{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Porsche 356 Speedster Replica (so 1957

48.002 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Søren K
| 55 år | Oprettet: 19. feb 2006


Porsche 356 Speedster Replica (so

Årgang:
1957
Motor:
Original og fabriksny VW luftkølet motor på 1.914 ccm (fremstilles fortsat i Mexico). Monteret med dobbelt karburatorer og yder 100 HK. Gearkassen er med lang gearing i højeste gear (3:88) hvilket giver bedre komfort ved motorvejskørsel. 12V el-system.
Hestekræfter
100 HK
Fælge
Porsche chrom fælge med 5 bolte, chromkapsler i model ”Baby Moon”
Dæk
Dunlop 195/60 - 15
Undervogn
Ombygget til skivebremser foran. Tromler bag.
Bilstereo
Ingen, blot den søde musik fra den luftkølede boksermotor
Styling
Er en replica af Porsche 356 Speedster fra 1957. Karosseriet er opbygget i glasfiber, som hviler på en forstærkning af 2x4” stålprofiler, som så igen er lagt på den originale, opkortede VW bund. Farven er ”Ivory” (cremefarvet). Kofangerne er monteret med ”Bumper guards”. 2 stk sidespejle.
Interiør
Cognacfarvet sportslædersæder, model bucket med hofteseler. Instrumentbrættet er betrukket med læder hvilket også gælder for dørbeklædningen. Alle tæpper er holdt i beige. Bagagerummet foran er betrukket med beige tæpper. Originalt NARDI trærat. Alle knapper er holdt i elfenbensfarve.
Ekstra tilbehør
Foruden kalechen i stof haves yderligere 2 stk Tonneau covers i stof (af et materiale som hedder Stafast) således at der er 1 stk i ¼ længde og 1 stk i fuld længde. 2 sæt måtter; 1 sæt i kokos og 1 sæt i samme materiale som interiørtæpperne. Bagagerummet er el-betjent, således at fronthjelmen ikke kan åbnes uden at der tænding er på bilen. Der findes et sæt sideruder som kan monteres hvis man skulle blive fanget i regnvejr.
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
Bilen er en kitcar, bygget på en opkortet VW Boble type 1 fra 1968. Bilen er fuldstændig nybygget i 2007, udelukkende med anvendelse af fabriksnye dele. Alt – på nær den opkortede bund – er derfor som på en ny bil. Bilen er synet og godkendt i marts 2007 i Danmark og der er betalt afgift af ombygningen.
Der er under ombygningen lagt stor vægt på at bilen skal fremstå som en Porsche 356 Speedster. Bilen vejer kun 740 kg og er derfor særdeles kvik i både accelerationen og på toppen.
Solgt i maj 2007

Vil du se flere Porsche 356 Speedster Replica (so til salg? Andre Porsche eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Porsche 356 Speedster Replica (so
Annonce