyd... Hvornår bliver det dog sommer igen???

Vil du se flere Honda S2000 til salg? Andre Honda eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Honda S2000
Annonce