{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ferrari 308 GTB (EURO) SOLGT 1977

126.860 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Hans  N
Mand | 59 år | Oprettet: 15. nov 2007


Ferrari 308 GTB (EURO) SOLGT

Årgang:
1977
Motor:
Blueprinted 2,926.90 cc (3,0) V8
Original motor (matching numbers) med kun
36000 km siden ny.
Hestekræfter
280bhp ved 7700rpm
Torque 350nm

0-100 km/t: 5,9 sek.
Fælge
ANTERA. (Jeg ved godt, at de ikke er originale.) Der kommer ikke andre fælge på, da jeg synes at de klæder bilen, og fremhæver dens agressive udseende. Ydermere er de moderne fælge meget lettere, og håndtere fart og manøvrering meget bedre end med originale fælge/dæk.
Dæk
255/35ZR18
Undervogn
Ja, - det har den:-)
Bilstereo
INGEN, - vil høre lyden af motorens musik:-)
Styling
Styling på en Ferrari??. Hehe, nåja, okay.. Så lidt da..
Scuderia wing badges, og personlige Ferrari måtter.

Farvebetegnelse på bilen: Nero 20-B-619 Salchi.
Interiør
Tan (lys brun) læder.
(Farvebetegnelse: Pelle Beige VM3218)
Ekstra tilbehør
Skørt foran, aircon.
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
Vi er ca 7 milliarder mennesker på jorden. Der er produceret ca 90.000 Ferrari, - hvoraf kun ca 70.000 stk stadig er kørende. Rent matematisk giver det os fra fødslen kun ca 0,001% chance for nogensinde at eje en Ferrari.....
Citat af William Taylor, www.ferrarilife.com (July udgaven 2006) Om det er faktuelt eller ikke, er for mig ligegyldigt, - tanken er sjov..

308'eren anses for at have det mest succesrige design, som Ferrari har lagt navn til. Ferrari har produceret totalt 2185 stk 308 GTB med stålkarrosseri. Bilen er iøvrigt designet af Ferrari's legendariske designer Sergio Pininfarina..



15.04.08: Bilen er lige kommet tilbage fra service. Ville have checket at alt var som det skulle være, så der ikke skulle komme nogle grimme overraskelser henad vejen. Bilen er serviceret af Skallebølle Auto på Fyn, - ca 10 km fra Odense. Dette værksted har et virkeligt godt ry, og servicerer også Ferrari for folk som bor syd for den Danske grænse. Priserne er meget rimelige i forhold til andre Ferrari specialister.

Ernst, som min mekaniker hedder, har flere gange sagt , at jeg har været virkeligt heldig med denne bil. Han siger at det er absolut den flotteste 308 han endnu har set. Både mekanisk og kosmetisk. - Det er naturligvis sød musik i mine øren:-)

Iøvrigt takker jeg for de mange spørgsmål om "hvad koster den?" Jeg er ikke specielt interesseret i at snakke pris, men kan sige at hvordan man vil investerer sine penge, er jo kun et spørgsmål om prioritet. Mange flere mennesker kunne have en Ferrari, - hvis man prioriterede dette:-)

Der henvender sig en del mennesker, som gerne vil have at jeg kører deres venner/bekendte/familie til konfirmation/polterabend/bryllup/fødselsdag osv osv. Se venligst på www.weloveferrari.dk -> Ferrari udlejes -> nederst på siden finder I min bil, hvor også priser fremgår. Priserne er faste, så opgiv på forhånd at tinge om prisen. På forhånd tak:-)

Se iøvrigt Kenneth og Morten's side www.weloveferrari.dk. Under events finder I deres kommenarer vedr min Ferrari, samt billeder som de tog, da de besøgte mig i April 2008.

Lidt information og historik om min Ferrari:

Der er kun produceret 43 stk SORTE LHD 308 GTB... :-) (Kilde: Handbuch der Ferrari Seriennummern af Matthias Urban)

Jeg købte min Ferrari 308 GTB i slutningen af December 2007 i nærheden af San Francisco. Bilen er tidligere ejet af Indy500 køreren Leonard Faas. Bilen er blevet serviceret af Faas' eget mekanikerteam i gennem 30 år, - ledet af chefmekaniker Don King. (ikke at forveksle med boksepromotoren.) Motoren er blueprinted. Dette betyder at motoren har været fuldstændig skilt af, og alle bevægelige dele har været målt op, og en mere striks tolerance af delene er blevet bestemt . Mere striks end den oprindelige tolerance som er lagt til grund for Ferrari's produktion af denne model. Motoren er derfor optimeret fra at have 255 BHP til nu at have en ydeevne på 310 BHP. Ligeledes skulle en mere stram tolerance forlænge motorens levetid.

Da bilen er en Euro model, måtte den ikke indregistreres i Californien, hvor miljøreglerne allerede i 1977 var temmelig skrappe. Bilerne skulle have katalysatorer på, og det tog ca 15 bhp fra bilen + at bilen kom til at veje mere. Ligeledes var der også andre og grotesk store bumpers (kofangere) på denne model Ferrari end på euro modellen. Derfor fik ejeren Leonard Faas bilen indregistreret i Oregon, som ikke havde nogen miljømæssige krav til bilerne på det tidspunkt.



Vil du se flere Ferrari 308 GTB (EURO) SOLGT til salg? Andre Ferrari eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Ferrari 308 GTB (EURO) SOLGT
Annonce