{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

VW 1302 s weltmeister [Tidl. bil] 1972

4.732 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Rank
Mand | 31 år | Oprettet: 23. sep 2007


VW 1302 s weltmeister

Årgang:
1972
Motor:
den originale 1600ccm motor der er helt standart
boring 85,5mm
slaglængde 69mm
34mm solex karburator
motoren er i god stand og bliver smidt i igen som den er til gengæld er udtryknings lejet gået i gearkassen og der er sikkert også røget nogle tænder på flere af gearene, men jeg har en gearkasse til at lægge som er lige til at smide i istedet. jeg har en EMPI udstødning der godt nok er rusten og der skal nye afgangsrør til da de også er rustne men det er ingen problem.
bare så i ved det er den luftkølet og har 12v el-system :)
Hestekræfter
den har 54hk da den forlod fabrikken men de tider er nok ovre men en 50 stykker er ikke urealistisk med den udstødning.

jeg har lidt planer om at købe en type-4 motor og bygge den op med kompressor og kender en masse mennesker der fræser, horner og planner og de vil hjertens gerne hjælpe mig.
Fælge
jeg har omkring 3 sæt at vælge i mellem og det er:
4 voldsomme pigdæk der kan køre overalt. mål?
de originale jubilæums fælge (lemmertz made) hvor de er guld i centeret med sølv kant. reserve dækket er det originale. mål?
4stk buggy fælge ligner normale vw fælge men er store og brede . mål?
Dæk
ja der skal nok nogle nye til
Undervogn
bag er det torsions aksler
for er det normale fjedre med støddæmper

det hele bliver total renoveret og den bund der er på billederne skal skrottes da den er helt færdig og ikke til andet end skrot.
men jeg er ved at sandblæse styretøjet og derefter vil jeg give det 2 kom. epoxy grunder og derefter en fed race farve planen er også den skal sænkes både for og bag ca. 100mm
Bilstereo
ingen indtil videre men jeg har lige købt en bas box med 250watts forstærker og 12" bas men det bliver nok kun midlertidig da der er fede muligheder ved hatte hylden bagtil og er blevet ret gode venner med glasfiber arbejde.
Styling
uhha
jeg har købt glasfiber skærme der ligner de originale men som er 5cm bredere. dertil hører der også en porsche look bagklap i glasfiber. jeg har tænkt mig den skal males den originale farve som er L96M også kaldet marathon blau metallic men jeg vil gerne høre forslag til lakeringer. evt en plexiglas bagside rude med luftindtag til den måske kommende kompresser
Interiør
indvendig har jeg skaffet mig en golf 1 kabine som skulle være lige til at bygge over i, det gode ved den kabine er at den er i sort læder og vil passe fedt med det race look jeg har tænkt mig at give den. dørsiderne skal om designes så de ser lidt federe ud evt. med noget indbygget højtaler i glasfiber. indstrumentbrættet vil jeg gerne give mig selv god tid til at lave et nyt sejt et i glasfiber med en stor fed omdr.tæller i midten og et lille speedo ved siden af og evt nogle andre ure som sidder oven på ude til højre for føreren. og så skal min playstation selvfølgelig findes plads til, måske i hanskerummet og til sluttes en skærm unit i midten af instrumentbrættet. eller også bag ved i nakkestødterne. gulvet skal være sort og hvid ternet laminat gulv.
Ekstra tilbehør
mange bobbel dele.
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
denne bil blev købt af mig af en svensker i uppsala, sverige for sølle 5500sek der ca. svarer til 4500dkk. min far tog færgen til Göteborg og tomlede til uppsala som er ca. 500km købte bilen og kørte den hjem til danmark, det var lidt en hård tur da bunden var mere hulet end en si og viskerne ikke virkede i det vilde regnvejr han kørte i.
Bilen er en en jubilæums bil der er bygget i 7034stk for at fejre at vw havde overgået henry fords ford-T som der var bygget 15.000.000 af.
Bilen bliver kaldt "weltmeister" eller "die marathon beetle" og blev både bygget med 1300ccm og 1600ccm motorer begge biler var udstyret med ekstraudstyr så som: gummi på kofanger og de specielle fælge.

jeg regner med den er færdig til januar men det er kun med en rigtig god vilje!

Vil du se flere VW 1302 s weltmeister til salg? Andre VW eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
VW 1302 s weltmeister
Annonce