{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

VW 1200 1959

6.971 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Lasse P
| 43 år | Oprettet: 18. apr 2004


VW 1200

Årgang:
1959
Motor:
1200 luftkølet
Hestekræfter
30 Hk og den følger trafikken rigtig pænt :-)
Fælge
Porsche med VW kapsler, har dog Porsche kapsler, men nu er det jo engang en VW. De originale er hos sandblæser og skal males, dæk er indkøbt, selvfølgelig originale Firestone med hvid dækside.
Dæk
Firestone
Undervogn
Standard, men får snart en justérbar forbro på, den skal ikke skam sænkes, men lidt ned skal den.
Bilstereo
Der er pt en båndspiller uden radio og ingen højttalere, har planer om at indkøbe en original radio, hvilket desværre bestyder at cd'er er er udelukket, men den skal jo være original.
Styling
Ikke noget pt, men diverse crom dele er jeg ved at få bestilt.
Interiør
originalt fra 1959, fuldstændig urørt, og ja der er måske lidt skjoller, men nægter at skifte det, når det er så indtakt efter 48 år.... Patina :-)
Ekstra tilbehør
Har et fint lille campingbord med fire stole i baggagerummet :-)
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
Bilen blev solgt til en svensk direktør der var på ferie i Spanien i 1970. Han solgten den i 80'erene til en anden svensker, han solgte den så videre i 97' til han kammerat, og ja nu mig. Bilen har aldrig kørt vinter eller regnvejr, hvilket den bære ekstremt meget præg af. Den har aldrig været svejst, og der er intet rust at finde. Bilen har kørt ca. 95.000 km. dog har den ikke original motoren, den er byttet ud med en identisk brandpumpe motor som dårligt nok har kørt, så den spinner som en mis Grr... Var det ikke fordi den blev lakeret i 1980 ville den stå 100 % original. Det er småt med planer, da den ikke rigtig "fejler" noget, men den skal en smule ned i knæ og ja originale fælge med hvide dæksider. Bilen er synet uden blinklys, der er kun afviserarme. Overvejer at sætte diskrete blink på, da folk dytter og blinker når man skal dreje, da de ikke lige lægger mærke til de fine arme, selvom der er lys i haha. Bilen er 6 volt, og de fleste konvertere til 12 volt, men igen... hvor original skal den være, tænke tænke...

Vil du se flere VW 1200 til salg? Andre VW eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
VW 1200
Annonce