{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ford Mustang 1973

5.844 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Botte
Mand | 47 år | Oprettet: 22. nov 2012


Ford Mustang

Årgang:
1973
Motor:
Let peppet 351 cleveland (5,7L V8)
Hestekræfter
Ikke målt, men på vej mod de 300, vil jeg tro
Fælge
9,5x17 Revolution trust gunmetal,
Dæk
235/50 17
Undervogn
Standard, dog med gasOjust dæmpere. (lidt strammere end standard)
Bilstereo
2 rør bagud
Styling
underlæbe i front, Ribber på bagrude og hækspoiler
Interiør
Standard, beklædt med cremefarvet læder, med mustanglogo broderet med sort i nakkestøtter og dørbeklædning, og sorte syninger. Hele kabinen er dog ikke monteret endnu, da jeg venter til bilen har fået sin "rigtige" lakering..
Ekstra tilbehør
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
Jeg har haft bilen siden 96'. Jeg afmeldte den i 99', da jeg liiiiiiige skulle ha' den shine't lidt op!. Det kom så til at tage indtil 2010, hvor jeg endelig tog mig sammen til at gøre noget ved projektet... Har vist udrettet mere på den de sidste 2 år, end de foregående 11.. Nå, men sådan kan det jo gå :-) Nu er jeg nået til "rullende projekt stadiet"
I år (2012) Sprøjtede jeg den over med en gang matsort maskinemalje.., så den i det mindste var ensfarvet. Men syns nu resultatet blev ganske hæderligt, malerforholdene taget i betragtning :-) Forhåbentlig har den fået en rigtig lakering næste år. Regner den ender med at blive noget koksgråmetal, med sorte detaljer og stafferinger. Men søger hele tiden inspiration, så det kan nemt tænkes det bliver en helt anden farve ( Svær beslutning, syns jeg )
Alt undervogn og motor er nyt, eller renoveret. Har lige anskaffet mig en renoveret gearkasse jeg skal ha' sat på den, og noget rustfri udstødning der skal tilpasses, ellers er det kun det kosmetiske der mangler.
Overvejer om jeg skal montere MSD Atomic indsprøjtning.. Det koster jo lidt knapper, så det skal liige overvejes et stykke tid. Hvis der er nogen der har erfaring med sprøjt, hører jeg gerne!!

Vil du se flere Ford Mustang til salg? Andre Ford eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Ford Mustang
Annonce