{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ford Focus mk2 RS "WRC" [Tidl. bil] 2010

5.487 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Daniel J
Mand | 39 år | Oprettet: 2. jan 2004


Ford Focus mk2 RS "WRC"

Årgang:
2010
Motor:
Motoren er den 5-cylindrede på 2,5 liter, der ligger i Ford og Volvo, og også blev brugt i forgængeren, Focus ST. Den har 20 ventiler, knastaksel i smedet stål med modvægte for at kompensere for den naturlige ubalance i en 5-cyl- motor, og variabel ventilstyring på indsugning og udstødning. Motorstyring og -indsprøjtning er fra Bosch, mens turboen er fra Borg-Warner. virkelig en dejlig maskine;-)
Hestekræfter
305 hk ved 6.500 o/min., 440 Nm startende ved 2.300 o/min
Fælge
Originale 15 egerde rs fælge i 8,5x19, som er malet hvide.
Dæk
Har lige monteret 4 nye Michelin pilot super sport i 235/35-19, og det kører virkelig godt, hænger imponerende godt fast i vejen...
Undervogn
Forhjulsophænget er et McPherson med en ny type forankring af forhjulet kaldet RevoKnuckle, her drejer fjederbenet ikke med, når man drejer på rattet, hvilket sikrer en mere kontrolleret styring af hjulet - også når kræfterne slippes løs, og må sige det virker, imponerende godt endda.
Ellers standard, ikke voldsomt lav, men virkelig sat helt fantastisk godt op...
Bilstereo
Standard sony med 8 højttalere, ikke noget prangende anlæg for en bil til de penge, men må også sige det er lyden fra bilen der lyder bedst:-)
Styling
Bilen er helt standard, men syntes bestemt også det er lykkedes for at skabe en flot og rå bil, hvor jeg så kun har tilsat lidt klistermærker, syntes jeg godt denne bil kunne bære, håber i er enige....
Interiør
Også standard i kabinene, men svært lige ar skulle ændre på, da sæderne er perfekte, fine pedaler, nøgle fri start, bi-xenon, 2-zone klima, el-ruder, el-spejle, autonebl-bakspejl, div ure til ladetryk, olietryk og temp, samt lidt carbon detaljer osv, syntes bestemt det er et skønt sted at opholde sig.
Ekstra tilbehør
Tja, ikke en bil som mangler super meget fra fabrikken, så er kun blevet til klistermærkerne:-)
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
Virkelig den sjoveste og bedste køreoplevelse jeg nogensinde har prøvet, er en utrolig alsidig bil, som kan bruges til hverdag og sjov, håber i tager rigtigt godt imod den.

Vil du se flere Ford Focus mk2 RS "WRC" til salg? Andre Ford eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Ford Focus mk2 RS "WRC"
Annonce