{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Saab 9-3 1999

613 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Patrick F
Mand | 28 år | Oprettet: 7. okt 2014


Saab 9-3

Årgang:
1999
Motor:
Der ligger en 2.0 Turbo motor med højtryks turbo som trækker rimelig godt, den er standard ind til videre. Men med 185hk kan den da godt trække skinnet af en kakao ;) Den har dog 3 tommer downpipe med sportskat på og snart for den resten af systemet så den for fuldt 3 tommer udstødning.
Hestekræfter
Som nævnt før har den 185hk fra fabrikken dog har den lidt gejl her og der.
Fælge
P.T står den på de knap så fede men originale alufælge fra Saab selv. Ja de dejlige viking fælge er et syn for øjet men er dog ikke nogen som giver det bedre "Street cred" som mand siger.
Dæk
Dækkene er færdige og ikke meget værd. Den for snart nogle nye sammen med et nyt sæt fælge som går fra 16 til 18 tommer. :D
Undervogn
Standard undervogn dog med nye fjedre. Regner med at sænke den lidt så den ikke ser så høj ud.
Bilstereo
Fabrik stereo med 4 højtalere, skal monterer 2 ekstra højtalere i sammen med opgradering af de nuværende og så for den da også lige en 2din radio med navi i.
Styling
Ikke meget styling som den står nu men søger med lys og lygte efter et originalt Aero bodykit til den.
Interiør
Fuld læder stue fra Saab som man sidder dejligt og trygt i og selvfølgelig med sædevarme og højdejustering.
Ekstra tilbehør
Af ekstra udstyr kan nævnes,
Aircondition
Sædevarme
Lædersæder
elruder for og bag
elspejle.
Styrker ved bilen
Saab er jo kendt for deres turbo biler og turbo har den sammen med 185 frie heste som ikke er meget for at blive tøjlet når det så er sagt så kan den også bruges til dejlig hverdags bil men kør forsigtigt for trykker den pedalen for meget i bund så laver den altså en omgang spind eller 2 ;) Men denne motor som ligger i er den kendte T5 motor og IKKE T7. Det gode ved denne motor er at den siges at kunne holde til 600 hk standard DOG vil jeg ikke satse det helt store på det da den jo ikke er ny mere og motoren har kørt 210000 nu.
Svagheder ved bilen
Saab har monteret nogle flotte pyntelister på siderne og ja, de er da kønne men desværre er de 2 små bag i fastskruet med selvskærene skruer igennem karossen og derfor ruster de ALTID i bagskærmen, denne bil har ikke så meget rust der heldigvis men den har dog lidt.
Bemærkninger
Ny bil som jeg håber at få mange gode opblevelser med, hvis i kan lide den er i velkommen til at stille spørgmål eller mere.

Vil du se flere Saab 9-3 til salg? Andre Saab eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Saab 9-3
Annonce