{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
979 visninger | Oprettet:

Velkommen til det nye år, hvad kan man forvente? {{forumTopicSubject}}

Endnu et år er gået forbi os, og et år med en masse spændende bil nyheder. 2016 var året, hvor vi så gengivelsen af NSX, helt ny 5-serie, Toyota og Peugeot´s nye skud for en Crossover og den første rigtige Turbo mikrobil fra VW Up!

Men, hvad kan vi forvente at dette år giver os?
Ingen hemmelighed at en ny faceliftet Hyundai i10 lander forbi forhandlerne meget snart, men faktisk er der også en helt ny Kia Picanto på vej. Begge modeller vil få Touch Skærm i kabinen, men også et meget genkendeligt motorprogram fra forrige modeller.

Seat leon, Skoda Octavia og VW Golf har alle fået et facelift, hvor der bl.a. landede en helt ny 1,5 Turbo med 150 hk. Kabinen byder også velkommen til en ny entertainment skærm som bliver første gang set i de nævnte modeller. Golf GTi får flere hk, men også et helt nyt 7 trins DSG Gear. Leon Cupra får mulighed for AWD, og Octavia RS nøjes med 10 hk mere.

Honda er klar med en helt ny Civic for Europa, der faktisk er deres første verdensbil. Mest spænde bliver den nye 1,5 Turbo med 180 Hk ellers er der en 1,6 Diesel. Honda tag også Sedan modellen til Danmark for at fylde holdet for Accord´en. Senere lander der en helt ny Civic Type-R, som vi ikke ved så meget om endnu.

Fiat tag endelig Tipo til Danmark efter næsten et års ventetid. Modellen lander på en pris omkring de 200.000 kr for den mindste 1,4. Tipo vil blive solgt som Hatchback og stationcar, men Sedan´er bliver udelukket for Danmark. Tipo fås også med en 1,6 Diesel eller en 1,4 Turbobenziner. Om det bliver året, hvor de endelig løfter sløret får en ny Fiat Punto, kunne være meget vel være. Det er jo 11 år siden den kom på marked. Rygter lyder på, at Punto´en skifter navn til Fiat 600.

Ford er også klar med en helt ny Fiesta, som vil fås i tre forskellige versioner. Der er en Crossover, luksus og den normale lille minibil. Motorprogrammet er som vi kender det, hvor den mest populære vil være deres 1-liter Turbo 140 Hk, men en ny 1,5 Diesel vil også finde sted. Luksusmodellen Vignale bliver den dyreste Fiesta til dato. Det bliver Fiesta´s skud for en bil i Audi A1 klassen, og en pris på over 200.000 kr.


Hyundai bringer også os en ny i30 med en helt ny 1,4 Turbo, men faktisk kommer der også en Hot version med 270 Hk! I30 N er den nye hyper GTi fra Hyundai, som nok skal køre med en 2-liter Turbo.

Mini har en helt ny Countryman og Toyota vil muligvis give os en helt ny Yaris. Det er måske også året, hvor vi endelig ser den nye Toyota Supra, der deler form med BMW´s kommende Z4´er.

Seat er også klar med en helt ny Seat Ibiza, og måske gør VW det samme med Polo´en. Begge vil muligvis få en 1,5 Turbo 150 Hk fra den nye Golf. Opel har en helt ny Insignia i vente, og Alfa lancere nok en Giulia Sportswagon.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Velkommen til det nye år, hvad kan man forvente?
Kommentér på:
Velkommen til det nye år, hvad kan man forvente?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce