{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

BMW E36 318is Coupé [Tidl. bil] 1994

3.442 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Frederik S
Mand | 26 år | Oprettet: 20. apr 2012


BMW E36 318is Coupé

Årgang:
1994
Motor:
"M42B18"

Motoren er på 1.796cc og var at finde i 318is-modellerne fra 1992-1996, hvorefter modellerne fik den opdaterede M44B18 motor i stedet. M42'eren var også at finde i tidligere E30-modeller og Z3 fra 1996.
Hestekræfter
// 140 hestekræfter v. 6000 omdrejninger
// drejningsmoment på 175 Nm v. 4500 omdrejninger

En acceleration fra 0-100 km/t er eftersigende klaret på 9,9 sekunder.
Fælge
// GP German Perfection
- 10,5" bred i bag
- 8,5" bred foran

Alle fire er med BMW-logo.

Vinterfælge er originale 15" fra E36-modellen (sortlakerede).
Dæk
Sommerdæk af mærket "Minerva" model F105
- 265/30R19 bag
- 225/35R19 foran

Et sæt brede dæk der lige akkurat passer på fælgene og bilen. Jeg har intet negativt at sige om dækkene. Tværtimod imponerer de både hvad angår støj og greb i såvel tørt som vådt føre.

Vinterdæk er i størrelsen 195/65R15 og af mærket Pirelli.
Undervogn
// Gevindundervogn af ukendt mærke

Undervognen sad på bilen ved køb, og jeg har endnu ikke haft mulighed for at kigge nærmere på den og finde flere oplysninger om den. Opdateres hvis muligt senere.
Bilstereo
// Alpine UTE-72BT autoradio
- Bluetooth Plus teknologi
- håndfri
- iPod, iPhone etc. kan også connectes som direkte styring
- AUX-indgang

Fra den gamle bil har jeg Scanspeak-højttalere og JBL-diskanter. De er dog ikke sat i BMW'en endnu og bliver formentlig heller ikke (i hvert fald ikke højttalerne). De 8" højttalere er eftersigende for store og vil ikke passe her i.
Styling
// Angel Eyes nærlys og positionslys
// M3 forkofanger
// M3 sideskørter
// Klar/gennemsigtige blink
// Mørke baglygter
// M3 sidespejle (elektriske)

Interiør
// Schmiedmann sports-læderkabine (fuld)

Kabinen fremstår som set på billederne også super flot. Den er af tidligere sælger sat i for omkring halvandet år siden. Sæderne skulle eftersigende være fra en anden model 3-serie og ombetrukket hos Schmiedmann.
Ekstra tilbehør
// Centrallås
// 2-zonet klimaanlæg
// El-ruder
// El-sidespejle
// Sportsudstødning - vist nok bare noget billig noget, men lyd er der masser af - en rigtig sund brummen
Styrker ved bilen
Stilren og har et design, som mange den dag i dag stadig kan lide. En overset model 3-serie i mine øjne. Bilen ligger super godt på vejen, som også skyldes gevindundervognen og de brede dæk. Motor og gear kører perfekt, og der er aldrig problemer med hverken at starte den eller skifte gear.
Svagheder ved bilen
Brændstofforbruget er ikke overbevisende godt. Jeg har ikke haft den længe, men tør godt sige at den er svær at få over 11 km/l ved landevejskørsel.
Bemærkninger
Annoncen blev lagt op torsdag aften, og jeg ringede på den fredag morgen og aftalte at komme forbi fredag eftermiddag. Et par stykker havde allerede ringet på den, så det var med at komme afsted hurtigst muligt. Og der stod den så. En BMW 318is E36 Coupé fra 1994.

Total omlakeret for halvandet år siden, hvorefter den også blev undervognsbehandlet. Den stod på et sæt lækre GP-fælge med nogle brede dæk på, og må nok indrømme den ikke var meget for at stå fast i al den sne, der var faldet og blevet liggende fra morgenen af. Med det in mente trillede vi videre, og selv på sommerdæk på de halvglatte veje var den imponerende skøn at køre i. Den var - og er stadig - hård at køre i og sænket tilpas meget. Dog er den ikke sænket så meget, at jeg ikke kan køre ubesværet rundt i Holstebro midtby og over diverse kantsten osv. Skønt!

Vi aftaler hurtigt pris og afhentning den kommende uge, efter der var blevet fixet et par småting. Vi triller hjemover, og så går tankerne ellers bare på hvor meget man egentlig glæder sig til at få sin nye vogn hjem.

Nu er den hjemme. Der er gjort plads i garagen, og den kører stadig super godt på trods af sine efterhånden mange kilometer.

Fremtiden bringer formentlig tonede bagruder som noget af det første. For- og baglygter er ikke min smag og forventes derfor udskiftet med noget mere originalt med hvide blink - muligvis helt originalt og orange.

Bilen blev min den 26. januar 2016.

Vil du se flere BMW E36 318is Coupé til salg? Andre BMW eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
BMW E36 318is Coupé
Annonce