{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Opel Astra 2022

2.254 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Sejr N
Mand | 33 år | Oprettet: 15. jun 2020


Opel Astra

Årgang:
2022
Motor:
1,6 Puretech PHEV
Hestekræfter
Motoren har 150, og el motoren har 110, og tilsammen har bilen 180 HK.

NM har den 360, og det er super lækkert med så mange NM når man skal trække tung trailer eller campingvogn.

Acceleration: 0-100 km/t 7,6 sek og tophastighed ca 225 km/t

den har masser af overskud til overhalinger!
Fælge
Standart 18 tommer fælge som følger med i ULTIMATE udgaven!

Vinterfælge TEC Speedwheels AS4
Dæk
MICHELIN PRIMACY 4 225/40/18
Virkeligt lækkert dæk! støjsvage og så er de behagelige at køre på.

Nexen Winguard Sport 2 225/45 R17
det mest støjsvage dæk jeg nogensinde har kørt på!
Undervogn
Standart undervogn, en lille smule sænket fra fabrikken.

Undervognen er meget komfortabel! jeg er meget imponeret!
Bilstereo
Standart højtalere, men det spiller skide godt, og så er der meget bas i selvom det er uden subwoofer!
Styling
ULTIMATE styling.
Interiør
Standart kabine med ULTIMATE pakke, så den har de lækre AGR læder sæder med Alcantara i midten og læder i siderne og på nakke støtter! føles som at side i en lændestol!

Alcantara på dør sider.

Kabinen er noget mørk da alt stof og plastik i den er mørk

lækker kabine at være i!
Ekstra tilbehør
Bilen har 360 graders kamera, 2 zoners klima, head up display, tom tom navi, stemmestyring så man kan tale til bilen om at åbne soltag eller skifte over på en anden radio kanal eller skrue op og ned for temperaturen osv, IntelliLux LED Pixel Matrix-forlygter, Soltag, , Sportsindtræk i alcantara inkl Ergonomiske AGR Forsæder plus memory, Adaptiv fartpilot, begge sidespejle drejer lige lidt ned når man sætter den i bakgear,
Styrker ved bilen
MEGET støjsvag! der er næsten ikke noget dækstøj! jo på det meget grove og slidte asfalt hvor man nødigt vil vælte på cykel, fordi man får satme noget af en hudafskrabning, der er der da lidt støj, men ikke noget voldsomt! jeg er meget imponeret over hvor lidt støj der er i kabinen! lækker komfortabel undervogn! Opel har virkeligt gjort et godt stykke arbejde!

Køre og føles som en luksus bil!

De lækre IntelliLux LED Pixel Matrix-forlygter lyser kanon godt! der er 84 LED-enheder i værd lygte, så lygterne takker ikke i lyset når der køre en bil foran, som man ser på biler hvor der måske kun er 8 eller 16 LED enheder i værd lygter! her i bilen køre det gnidningsfrit med lyset! de er faktisk lidt kloge de lygter! når det regner så dæmper de lyset en lille smule for ikke at blænde modkørende med genskind i vejen, og når man kommer til et sving i byen, skruer den op for lysstyrken i kurvelyset i den side man drejer til! og når man køre fx 80 km/t og drejer lidt, så skruer den mere op for lystyrken i det lange lys i den side man drejer til!
Svagheder ved bilen
Prisen!
Bemærkninger
Min første Opel, men nok ikke den sidste! meget støjsvag! jeg var solgt på stedet da jeg prøvede den første gang! når man lukker dørene i bilen kommer der et solidt bump, og når man åbner døren kan man mærke at den er tung at åbne! Tysk kvalitet!

Vi kørte lige en lille tur ned til grænsen en måneds tid efter vi har fået bilen, og der gjorde den det sku godt! der er ca 300 km værd vej, og vi kørte der ned og hjem igen på en tankfuld, og da vi kom hjem i garagen sagde bilen at der stadig var til 100-150 km på tanken, og vi kørte mellem 110 og 120 på motorvejen! bilen er også overraskende lækker at køre i! den står stabilt på vejen og så er der utroligt lidt støj i kabinen! dæk støj er der næsten ikke og vindstøj er der først når det blæser eller man køre over 150 KM/T! Opel siger også at bilen er Autobahn-proof, og det må jeg give dem ret i!

bilen har el sæder , så når man tænder bilen så køre den førersædet en lille smule frem, og når man slukker igen og åbner døren, så køre den sædet en lille smule tilbage igen så det er lettere at stige ud!

Jeg har meget dårligt ryg så jeg ville gerne have en bil som var komfortabel at side i og at køre i, og jeg er meget tilfreds med denne bil! sæderne er ligesom at side i en lændestol! Utroligt bløde og ekstremt afslappende selvom man sider i dem i 3-4 timer i træk! flere af mine naboer har prøvet at side i bilen, og de siger alle hold da kæft en lækker kabine og lækre sæder! det er ikke for sjov at der er en lille lap på sæderne hvor der står AGR!

En lille sjov ting er vinduesviskerne! når man bruger sprinklervæske kommer det ud af selve armen som holder selve viskeren, og ikke ud af dyser ved motorhjelmen som man har gjort i flere år. Og når vinduesviskeren er sat i auto, og det kun regner lidt, så køre armen op på ruden og så holder den en pause på nogle få millisekunder, hvor på at den køre ned igen, så den køre ikke bare op og ned i en vending som den gøre på næsten alle biler, lidt sjovt.

Jeg ville gerne have haft den som stationcar, eller sports tourer, som Opel kalder den, men den kan ikke fås endnu i Danmark! man skulle kunne købe den som stationcar i august 2023, men så skal man købe en helt ny bil!

Købt som demo bil d. 28/7/23 bilen har kørt ca 1500 km da vi hentede den.

9/8/23 Har lige opdaget i dag at der er 2 lags glas i både forrude og de 2 forreste sideruder! så kan jeg da bedre forstå hvorfor der er så tyst i bilen :)

Update 13/1/24 har nu haft bilen i næsten 6 måneder og jeg er så sindssygt glad for bilen! den er så komfortabel at køre i, og det er et kæmpe plus til min dårlige ryg, og den er virkeligt støjsvag, det er kommer stadigvæk bag på mig hvor lidt dæk støj der er i kabinen!

Vil du se flere Opel Astra til salg? Andre Opel eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Opel Astra
Annonce