{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Mercedes Benz C220 2013

2.470 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Beninu A
Mand | 52 år | Oprettet: 26. aug 2015


Mercedes Benz C220

Årgang:
2013
Motor:
2,2D
Hestekræfter
210HK/410NM (Chip-justeret)
Fælge
17" (vinter) / 20" (sommer)
Dæk
Yokohama (Vinter)
Pirelli (Sommer)
Undervogn
Bilstereo
MB Audio 20 m. 11 BOSE højttalere
Styling
4 tågelygter for
Interiør
Lysegråt læder overalt (ægte originalmonteret MB-læderkabine)
Ekstra tilbehør
Ortopædiske sæder med luftzoner (6 forskellige el-justerbare indstillinger). Regnsensor. BeckerMap Sat-Navigation. Køl i handskerum. Blanke indstigningslister. Ambient belysning i kabine ved gulv og bag dørpaneler. Courtesy-light ved indstigning. Fjernbetjente el-ruder (kan styres med nøglefj.betj.). Adaptiv undervogn. Hill-holder. Bremse assist ved for tæt på forankørende. Vognbane assist. Døsighedsalarm. Regnsensor. Alu-tagræling. Avantgarde udstyr. Fartpilot (den bedste og smarteste jeg har prøvet).
Styrker ved bilen
Fantastisk holdbarhed. Køreegenskaber helt i top. Bedst tænkelige sikkerhed. Komfort. Baghjulstræk giver helt fantastiske køreegenskaber. Støjsvag. Kvaliteten kan mærkes overalt. Ingen døre smækker som Mercedes. Billig i drift og rep. Fantastisk servostyring - har aldrig prøvet bedre, selv på helt nye Audier som jeg har haft nogle stykker af.
Svagheder ved bilen
Du forelsker dig i din bil og begynder at køre omveje for sjov og det kommer til at koste i brændstof. Dyr i indkøb. Ingen tekniske eller dynamiske svagheder. Bilen er perfekt.
Bemærkninger
Køb minimum en model med 170HK. Hvis du køber med 156HK eller 136HK vil du være tilbøjelig til at køre med for høje omdrejninger til skade for brændstoføkonomien. Det er en tung vogn så der skal rigeligt med HK og moment til at trække den. Med 170HK eller mere mærker du ikke at det er en tung vogn.

Vil du se flere Mercedes Benz C220 til salg? Andre Mercedes Benz eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Mercedes Benz C220
Annonce