{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.425 visninger | Oprettet:

Hvad vil I anbefale? {{forumTopicSubject}}

Hejsa

Jeg har lovet min far, at hjælpe ham med at finde en anden 4x4 til ham, som han bruger som jagtbil.
Pt. har han en Suzuki SJ413, som han er glad for, men rusten er begyndt at gnave, så han overvejer at finde en anden.
Problemet er blot, han ikke er klar over hvad han evt. skal købe.

Han har et budget på ca. 40.000 kr., og bilen kommer ikke til at køre mere end ca. 2.000 km årligt, og den må gerne være billige i vedligehold samt afgift. Om bilen er 40 eller 5 år betyder ikke så meget, så længe ovenstående er taget i betragtning.
Hvad ville I vælge?

Mvh Rasmus


Kommentarer på:  Hvad vil I anbefale?
  • #1   23. aug 2016 Hvad med en Suzuki Jimny.

    Eller en ældre Land Rover Serie bil eller tidlig 90/110. Dog tror jeg de bliver svære at finde til dit budget


  • #2   23. aug 2016 jeg har jo både en pajero og en trold, dog af ældre dato. men vil dog nok anbefale pajeroen af flere årsager. og idet han ikke kører mere end det, kan det jo være en skid om det er benz eller diesel.. vedligeholdsomkostningen er i samme niveau uanset hvad han vælger.

  • #3   23. aug 2016 Køb en benziner, den er 2.000 billigere i afgift om året, op til 1-7-98, senere ved jeg ikke, almindeligt lille batteri kontra 1 til 2 store dieselbatterier, ingen dyr diesel pumpe, selv kører jeg Mitsubishi 3000 GT med automat, den er perfekt til jagt og vinter.

  • #4   23. aug 2016 lige præcis?. kan ikke huske hvad jeg gav i vægt på pajero og trolden, men mener det var omkring 4200/året. havde engang en frontera, som var en helt fin bil, men kostede altså 9 kg/ året??.

  • #5   23. aug 2016 tag din fader med til hedeager nu her. så kan han samle lidt inspiration?.
    missens4x4.com
    hedeageroffroad.dk


  • #6   24. aug 2016 tak for jeres input.
    SOm der nævnes, betyder det jo ikke så meget om bilen er af nyere dato eller er ældre, så længe den opfylder formålet med at kunne benyttes som jagtbil i skoven og på mark, at den ikke er dyr i vedligehold og afgift.
    Men hvis man ser på total økonomien, vil det så ikke være billigst at købe en der har veteranstatus (billig afgift og forsikring) evt. en Landrover, som jeg antager holder sin værdi bedre end eks. en Pajero fra sidst i 90'erne?

    Mvh Rasmus


  • #7   24. aug 2016 tjo kan jo nok være. og er jo også til at finde en 4x4 til billige penge. men mange af de biler, uanset mærke, er jo ved at være godt indhentet af rust etc, så kan nok være sin opgave at finde en i god stand. handler også om hvad han syntes om.
    lur markedet af og ud og se på forskellige muligheder.


  • #8   24. aug 2016 Hvad er jeres erfaringer imellem Jimny/Samurai og Landrover samt pajero?
    Hvor udemærker de enkelte sig i forhold til de andre?


  • #9   24. aug 2016 har kun haft kørt i pajeroen, så den må jeg melde pas på?. tror nu også det handler hvad man er til, altså om man er til pajero, suzuki, nissan eller landroveren..

  • #10   24. aug 2016 Land Rover er meget billig i dele. Men der skal bruges noget tid på at skrue hvis man køre meget. Dog synes jeg det er den bil med mest charme og sjæl. Reservedele er meget billige i England. Men at skrue i da den er simple i opbygning.
    Har kørt over 140000km i min gamle defender i løbet af de sidste 6 år. Helt klart ikke sidste gang jeg skal have en Land Rover Defender.

    Jeg har aldrig ejet en Jimny. Har har da kørt lidt i sådan en. Den virker meget lige til. Det er en Benzin billig i driftomkostninger og reservedelespriserne ligger lidt over Land Rovers. Men der skal du nok ikke bruge så meget tid på at skrue.


  • #11   26. aug 2016 En jimny er lidt som en duracell-kanin. Billig i drift - også på hvide plader!!, fylder ikke så meget, og virker bare hele tiden. Bruger ikke særlig meget benzin.
    Havde helt klart valgt den til formålet. Også selv om jeg er dedikeret toyota-mand


  • #12   5. sep 2016 Brug dog de 20-30.000 paa at faa den SJ413 sat i stand saa klarer den nemt de naeste 4-5 ar, der findes ikke bedre bil til de smaa skov veje, de kommer rundt over det hele og er en nem og billig bil at arbejde paa.

    Koebe en anden 4x4 til det budget, er det samme som at kobe et nyt project som bare skal saettes i stand om 2 aar, og som koster en del mere at holde koerende.


Kommentér på:
Hvad vil I anbefale?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce