{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Seat Leon 2.0 TFSI 2006

22.800 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Anders T
Mand | 49 år | Oprettet: 26. feb 2006


Seat Leon 2.0 TFSI

Årgang:
2006
Motor:
2.0 TFSI (holdt 100% standard)
6 gear
Hestekræfter
Officielt står den til 185hk, men uofficielt er det nærmere 200hk, eftersom det har vist sig at motoren i praksis ikke er drosslet ned i forhold til de andre 2.0 TFSI motorer fra VAG-koncernen.
(Jeg har nu set 3 uafhængige rullefelts-tests rundt om i europa, hvor de alle har målt en TFSI til 198hk/307nm v. 3.300 o/min, hvoraf de 280nm er til rådighed ved 1.800 o/min!)
Fælge
Sommer: RS6 kopifælg i 18x8 ET45
Vinter: Original Seat "Palas" 17x7 ET54
Dæk
Sommer: Michelin Pilot Sport 225/40 R18
Vinter: Michelin Pilot Alpin 225/45 R17
Undervogn
Seat´s Sport-up undervogn, der er sænket yderligere 35mm
Bilstereo
Standard (dog "det store" med 8 højttalere)
Spiller fint til mig! :o)
Styling
Net bag kølergitter!
Rørhaler på udstødningsrørene!
Dørpanellister for og bag i aluminium!

I øvrigt er jeg lidt ærgelig over, at det er svært at få den nye Leon til at tage sig godt ud på billeder! - Den ser slet ikke så sporty, dynamisk og lav ud som den gør i virkeligheden...
Interiør
En hel masse udstyr... men specielt kan der nævnes nogle super lækre sportssæder, læder på rat og gearknop, el-ruder for og bag, fartpilot, dæktryksovervågning m.m.
Ekstra tilbehør
2-zoners Climatronic!
Multifunktionsrat!
Bluetooth!
Stort display med kørecomputer!
Krom rundt om urerne i instrumenthuset!
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
Super dejlig bil der - i mine øjne - er perfekt afstemt i forhold til udseende, køredynamik og motorkraft!

Pga. det høje drejningsmoment (280nm ved 1.800 o/min) er der altid masser af kræfter ligegyldigt hvilket af de 6 gear man befinder sig i, og et solidt tråd på speederen i 1 - 4 gear giver virkelig smæk for skillingen, og mellemaccelerationerne er fantastiske for en standard-bil til de penge! :o)

Bilen har - i mine ører - også en rigtig lækker motorlyd! - Op til 2500 o/min er der en ond og dyb rumlen og når den passerer de 5000 o/min går den over i en kultiveret snerren! :o)

Jeg overvejede om jeg skulle sætte 18" eller 19" på bilen... men endte altså op med 18" i og med at bilen i sig selv er temmelig hårdt affjedret... og jeg dermed gerne vil sikre at min kæreste og lille datter ikke bliver rystet totalt i stykker! - Det skal også siges, at jeg bor i København og langt de fleste ture bliver fortaget heromkring... og vejene er altså i en elendig forfatning mange steder i og omkring hovedstaden!

Derfor blev det 18" og "lækkert udseende og en hvis grad af komfort", frem for 19" og "Super lækkert udseende men mindre komfort"! ;O)

Jeg ved godt, at der er en del der kører med RS6 fælgen... men det bliver den i mine øjne ikke mindre flot af... og når så mange vælger den, må der jo også være en del der synes den er fed! :o)

Bilen skal heller ikke sænkes mere end de 35mm... for eftersom jeg ofte kører rundt med min lille datter og kæreste siddende på bagsædet, samt barnevognen i bagagerummet, er jeg ikke helt sikker på hvor populær jeg ville være på en skala fra 1 til 10, hvis bumpene på vejene ville slå hårde end de gør nu... - Lige nu tror jeg bilen er perfekt afstemt til os... min kæreste synes bilen er fed og behagelig på trods af den temmelig hårde undervognen... - og jeg er sgu også rigtigt godt tilfreds med at den både kan være sportslig når jeg er i "det" humør... og rigtigt komfortabel når jeg er i "familie-humøret"! ;o)

Jeg har heller ikke de store planer om ekstra styling af bilen... jeg har købt den som jeg gerne vil ha´ den skal se ud! - Jeg synes grundformen i bilen er utrolig flot, og derfor behøver jeg ingen ekstra spoilere eller udvendigt krom!

Jeg kiggede lidt på Seat´s originale skørtesæt til bilen... og det er da flot! - men jeg synes ærlig talt det er lige i overkanten, da det får bilen til at ligne noget der kan køre +260 km/t... og det kan den jo ikke! - Hvis jeg ville ha´ vinger havde jeg købt et fly! ;o)

Jeg kan godt li´ (men smag er jo så forskellig) at min bil ikke adskiller sig synderligt fra en standard Leon... for der er ingen der i bakspejlet kan se om det er en 1.6 eller en TFSI de har liggende bagved! (det eneste der afslører den er det lille skilt på forskærmene og den dobbelte udstødning)

Kort sagt kan jeg godt li´, at udseendet er proportionalt med kræfterne...

Alt i alt er jeg - indtil videre - super glad for min nye bil... og jeg kan ikke lade være med at smile ved tanken om, at jeg stort set kører rundt i en Golf V GTI... som jeg så ikke synes er ligeså fed som Leon´en... og i øvrigt koster ca. 100.000,- mere... ;o)

Bilen er desværre blevet solgt d. 28/7-08, da jeg grundet skilsmisse har måttet vælge mellem om jeg ville beholde bilen eller huset... og så er valget alligevel ikke svært!

Vil du se flere Seat Leon 2.0 TFSI til salg? Andre Seat eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Seat Leon 2.0 TFSI
  •   1. feb 2011 Lækker Seat
    Den ser satme fin ud.. og jeg kommer nok til inden for forhåbentligt nogle md at lave en copy paste af den smiley


  •   4. mar 2009 hey
    Ja det er en rigtig fed bil at de har fået skruet sammen denne gang.. Er også rigtig glad for at jeg har fået mig sådan en. Ja kunne godt forestille mig at den er fed med sådan nogle fælge på, skal da også købt nogle til min når vi kommer tættere på sommeren. Ved bareikke helt hvad det skal være for nogle endnu..


  •   27. maj 2008 .
    Flot bil, høj.

    Kig forbi smiley


  •   10. apr 2008 -)
    Kanon Goood Tekst må jeg indrømme, godt at se nogle folk kan, og flot bil og fine fælge er helt vild med dem står rigtig godt til bilen., gav os lige en høj i farten forbi
    kigger du ikke os forbi min e30er?


  •   20. mar 2008 Tak for stemmen på min VR6
    en høj retur til din seat


  •   23. feb 2008 tak for
    højen gir igen:)


  •   15. feb 2008 Frederikssundsvej
    Ja, det har helt sikkert nok været mig... smiley

    Tak for de pæne ord, er også selv glad for den efterhånden...

    Men kig ind forbi løbende, for der skal jo snart de "store" fælge på, plus alt det indvendige skal til at laves færdig, og der kommer også et par ret fede detaljer...


    Hilsen René


  •   24. jan 2008 Frækt
    Den er sku lækker den wagon der. Seat er og bliver en lækker bil smiley


  •   17. dec 2007 Også en rigtig lækker Leon du har dig dér smiley

    Du fik lige en stemme med på vejen. smiley


  •   3. nov 2007 Lækker
    Tak. Man må også sige at din er helt iorden.. Fede fælge smiley


  •   22. okt 2007 Hey
    Tak for bemærkningen.. Det er også bare en iorden bil du har, den kører rigtig godt sådan en TFSI ... Det spiller..



  •   17. okt 2007 fælg
    Ang din 18 fælg hvordan sidder den med et mål 45.
    går den på nogen steder.

    Er en ny glad ejer af en seat leon

    mvh


  •   15. okt 2007 Takker for støtten!
    Din bil er også bare flot. Seats nye modeller er virkelig flotte og især Leon, som jeg også overvejede at købe :o)
    Du får selvfølgelig en "høj" retur!


  •   14. okt 2007 Takker
    Også en lækker bil du har dig smiley


  • Casper L
    Casper L Tilmeldt:
    apr 2007

    Følger: 1 Emner: 31 Svar: 49
      13. okt 2007 kanon beskrivelse
    af bilen den er nemlig en perle uden lige. jeg havde intet økonomisk loft da jeg skulle vælge bil, udover leon kørte jeg TT, A4, A6 bmw 330d men det blev leonen der vandt for den var sgu sjovest! og så der også blevet en mønt tilbage til min MC he he smiley


  •   5. okt 2007 fedt!
    lækker lækker bil du har der :)! Og rigtig fed lang beskrivelse du giver af din oplevelse af den.!


  •   30. sep 2007 smiley
    takker ka kun sige det samme til dig smiley


  •   22. sep 2007 ...
    det beste ved den er at den kan chippes til 330Hk det er det jeg går efter he !

    også bare det og få en helt ny bil for første gang !

    http://leonboom.com/


  •   22. sep 2007 ...
    okay fedt !! det er sku også en lækker bil ! også efter man for turbo på dem !! havde jeg på min lancer ! og er ved og smide det på colt´en nu !! med en vr4 motor i !

    men nu skal der snart ske noget nyt så jeg køber mig en seat leon cupra 240HK glæder mig virkelig til og få den !


  •   22. sep 2007 ...
    hey rigtig fed leon ! har lige et spørgsmål til dig hvad er motorkode på din motor !


  •   18. sep 2007 ...
    Hej

    Rigtig flot bil sådan en Leon. Ser super velplejet ud.

    Takker desuden for din rosende kommentar og bedømmelse af min bil.

    Mvh. H.G.P.


  •   16. sep 2007 ...
    Nu skriver du, at du har rykket fra flere Leon´er ved "lyskryds-duel"! - er du sikker på det har været TFSI´ere alle sammen?

    I så fald må det vist mere bero på chaufføren end på bilen... for tvivler på Stilo´en med 170hk og 230nm/v 3.500 o/min (184hk/242nm) og selespeed kan rykke fra en TFSI med 185hk 270/nm v. 1.800 o/min! - Der er dog en lille vægtfordel på ca. 60kg i Stilo´ens favør!

    Bilerne er jo opgivet til 100km/t med 8,5 sek for Stilo´en og 7,8 sekfor Leon´en! - At Stilo´en så måske er hurtigere end det opgivne skal så også ses i relation til, at Leon´en ved mange lejligheder er blevet målt til 7,3 sek!

    At en hurtigt accelererende bil ikke er alt, ved jeg så udemærket fra min tidligere bil, som var udstyret med en sensodrive gearkasse (ikke det samme som dit... men idéen er den samme) og en 0 - 100 tid opgivet til 10,9 sek! - Den var "god" at accelerere med, da det var nemt at komme hurtigt ud af starthullerne grundet elektronikken styrede koblingen og jeg derved havde nemt ved at hænge på en hel del biler! - Men hvis chaufføren "ved siden af" var "vågen" var den ikke så overlegen... :o)

    Derfor... hvis du holder ved siden af en TFSI med en chauffør der kan finde ud af at lægge ordentligt fra land uden bilen spinner eller elektroniken "lukker ned" for momentet via ASR´en og han/hun samtidigt ikke kikser skiftet fra 1. til 2. gear... så har jeg svært ved at tro Stilo´en kan følge med! - Dermed ikke sagt TFSI´en brager fra den... slet ikke... jeg vil bare mene den er hurtigere!

    Jeg siger samtidigt heller ikke, at jeg er en dygtig chauffør... for perfekte stående starter er ikke altid noget jeg er super til! :o)

    Min egen bil har jeg dog accelereret ned til omkring 7 sek. fra 0 - 100km/t (selvfølgelig er målingen ikke proffessionelt udført... men er lavet via en optagelse af speedometeter/omdrejningstæller og dernæst målt efter tidskoderne i et videoredigeringsprogram, hvor jeg har kigget på hvornår "koblingen lukker", set via omdrejningerne, og bilen starter med at bevæge sig... til den når 102km/t på speedometeret, hvilket svarer til 100km/t med GPS)!

    Kig evt. på dette link... som jo muligvis godt kunne være min bil! ;o)
    http://www.youtube.com/watch?v=J2ZnvUH0lJQ

    Et andet link viser hvordan motoren trækker i mellemaccelerationerne i forskellige gear:
    http://www.youtube.com/watch?v=s3wloK-yadI



  •   9. sep 2007 Ang. billederne
    Bilen er ikke "svær at få til at se godt ud" på billeder, men bilen er sort og sort er "den usynlige farve", den får alting til at se mindre ud og "ud af mindre. Derudover fotografere du om aftenen, det kan dræbe ethvert motiv siden at lys er den vigtigste faktor når man fotografere. Du har aldrig set et fotostudie uden der er fyldt med projektører..

    Prøv at tage billederne om dagen, jeg kan stærkt anbefale brug af stativ.

    Ellers toplækker bil og den lange tekst, høj.


  •   25. aug 2007 leon tdi
    ja men tror måske at jeg vil have fat i nogen der er lidt mere passat/audi fælge over plus lidt større.... he he hey har du set indtrækket det er også noget nyt de er kommet m...


  •   22. aug 2007 hej
    svare lige inde på din nye bil.

    og forresten, HVILKEN bil!!!

    Jamen, det er så sandt det du siger, man er heldigvis så forskellige smiley

    Men tager lige ud til en forhandler og prøver en for at se om det var noget, har nemlig aldrig kørt med aut gear, så det skal da prøves smiley


  •   13. aug 2007 Flot Seat ;o)
    Den ser rigtig godt ud ;o))

    Jeg ryger temmelig sikkert også på 18" til min, da jeg også har en familie der gerne skal kunne køre uden nyrebælte, hehe...

    Har så fundet ud af, at selvom sportsæderne er fede, så sidder jeg sgu ikk optimalt,..skal prøve at få lavet et eller andet ved lændestøtten eller siddepuden bagerst.. lidt irriterende smiley
    (desværre er den ikke født med lændejustering)..
    Er også "igang" med at melde mig ind i Seatclub.dk,..meeen det tager åbenbart lidt tid at blive "godkendt" hæhæ...

    Ellers en lækker bil! ser altså rigtig godt ud med de RS6 fælge på..hmmm, måske man skulle ;o)))

    Mvh Jan


  •   4. aug 2007 hej
    hej der jamen det var det og den starter med yn det var mig skulle ind på istedgade og klippes ja den kan godt brumme en del...hehe


  •   6. jul 2007 Lovlig tuning
    Ja det er ikke nemt at få gjort noget ved bilen lovligt sådan som landet nu engang er desværre. Men jeg har nu aldrig set nogen der ikke har fået synet bilen pga en optimering af styringen. Altså hvor der ikke er en boks i. Min far kan jeg ta som et eksempel han var til syn med sin bil for 2 måneder siden som også er tunet ved Scantune den fik kun en anmærkning for en slidt styrekugle. Ellers gik den fint igennem

    Btw. Egentlig sjovt at din bil har været brugt til brudekørsel det har min også dagen før jeg købte den hehe. Ham der skulle køres i den kiggede lidt da sådan en knægt på 21 kom og købte brudgommens drømmebil


  •   5. jul 2007 landberg
    ja det kunne være meget sjovt at få testet den på et andet felt for at se hvor meget effekten er der på. Men det er nu ikke lige det jeg gider bruge penge på. Men over-boost er der det kan tydeligt høres at turboen spinder op i 4 sek. Det er også lige der den rykker vildt. Hvis du søger herinde kan du forresten også finde en anden leon der er tunet til 270hk og 380nm hvor min kun har 270hk og 320nm. Hans bil har kørt væsentligt flere kilometer end min så jeg tror ikke den er så sart den motor som du er bange for. Du skal da også ha en chipning. Det er som at få en ny bil....


  •   5. jul 2007 Angående heste kræfter
    Jeg har fået lavet en før måling og efter måling på samme dag først kører han en tur på rullefelt standard og ser hvordan motoren skaber sig. Derefter sender han resultaterne til tyskland hvor der sidde en gruppe teknikere som analysere data'ene og så sender de det tilbage så han lige kan fin pudse det til min bil. Så lægger han der nye program over i styringen og tar en ny måling og så når den kører som den skal er den færdig. Den har forresten også 270hk ved 4 sek overboost. Det er det målingen ligger på det kan man så godt kalde optimistisk fordi den reelt "kun" har de 250. Men det godt nok i skriver jeres mening om efektforøgelsen. Jeg stoler bare på ham i Galten fordi han vidste virkelig meget om det og så har han noget rigtig godt måle udstyr. Nå ja forresten det hele er lavet på en 97 oktan V-Power benzin


  •   3. jul 2007 -----------------------------
    hej. hvor har du købt de krom ringe i dit instrumenthus?


  •   26. jun 2007 midterpotte
    Ja det er bare under bilen, milltek har noget de kalder non resonated og resonated, det er bare uden eller med mellempotte (burde jeg nok have kladte det på SCD) jeg beholder mine afgange i hver side men de bliver en del større 4" i hverside og resten af udstødningen bliver 2,75" det er vist ikke en udstødning de har liggende på lager da min skulle fremstilles da landberg bestilt den. så der er nok ik mange der køre rundt med den :-).


  •   26. jun 2007 helt korrekt
    at det var mig som du så... Tak for de pæne ord...-men mangler stadig at gøre lidt ved den... har blandt andet bestilt en lille hækspoile som ingen i Danmark har!!!

    Din bil er sku da heller ikk så tosset...-den står sku skarpt!!! den kiggede jeg sku længe på i krydset... Tænkte faktisk også på om det kunne være dig, da jeg så fælgerne...hehe


  •   25. jun 2007 ...
    Ja det har du ret i..
    den viste jo på et rullefelt at den har ca. 198 -200 hk
    det samme som en fr .
    så ja smiley


  •   25. jun 2007 Hmm..
    Er din en sport-up ?


  •   25. jun 2007 Tak!
    Endelig en der har noget positivt at anvende hehe..
    Din er også nice så du får lige høj tilbage.
    og forresten så er det vel og min bil på en måde hehe smiley


  •   20. jun 2007 hej igen..
    har du en go hjemmeside hvor jeg kan købe dem H&R fjeder... Jeg fandt nogen, kan de passe at de koster 2400 plus moms. ? så skal jeg skifte dem og spore bilen begefter, hvad tror du det vil koste det hele ? Tak


  •   20. jun 2007 emne på SCD
    Ahhh mon dog, de fleste er vel enige i at kæmpe skørter ik er ret sejt *g* meenn måske ville du få på puklen for at mene Aero kittet er for voldsomt til Leonen :0) medmindre det selvfølge er en 1,9 TDI eller en 1.6 Benz så er det for voldsomt.


  •   19. jun 2007 ...
    He he det er næsten et emne vi skulle tage op på SCD? :0)


  •   19. jun 2007 svar på din tilføjelse
    Ja det er den oprindelige tanke med skørter og huller nemlig downforce, jeg valgte ik skørtesættet til leonen for downforcen, men for at skille bilen lidt ud fra mængden, det er de færreste skørtesæt i dag der egentlig giver noget som helst downforce, så det er nok ik det man skal købe det for. smiley det er vel også på den baggrund at der bliver lavet skørtesæt i dag, nemlig at skille sig ud.

    Ja der er nok nogel der prøver at give det indtryk at deres bil er super hurtig med kæmpe hækvinger o.s.v, wonder why?? men jeg er mere til det stilede styling og der rammer seat altså plet med det Aero kit syntes jeg :-). Takker for stemmen, har nu ik følt mig "ramt" eller noget, det er jo bare en smags sag og som du selv nævner, så ville det være så kedeligt hvis alle var ens smiley


  •   19. jun 2007 hello again
    Kan sagtens følge dig, hvad angår de der BMW'er der smider kæmpe hækvinger på, M skilte o.s.v. der er mange biler hvor det bare ik er sejt men rigtig kikset, der er vi helt enige. Egentlig er jeg heller ikke så meget til store skørter, men kan nu rigtig godt li det sæt til Leonen, for som nævnt så syntes jeg den er lidt trist uden det sæt.Er mere til HK/NM og mellem accelerationer end 0-100. Men jeg har lige som dig heller ingen forståelse for dem der køber en 1,9 tdi leon og så smider det Aero kit på DET ER KIKSET!!! for bilen må godt kunne følge med skørtesættet, (Leonen er tæt på 260 haft min på 240) og nu bliver den chippet og komplet milltek udstødning så får den både krafterne og lyden der passer til Aero kittet 100% :-). så vi er egentlig ik rigtig uenige, gav bare mit besyv med på Aero kit snakken mellem dig og Dennis.


  •   19. jun 2007 ...
    Ja jeg er jo så af en anden opfattelse angående det skørtesæt (selvfølgelig) jeg syntes ærlig talt at Leonen er noget kedelig uden sættet, jeg havede nok slet ik købt bilen hvis det skørtesæt ikke kunne fås, jeg har sjællendent set et skørtesæt passe så godt på en bil som det Aero kit , jeg mener det giver lige det sidste til bilen som den mangler, et lidt diskret men meget frækkere udseende end original, og så det en genial måde at skille sig ud fra alle de Alteaer der køre rundt det jo næsten ik til at se forskel på en standard Leon og en Standard Altea. Håber da ikke folk bedømmer på en bils skørter om den kan køre hurtigt eller ej, det da lidt nonsens. det handler jo udelukkende om udseende. smiley


  •   18. jun 2007 Du har helt ret!!!
    Ja du har faktisk helt ret... Man skal sku ikk have en bil som ligner den kan køre hurtigt, når den alligevel ikke kan køre hurtigere... det giver sku mening, hvilket jeg ikke selv har tænkt på...

    Men din bil er helt klart stilren i linierne! Fælgerne giver ca. 70 % af bilen look... Og de fælger du har på er de helt rette til bilen..

    har ihvertfald ikke set andre leon'er med RS6!


  •   18. jun 2007 takker
    i lige måde... også en rigtig lækker slæde du har dig der...stilren

    Har du ikke overvejet det nye stylingkit du kan få hos seat?

    Sutterne står rigtig skarpt til slæden...:o) Størrelsen er også helt perfekt...


  •   17. jun 2007 hej igen..
    Jeg har tænkt mig at sænke den, men skal jeg godt nok købe originalt sænkningsæt.. Eller om jeg kunne nøjes med H&R eller COBRA sæt... Ved ikke rigtigt... Håber du kan hjælpe lidt smiley


  •   17. jun 2007 ...
    Hej nice vogn, de er bare så flotte af sig selv smiley


  •   25. maj 2007 Tja,
    men den er jo ikke nær så hurtig som din. men skal ha mig en Seat Altea 2,0 TFSi DSG til næste sommer. Det bliver jeg nød til. Kørte lige om kap med en Leon Cupra i dag. Den lyder bare alt for godt, og så fløj den jo bare afsted. Han havde lige fået den i dag. Dumme svin smiley


  •   25. maj 2007 Hey
    Alt for lækker vogn, især motoren. Har prøvet den i en Altea med DSG-gear. Den køre alt for lækkert


  •   10. maj 2007 fælge
    hej anders så har jeg købt fælge kig lige forbi og fortæl mig hvad du syntes
    mvh kim


  •   4. maj 2007 Hejsa...
    Super lækker bil du har dig der, er selv helt vild med Seat...
    Du kan evt kigge forbi min profil efter d. 20. juni - der er jeg færdig med 1. omganng af at style min bil, og lægger billeder ind af resultatet.

    Hilsen Kasper.


  •   21. apr 2007 tak
    i lige måde. kan godt lide dine store fælger, men også hele bilen


  •   11. apr 2007 Hej
    Fed vogn


  •   28. mar 2007 fed bil
    takker du får også lige en høj...


  •   24. mar 2007 I lige måde.
    Lækker ny Seat du har dig der.

    Smed lige en høj til dig.

    Kig evt. forbi min udfordring.


  •   23. mar 2007 .
    Tak for stemmen, hermed en høj herfra.

    Meget flot Leon


  •   8. mar 2007 ..
    Tak for din kommentar, der mangler lige lidt andre fælge og et par små ting. Men planen er at holde den stilren. Motoren er rigtig lækker :o)

    Jeg kan kun sige nøjagtig det samme om din vogn, høj tilbage! smiley



  •   7. mar 2007 Hej hej
    Fine biler du har der!!! Vh Christian.


  •   7. mar 2007 mange tak
    og i lige måde...rigtig lækker leon du har..må være lækkert med en helt ny bil


  •   7. mar 2007 .
    Mange tak smiley
    Ellers også en rigtigt lækker leon du har dig selv om jeg ikke er helt så glad for den "nye" model de kalder for leon.


  •   7. mar 2007 Lækker "tysker"
    Hej Anders..

    Tak for kommentaren på min XR4i - og ja, det er en speciel dejlig vogn - mange har fortrudt at de er kommet af med den. Det kan måske have noget med benzinforbrug at gøre smiley

    Men vil da lige soge at jeg bare slet ikke kan fordrage VW - men lige så snart Seat har været inde omkring designet, er de sq en helt anden sag!
    VW er kram, ingen tvivl om det, men det er kedeligt at se på - så super at se en Seat der er så veludrustet som din....

    Høj til dig - ingen tvivl!

    /Kurt


  •   27. feb 2007 leon sport vs altea FR DSG
    hej Anders var lige ude og køre lidt race med en altea TFSI med DSG på motorvejen ,og der er ingen forskel ,til at starte med der jeg kørte i 4.gear have jeg ikke flere omdr tilbage så træk den en halv bil foran til jeg gik i 5.gear så gik jeg stille forbi ,to af mine venner der kørte den kunne slet ikke forstå det ,ham der sad ved siden af råbte træd på spedderen og han svaret bare det gør jeg også, han var noget ked da vi kom frem . så er det godt at få bevidste at sport -up har nærmere 200hk smiley


  •   20. feb 2007 -----------------------------
    syntes nok det så ud til at være dragør :o)


  •   19. feb 2007 tak tak
    ellers en fin motor du har i din leon :0) den får en høj. er det ikke i dragør du har taget dine billeder???

    m.v.h
    Frank Sommer


  •   17. feb 2007 ...
    Der bliver altid taget sig godt af seat leon TFSI smiley



  •   16. feb 2007 emblem fri front
    hej anders kig kige forbi min bil har fået emblem fri front


  •   1. feb 2007 hey
    Smed en høj, synes også den står bedst som standart, lækker bil, rart at se det er hvide tal i instrumenterne, istedet for de røde som i min Altea, ser lidt bedre ud.


  •   13. jan 2007 hej
    Anders. var ud og prøve køre den nye leon helt samme som din. og jeg syns meget om den bliv meget imponeret.. kort sagt den er bare ok.. det bedste jeg kunne lid ved bilen.. motorn og sæderne-


  •   3. jan 2007 Takker
    for kommentaren. Din er satme også rigtig lækker....... >glæder mig også til at få de store fælge på til somer..

    Hygge


  •   3. jan 2007 (- :
    Okay jamen så har du været en af de heldige..


  •   3. jan 2007 Anders T.
    Nårh for fanden.. Det var jeg sku ikke klar over..


  •   3. jan 2007 Anders T.
    Hvad koster din Leon´en fra ny ??


  •   3. jan 2007 Mange tak Anders T.
    Du for lige en tilbage igen..


  •   27. dec 2006 Cupra...
    Hej Anders.
    Tak for dit gode & fyldige svar.
    Jeg kan ik' rigtig forstå, hvorfor motorjournalisterne er så utilfredse med den nye Cupra. 240 HK af en 2,0 motor er alle vel enige om er meget. For at opnå det, er man jo nødt til at sætte en stor turbo på. En stor turbo kræver bare flere omdrejninger end en lille turbo - sådan er det bare. Turbotøven er jo et velkendt problem på biler med store turbo'er. Ellers skal man sætte bi-Turbo på, det vil hjælpe på problemet. Det er bare dyrt.
    Jeg kender ingen biler med standart 240 HK af en 2,0 Turbo motor, som ik' har turbo-tøven.............så jeg synes kritikken er lidt "tåbelig".

    Nå så til min chipning: De 212 hk jeg har på hjulene i min Leon er ved 95 blyfri. Nu kører jeg med 98 blyfri, og det kører bare. Leon'en trækker mere rent ved at køre med 98 blyfri. Det skal lige siges, at i instruktionsbogen står der, at man skal køre på 98 blyfri. Det kan dog godt køre på 95 blyfri.
    Inden chipningen trak den heller ik' 100% rent ved 95 blyfri. Så 98 blyfri er vejen frem til en Leon som min. Hva' jeg har nu på hjulene ved 98 blyfri ved jeg ik', men 220 HK har jeg ihverfald.
    Jeg har været 110% tilfreds med Palm's arbejde. Det er helt sikkert, at min nye Cupra/Leon skal chip'es hos Palm.

    Mvh.
    Jonas.


  •   26. dec 2006 Tak for dit svar
    tjekkede lige din seat ud, og har smidt en stemme. Tak for dit svar til min C2 VTS og for beskrivelsen af bilferien, det er noget jeg godt kan bruge, da ferien i år forhåbenlig går en tur til Holland. Jeg var nu heller ikke så meget i tvivl om bakkerne, men de er jo noget andet end at køre herhjemme så rart at høre at det ikke er noget problem.

    Ja din Seat rykker klart fra men den har større motor og har et stort bundsolidt træk fra de lave omdrejninger. og med 198 HK så er der bestemt ingen slinger i valsen med den bil smiley

    Iøvrigt en god beskrivelse du har givet på din Seat, den lyder helt sikker som et godt valg, med kone barn og tilbehør, jeg har selv et barn, og ved hvor meget sådan en størrelse kræver he he, men det var dengang, nu her hun vokset, og kræver ikke så meget lige pt.


  •   19. dec 2006 Hej igen!
    Da den nye Leon TFSI (185 hk) kom var jeg ude at prøvekøre den. Den kørte sgu godt. Dagen før det havde jeg dog fået min egen Leon chip'et hos Palm (212 hk). Min egen Leon føltes sgu hurtigere. Det er en grundene til, at når jeg skal skifte bil vil jeg ik' "nøjes" med en Seat FR (som skulle være 100% ens med TFSI), men i stedet købe en Cupra.

    Har desværre læst en engelsk test, hvor de siger at Cupra'en er "død" under 2000 o/min. Men omvendt: min egen rykker sgu heller ik' for vildt under 2000 o/min.
    En Palm chip på en Cupra kan måske løse det problem......280-290 hk og ca. 400 nm kan man vel godt få efter en chip, så det er vel helt ok.

    Mvh.
    Jonas.


  •   19. dec 2006 Vedr. den nye Cupra
    Hej Anders,

    Jeg har set dit indlæg på VAGCARS vedr. den nye Cupra.
    Jeg er helt enig i dit synspunkt vedr. FR kontra Cupra. I tillæg til dette kan jeg oplyse, at på den danske Seat hjemmeside kan man, når man bestiller den nye Cupra, få sig Brembo bremser for 2000 kr. ekstra. Det er sgu da BILLIGT!!!!!
    Går sgu at overvejer at skifte min "gamle" Leon ud med en ny Cupra. Du ved ik' hvor længe prisen på 400.000 kr. holder?

    Mvh.

    Jonas.


  •   18. dec 2006 Stilet Leon !
    Hermed en høj


  •   8. dec 2006 super leon
    lækker bil du har fået dig
    kig lige forbi min udfordring og smid en stemme


  •   6. dec 2006 jo
    tak. den er bestemt også lækker din.


  •   27. nov 2006 Vil bare sige en ting...
    FED BIL!!!!


  •   27. nov 2006 ...
    Satme iorden! Man kan altid stole på der er nogle "musiknørder" herinde... Alt for fed sang!!

    Forresten, så er det da en ALT for lækker Leon du har dig! Virkelig flot design!


  •   26. nov 2006 Lækker
    Det er nu også en lækker vogn du har dig her,,


  •   16. nov 2006 Ja..
    du har fuldkommen ret mester. men så skulle du sidde i den:D så kan man godt mærke det:D


  •   3. nov 2006 Ja hvorfor ikke
    som brudebil!?!? Den er rigtig fed og jeg kan kun være misundelig! -Havde oprindeligt forelsket mig i Leon´en, men behovet råbte på noget der var lidt større. Men jeg har ikke fortrudt mit valg......men det lyder det heller ikke til at du har:)


  •   3. nov 2006 Ja hvorfor ikke
    som brudebil!?!? Den er rigtig fed og jeg kan kun være misundelig! -Havde oprindeligt forelsket mig i Leon´en, men behovet råbte på noget der var lidt større. Men jeg har ikke fortrudt mit valg......men det lyder det heller ikke til at du har:)


  •   29. okt 2006 ....
    Hej.

    Man kan ikke komme uden om, at designet på den nye Leon er dynamisk og flot. En rigtig pæn bil - særligt sænket om med lidt større fælge.

    Stemmen - HØJ - er afgivet.

    Mvh. H.G.P.


  •   20. okt 2006 ...
    Tak, jo den er skam meget hård og køre i, men man må jo lidt for skønheden, som man siger smiley

    Også en dejlig dyt du triller rundt i!

    Hygge

    M.H


  •   14. okt 2006 hey
    Er sku ved at være vinter nu så gider ik smide penge i fælge der ik skal ud og køre men har du nogen billigt så gi besked...
    ellers bliver det nogen med noget turbine look til sommer..


  •   12. okt 2006 Hey
    Lækker bil dude...


  •   7. okt 2006 ...
    den er sgu fin høj herfra smiley


  •   4. okt 2006 tak
    tak for komplimentet. ja den er rimelig tidsløs, og kører sgu oz som en ny


  •   4. okt 2006 Tak!
    Hej Anders

    Tak for tilbagemeldingen :o) Det lyder som om det sagtens kan lade sig gøre, om ikke andet med en lidt kreativ tankegang.

    Det er helt kanon du giver så grundig feedback, tak for det :o)

    Mvh
    Lars


  •   3. okt 2006 Familiebil- OK?
    Hej Anders.

    Jeg kan forstå du har barn og dertilhørende barnevogn - det klarer Leon'en problemfrit eller er det meget besværligt? Jeg tænker på om bagagekapaciteten er tilstrækkelig til en gang småbørn ;o)

    Jeg synes også den nye Leon er tæt på den perfekte kombination af køreegenskaber og design - uden man skal bruge en formue på ny bil - så den er uden tvivl min næste bil. Jeg mangler bare at høre hvordan den hænger sammen rent pladsmæssigt med en familie.

    Håber du kan hjælpe :o)
    SUPER fed bil!

    Mvh
    Lars


  •   2. okt 2006 længe leve leon
    hæj helt ilm. Høj til dig!. kan godt lid de nye leon.. og helt klart den rigtige bil du har sat fingerne i..


  •   29. sep 2006 nice
    ..seat....ville nok have lagt lædder i hvis det var min, men dine sportssæder er nu slet ikke værst... :O) Høj stemme herfra


  •   20. sep 2006 udfordring
    Hej Seat allierede! Smid lige en stemme på min bil...!! En Nissan der har udfordret mig.


  •   8. sep 2006 smiley
    Mange tak.

    Kan da kun sige ilm.
    Nice fælge.

    Well har selv lavet grillen


  •   8. sep 2006 hey..
    jo tak og i lige måde da.. du fik lige en extra høj stemme..


  •   3. sep 2006 hey
    total lækker vogn... ville selv have sådan en men den var lige dyr nok...


  •   2. sep 2006 Hey!
    Takker! Og ilm... har fyret en Leon TFSI af og den vil gerne frem må man sige! Super lækker!


  •   31. aug 2006 hej
    Tak og du får en igen din er nu ellers også for fed


  •   30. aug 2006 Tak
    Fine fælge du har dig der også..:o)


  •   30. aug 2006 ...
    ja, en lille smule har jeg.
    fatter ikke lige at svare på mine beskeder, så skriver bare herfra.
    din er da vold nice, kører den godt? ..


  •   15. aug 2006 min udfordring
    kom lige min seat allieret og smid en stemme på mig :o)

    Det var den udfordring jeg har gang i jeg mente


  •   13. aug 2006 .
    Tak for kommentaren.

    Har selv fornøjelsen af at kører rundt i en Altea 2.0 TDI når jeg er hjemme i Danmark. Dog er den på gule plader, da jeg købte et par stykker til firmaet.

    Men rigitg fin Seat du har dig.


  •   5. aug 2006 Org. midterarmlæn for
    Jeg har set din fede leon, men den mangler jo desværre et armlæn foran som øger komforten. Da jeg købte et originalt Seat læderbetrukket armlæn i troede jeg det passede til min Altea. Det gjorde det uheldigt nok ikke og derfor sælger jeg det til en god pris til en heldig Leon kører. Det er stadig i original indpakning. nyprisen er 1800,- men jeg sælger det for 950,- Jeg kan sende billeder hvis det er du vil købe.

    Indlægget er desuden ude på www.seatclub.dk under Køb & Salg...


  •   31. jul 2006 Nice ride!
    He he... Skriver mandag idag og jeg sidder stadig med et smøret grin på læben efter min prøvetur i TFSI´eren igår. Den bil kan fandme trække! Det er sku for vildt at den laver spind i 4. gear på motorvejen!

    Havde fandme svært ved at holde den under 110 på motorvejen smiley Endte dog med at have blå blink med horn og hele svineriet lige i røven efter jeg havde været oppe og runde de 150 km/t... Jeg tog en afkørsel... de fulgte efter... jeg svingede til venstre ved enden af afkørslen og de trak udenom og indforan.... og drønede videre... Mon mit hjerte sad oppe i halsen? smiley

    Nåmen ihvertfaldden bil er for vild!

    Ang. barnevognen tror jeg godt jeg kan klemme vores trille barnevogn ind bagi hvis du kan få en odder fætter derind, men kunnne desværre ikke få mig selv til at "spilde" 5 min af prøvetiden på at køre hjemme og prøve at stoppe den ind...

    Det må sku vente til en anden god gang.

    Har ikke specielt travlt med at købe... Kunne selvfølgelig godt tænke mig den nu, men tror jeg venter til engang i starten af det nye år og ser om jeg kan finde et godt brugt eksemplar(som sikkert er blevet voldtævet af den forrige ejer)

    Synd at de dropper TFSI´eren i 185hk sportscoupe.. tror sku FR´en bliver lidt sværere at forsikre på trods af de sølle 15 hk forskel...



  •   25. jul 2006 lille bagagerum
    Hej anders.. Kom til at tænke på om du har prøvet at have en barnevogn i bagagerummet? (Ved ikke hvor gammel din datter er?) Har været ude og kigge og skal prøve køre bilen søndag... Men er sku i tvivl om mann kan få klemt en sammenklappet barnevogn ned i det relativt lille bagagerum... ellers må jeg sku nok vinke farvel til min lille ny leon...:-(

    Seat oplyste mig derudover om at de har stoppet produktionen af sport-up 185 hk. version, pga den stjal for mange af vw Golf GTI´s kunder. Nu fås den kun i en 200 hk FR version og vidst nok også i en 240 hk cupra..


  •   18. jul 2006 forsikring
    Hej anders. Angående forsikring af leonen blev jeg sku lidt overrasket over at jeg kan få forsikret den for 10.100 / år med 6.000 i selvrisiko. Dette er med min relativt unge alder(23), bor i kbh. NV og har kun 4 års ancinitet. Så mangler jeg bare de sidste 320.000 kilo, og så er jeg kørende smiley


  •   9. jul 2006 Net bag kølergitter
    Hej, synes først og fremmest din Leon er rigtig flot!

    Jeg ´har selv en Altea og overvejer at købe samme net som du har bag dit kølergitter, men kan vi ikke få et ordentligt billede af det? Er det overhovedet noget man lægger mærke til? Hvis du vil sende et billede direkte til mig kan jeg skrive min mail i en privat besked, ellers bare læb billedet ud som de andre billeder, på forhånd tak og fed bil!!!


  •   1. jul 2006 Lækker vogn
    Stemme smidt smiley


  •   30. jun 2006 Takker
    Tak for den flotte bedømmelse... Din er nu heller ikke så værst.

    Du skal være glad for at du valgte 18". Fælgene ser faktisk større ud på billederne og passer perfekt til bilen, og så får du altså en del mere komfort. Jeg kører på 19" og det kræver altså noget tilvending. Rattet bliver extrem følsomt...


  •   21. jun 2006 ?
    Tænk at jeg tog fejl af en altea og en leon?!? smiley
    Tro jeg kun lige nåede at kigge på forlygterne da de ligner hinanden temmelig meget der.
    Det er rart at høre at altea kommer i en turbo version med den "rigtige" brændstof smiley vil så gerne eje sådan en...


  •   20. jun 2006 Pris?
    Hvad koster sådan en dejlig Turbo Altea fra ny af på hvide plader? EVT også hvad den koster på gule hvis du altså ved det?

    MVH. Mick...


  •   19. jun 2006 Kiggede også på Leon
    da jeg var ude at kigge på bil. Den har sgu også et frækt snit smiley


  •   18. jun 2006 FR
    Så er FR'eren blevet fastsat til 350,00 dkr, er vel nogenlunde fornuftigt. SMC siger de skulle ha de første i DK primo August.

    Blir spændt på om motoren virkerlig mærkes at have 15 hk mere, nok ikke.. Osse eftersom du skriver at TFSI'eren blir målt til tæt på 200 hypper!



  •   17. jun 2006 He he
    Ja tror sku gerne den rykker:-) den er sku også Feeeed


  •   16. jun 2006 Takker for de fine ord:-)=
    Smed en høj høj til dig:-) Den må da rykke pænt din bil?


  •   16. jun 2006 hey igen
    tak for stemmen..... har givet dig en høj, for det er sgu en nice bil du har der:)


  •   16. jun 2006 tak
    ja synes også fælge står godt til den...

    og din er da også bare lækker smiley

    en høj til dig


  •   15. jun 2006 Leon
    Lækker vogn mester.

    Mht. til at der stod Leon under billedet af min Altea, så er det fordi det er galleriet for min gamle Leon som jeg bare har ændret =) Det er rettet nu..


  •   15. jun 2006 Det
    er da en kanon lækker leon du har der


  •   15. jun 2006 Fy for!
    Fy for satan, den er satme lækker! MEGA lækker bil du har dig der =)


  •   14. jun 2006 forsikring
    propermo... pis.... Kender det godt. Min mor er også ansat under justitsministeriet... Det er desværre et lukket land for ikke hjemmeboende børn. HAr prøvet Alle forsikringsselskaber med min nuværende bil og kan ikke få den under 10.500 / år med selvrisiko på 10.000.

    Tænk at man skal sige det i min alder... Men det må være alderen der trykker (prisen) smiley

    Nåmen har vist allerede smidt en stemme... ekstra høj selvfølgelig - for det er en kanon fed bil... Hvis man skulle vælge en lidt mere familie præget model skulle det være en skoda octavia RS som har den samme motor men den koster også +80.000 kr. _ Men men den er nok nemmere at få forsikret idet det er en skoda og idet de har et samarbejde med topdanmark..

    Ha det rart!


  •   14. jun 2006 også fede billeder..
    Der er noget over de der aftenbilleder.. Det ser sgu godt ud!
    Lækker bil du har fået dig - det må blive sådan en næste gang..


  •   14. jun 2006 Sej sejest
    Seat er så godt, sparer en masse penge ifht golf og får MINDST ligeså meget for pengene smiley

    Høj tilbage smiley


  •   10. jun 2006 Re:
    Takker.
    Også et par lækre maskiner du har i stalden.


  •   9. jun 2006 Takker
    ... For de flotte ord.. Og kan sq kun sige Ilm.. Sys Den Leon er lidt fir fed.. Du får da lige smidt en høj tilbage igen.. Hehe smiley


  •   7. jun 2006 hey
    jo tak i lige måde lækker slæde

    har smidt en stemme retur


  •   5. jun 2006 Fed Seat!
    Med drømme motoren smiley Er rigtig fed i sort...


  •   4. jun 2006 forsikring?
    Hej!

    Fed bil du har der! Står lidt og vakler mellem en leon 2,0 tfsi og en 2,0 TDI DSG...

    2 vidt forskellige biler, men begge med sine fordele...

    Det der taler mig fra en 2,0 TFSI er bliver nok forsikringen... Hvad giver du og i hvilket firma?(hvor gammel er du osv...)


  •   3. jun 2006 hej
    tak for karakteren, solgte de fælge der er på billederne fornylig, og har fået nogen 15" Borbet C fælge istedet, den det blir den nu ikke grimmere af


  •   1. jun 2006 pris
    hva er prisen på sådan en


  •   27. maj 2006 smiley
    tak.. og ilm! er vild med den nye leon! høj tilbage..


  •   26. maj 2006 her stemt
    på din bil for lang tid siden. for de er så de fede smiley


  •   26. maj 2006 takker
    for de fine ord. og nøøj en lækker vogn du har der


  •   25. maj 2006 takker
    fed bil selv smiley


  •   25. maj 2006 Hey
    Det er sku også en fin Seat du har dig der, de er sku begyndt at lave nogle rigtige fede biler... Har afgivet stemme


  •   24. maj 2006 tak tak
    og i lige måde,fræk bil,skulle den os være til den pris smiley høj til dig


  •   24. maj 2006 Fræk Leon
    Du fik en stemme retur smiley


  •   24. maj 2006 Hejsa..
    Tak for kommentaren og stemmen.. Det er også en fin bil du har dig, så du får lige en høj fra mig.. :o)


  •   20. maj 2006 ...
    Tror det var en uges tid sidenned af Howitz,grundtvigs og Bulowsvej, anyway...

    Har prøvekørt en ude i Søborg, ruller fanme fantastisk den bil!

    Ja, fandt ligesom ud af den blir afløst af FR modellen - Blir osse spændt på at se pris og udstyr på den, men ka ikke lige se hvad det er der mangler på nuværende som en FR model kan tilbyde!

    Ville ha TFSI'eren i Bordeaux og den farve VAR udsolgt i DK... Vi må vente og se hvad de kan finde på med FR'eren.


  •   19. maj 2006 ...
    Det kan godt ske´ du har kørt bag mig på Frederiksberg! - Hvor lang tid siden snakker vi om?

    Der er dog nok andre sorte Leon TFSI´ere end min med RS6 fælge...! - Rent faktisk har jeg dog kun set én anden... og han/hun bor sgu sjovt nok kun ca 300m fra mig! Den har dem dog i 19" og er en anelse lavere end min, samt er udstyret med kromliste for og bag! (så har den til gengæld ikke alt det lækre udstyr inden døre...:o))

    Jeg har rent faktisk købt bilen hos Seat i Søborg... men som du sikkert allerede ved, kan man ikke bestille en TFSI fra fabrikken mere... men du kan selvfølgelig se om der ikke skulle stå en i landet med det udstyr du vil ha´ i den! - Alternativt kan man jo købe en FR istedet... spændt på at se hvad prisen for den ender på! - Andre steder i europa ser FR i benzin-versionen ikke ud til at blive voldsomt meget dyere end TFSI´eren! - Der tales om ca 1.500euro mere! (uden danske afgifter og hvad staten ellers kan finde på!)

    Kan kun anbefale bilen... jeg er simpelthen bare så hammer-glad for den! :O)


  •   19. maj 2006 Ny fede billederka jeg se...

    Og feeed slæde er den fanme!

    Syntes jeg kørte bag ved dig den anden dag inde på Frederiksberg, ka det passe?

    Var ude hos Seat Søborg den anden dag for at høre om de havde en som din... Kan ikke rigtig finde ud af om jeg skal skift Toledoen ud??? Alle de svære valg.





  •   18. maj 2006 hej
    mange tak.. var meget tæt på og købe enmagen til din. men hade brug for disel og når man nu kunne købe gulplader fvorfor ikke;-) men den udstødningslyd den leon tfsi har er for fed.. ja tak


  •   14. maj 2006 tak for stemmen..
    smider li en høj til dig igen..
    rigtig fed altea du har dig der..
    nice nok m 200 heste..:o)


  •   14. maj 2006 hey
    rigtig sprød vogn... har smidt en stemme


  •   14. maj 2006 takker
    mange tak skal du ha !

    Din Seat fortjener også en xtra høj, er vild med den bil !!


  •   10. maj 2006 fork
    en alt for lækker seat

    den maximale drømmebil du har fået dig der...

    savle smiley har smidt en Høj..
    Hold dig munter


  • PUG 206 .
    PUG 206 . Tilmeldt:
    jul 2005

    Biler: 1 Emner: 15 Svar: 50
      8. maj 2006 Tak.
    Tak for det, må ige at den nye leon er alt for fed og med 200 hypper blir den jo ikke mindre fed smiley

    fedt at du har skrevet så meget i din profil, kan kun give dig ret!

    HØJ her fra..


  •   8. maj 2006 tak mange gang..
    også noget fede fælge du har på din bil ser godt ud.
    men et par billeder i sol ville være spuer godt. men syns det ser meget godt ud så du får en høj herfra


  •   8. maj 2006 ...
    lige en høj tilbage til dig også.. fed nok seat du har der..


  •   6. maj 2006 DEJLIG VOGN
    Absolut en af mine favoritbiler - sådan en vil jeg også have!!!

    Du får en høj herfra!


  •   5. maj 2006 hej anders
    Tak for kommetaren.

    Ja er også meget glad for mine fælge, og de ville også se kanon ud til din dejlige bil.

    Hilsen Morten P





  •   1. maj 2006 Hej,
    Fed øse smiley

    Der er et eller andet over den bil smiley den ser bare ud som om den kun vil frem og frem smiley


  •   28. apr 2006 Hehe
    Det lyder fandme da voldsomt! Men kør pænt derude, og nu ikke for meget gas hehe.


  •   28. apr 2006 smiley
    Ja mine standard fælg er da rimelig pæne, men har som sagt planer om nogle nye :] Er godt tilfreds med min vogn.

    Er også vild med din Seat Leon, den er da mega vild hehe. Den syge motor må man sige. Ser rigtig fedt ud med 18" på den.


  •   28. apr 2006 tak tak
    din er også nice... elsker leon´en!! total fed bil!


  •   27. apr 2006 ..
    så er den givet..
    jo den er faktisk ret quick.. der mange der lige bliver lidt forbavsede smiley


  •   27. apr 2006 ..
    De er så fede de seat.. mange tak for den høje stemme. du får en igen.


  •   27. apr 2006 smiley
    jeg siger mange tak! jeg tror bestemt også den blivet stilet når jeg er færdig. personligt savler jeg også over seat's nye modeller.. jeg kan virkelig godt lide deres designs. de behøver ikke andet end et par fede alufælge som prikken over i'et

    -Gullif-


  •   27. apr 2006 Upsi
    Det er da det også... det gik vist lige lidt for stærkt. Havde pludselig mange jeg skulle besvare.

    Men det gør den ikke mindre fed...

    S6 fælgene er ikke så "udpræget" endnu, så det er ok at du har dem på din bil - hehe smiley


  •   27. apr 2006 Hej
    Du får lige en høj

    Smid en tilbage


  •   27. apr 2006 Alteaen
    ....er altså også en lækker bil. Og hvor er jeg god glad for at se at din ikke har A8 fælge, som 85% af alle Altea har.


  •   26. apr 2006 HEJ
    smed lige en høj igen og tak for stemmen


  •   26. apr 2006 Rigtig flot vogn
    Høj stemme til dig


  •   26. apr 2006 jo..!
    Hehe ja det giver lidt ekstra med sådan ent turbo.. det er lækkert.. smiley ja har smidt en.. smiley


  •   24. apr 2006 takker! smiley
    kan skam os rigtigt godt li de små detajler selv! smiley men takker for en rigtig lækker kommentar! smiley helt klar høj tilbage m8!:)


  •   23. apr 2006 Hej
    Ja det er da lidt af et projekt, den skulle gerne blive sænket i weekenden, og gjort klar til at sende til maleren! men tak for den gode stemme, og i lige måde, din er sku også godtnok lækker..! er helt vild med den model... den er rigtigt lækker..! den der TFSI er det den samme som den almindelige FSI fra vw?


  •   23. apr 2006 smiley
    tak tak for din kommentar, og ja det første billede er bare perfekt mht lys og det hele smiley
    Anlæget er tilgengæld solgt det meste og bliver nu bygget totalt nyt og anderledes! så det bliver spændende smiley

    DIn kan jeg nu også rigtigt godt li'. Men det er lidt utroligt så meget et par fælge hjælper på den, fordi standard ser den altså ikke særlig fin ud! men til gengæld skal der næsten intet til før den ser rigtig fed ud. Og du har helt ret i at billederne ikke viser helt potientialet i LEON.


  •   23. apr 2006 Tak .

    For den høje . Du får lige en retur , fordi det er en Leon , og ja. Den er MEGET fed , lige som Altea'en . smiley


  •   23. apr 2006 Mange tak
    Ja jeg fatter ik hvorfor den ikke er mere populær, men det skal nok komme.


  •   22. apr 2006 mange tak
    jeg syntes nu også din er en total lækker ny vogn du har dig her...helt sikker,...
    ville godt jeg havde råd til at forsikerer en nyere bil...men det er ikke let når man er ung..


  •   21. apr 2006 Lækker vogn......
    Total lækker seat. høj herfra


  •   21. apr 2006 .
    Smuk bil - især bagenden er helt vildt fræk på den model - høj herfra :o)


  •   20. apr 2006 Takker:-)
    Kan squ også godt li din bil og 200 hk det er jo det jeg også gerne vil opnå, men RC på en søndag er et fint sted du må kommer der tit for at kunne kende det:-) men point fra mig hilsen dennis


  •   19. apr 2006 smiley
    Den er bare så fucking fræk...... Må jeg ikke røre den pleaseeee...


  •   19. apr 2006 savl
    Du har da en virkelig flot vogn... bare hvis det var mig.. smiley Du får sku lige en ekstra høj af mig...!


  •   19. apr 2006 hehe
    det skal lige siges. det er ikke fordi jeg er psykopat at jeg har en økse til a hænge.. hehe


  •   19. apr 2006 leon
    takker makker og fed leon


  •   19. apr 2006 .....
    takker for stemmen er ved og være en lille racer efter hånden mangler bare lakeringen har en lille ide til hvor dan den skal se ud he he en høj tilbage


  •   18. apr 2006 Rigtig rigtig lækker slæde du har dig dér. Desværre rakte pengepungen ikke helt til at jeg skulle have sådan en dér, og jeg ville da også have 2006'eren hvis jeg skulle have en Leon, og endda med den "berygtede" TFSI motor. smiley

    De er så kanon flotte i designet!
    Du får lige en høj tilbage! smiley



  •   17. apr 2006 Hej igen Ermin!
    Til det første: Præcis ;o)

    Til det andet: Jooee... det er rigtigt nok! - Golfen holder nok værdien bedre end Leon´en... det kan der vist ikke være tvivl om! :O)

    Men hvis jeg nu siger, at jeg har betalt (som udgangspunkt og uden rabat) ca. 115.000,- MINDRE for Leon´en, end jeg skulle ha´ betalt for en GTI med samme udstyr... så synes jeg sgu stadig regnestykket ser meget godt ud!

    Jeg har altså som udgangspunkt 115.000,- at "tage af" ifht. Golfen... så selvom den taber mere i værdi over eksempelvis 3 år... så tror jeg næppe det drejer sig om at Leon´en har tabt 115.000,- mere i værdi end Golfen i den tidsperiode! :o)


  •   17. apr 2006 Hej Søren G!
    Ah... det er rigtigt! - Den var Babyblå og ikke mintgrøn... sorry!

    Jeps... det var den! - Ingen tvivl overhovedet... han hentede den somsagt hos DR, og der lå også nogle "Pimp" billeder af Simon og Jan i den! :o)


  •   17. apr 2006 hey
    fanden flot fælg passer kanon til din leon


  •   17. apr 2006 Mujaffa bil
    Det skal lige siges bilen var babyblå.. ikke mint grøn.. tror du stadig det er den? med plys over det hele indeni?


  •   17. apr 2006 Haha sorry ved ikke hvorfor jeg havde blidt min ind det var en diesel:P Men det gør den jo ikke mindre fed, fordi den er benziner;-) også med turbo.

  •   17. apr 2006 Hej Ermin B
    Det er også en rigtig lækker bil du kører rundt i der! - Høj til dig! :o)

    I øvrigt; Nu skriver jeg jo også "stort set" til det at jeg nærmest kører rundt i en Golf V GTI... og betydningen deraf er jo så, at jeg altså godt ved det ikke er helt det samme! :o)

    Snyder mig selv... I think not! - Har du prøvet begge biler?

    Golfen er fed ingen tvivl om det... men jeg giver altså ikke over 100.000.- mere for en bil "blot" fordi den har ikon-status (det har den uden tvivl) når jeg bedre kan li´ designet og interiøret på Leon´en! :O)

    Tager sgu hatten af for dem der stadig mener det er værd at ofre de ekstra penge på golfen efter de har taget en prøvetur i Leon´en! - Så igen... Snyde mig selv, det tror jeg sgu ikke! :o)

    P.S. Hvorfor tror du eksempelvis VAG-koncernen officielt har udmeldt at TFSI´eren "kun" har 185hk når det reelle tal er små 200hk præcis som i GTI´eren? :O) - Og hvorfor har stort set alle dele - undtagen karosseridele - samme reservedelsnumre som Audi/VW? :O)


  •   17. apr 2006 hej igen
    Den er simpelt hen skamrå din bil.... meget pænere både ude og inde i forhold til den gamle leon:o)
    og meget billigere end golfen;o)
    lækker øse.. høj fra mig..


  •   17. apr 2006 tak
    Tak for stemmen smiley angående betræk er det pænere end det andet og har hund , så det lige til og vaske af når det er læder i stedet for stof ! hehe


  •   17. apr 2006 Citroen
    Ja C2'eren er en rap lille bil, især i sportsversionen smiley Tja, fælge kan gøre meget for en bils udseende, men c3'eren er vores konebil. Derfor kommer der er ikke fælge på lige nu smiley

    Håber på at få langt min Xantia ind snarest, den har da fælge. Dog kun 15" smiley



  •   17. apr 2006 Fed Leon
    Høj til dig! Lækker bil med den seje motor, har prøvet den, den er så vild... Når man sammenligner den med selv en Cayenne S med 344 HK som jeg har tøffet en tur i, virker den langt mere overbevisende og hurtig. Her lidt fif: Af med DK mærket bagpå, lad os se nogle nærbilleder (bla. gitteret i fronten) og måske et billede om dagen.... Super fed vogn og tillykke med den!! Join Seatclub forresten....


  •   17. apr 2006 ..
    Tak for de pæne ord!
    Fedt at se du har fundet din egen stil med din seat uden at ødelægge den orginale design.. Og så trækker sådan en Diesel jo bare helt sindsygt!


  •   17. apr 2006 bedømmelse!
    har lige smidt dig en høj... har desværre ikke ekstrahøj...


  •   17. apr 2006 tak!
    for kommentaren! men den seat er sgu os fed... og så er det med den sjove motor! det er sgu en bil med spark i! og så er den vildt fed!

    mvh. stefan



  •   17. apr 2006 Billeder
    Hej Anders,

    Det pyntede da med de nye billeder. Det er jo lidt nørdet når man kravler rundt på alle fire, men det er nu meget sjovt hvis man er skudt i biler :o) :o) :o)

    Næste gang jeg skal have dyt bliver det også sådan en eller Altea FR når den kommer til landet.... Og så kan man jo starte forfra med billeder osv...... :o)


  •   17. apr 2006 jepper! smiley
    den er lige røget idag... hehe den var sku sjov nok at køre rundt i smiley meeen det blev sku for meget til sidst smiley
    takker for stemmen! lagde en igen... har stor respekt for seat! smiley


  •   17. apr 2006 ...
    Fed Seat, eller Golf gti smiley Kan kun være misundelig..


  •   16. apr 2006 Hej
    Lækker Leon du har købt dig der.



  •   13. apr 2006 Fælge
    Hejsa.

    Takker for komplimenten til bilen. din er nu også rigtig lækker. hvis det ikke var fordi jeg kører med mange pakker osv. var det også en leon der stod nede på vejen nu.

    ang. om den er hård at kører i så faktisk ikke specielt.

    var faktisk noget overrasket da jeg fik dem på.



  •   13. apr 2006 Billeder
    Hej,

    Først og fremmest: "DAMN DEN ER NICE"

    Du skriver at det er svært at få den til at tage sig godt ud på billeder. Jeg havde egentligt lidt samme problem med min Altea :o) Prøv lige at tage et kig på mine billeder. Hvis du skyder nede fra astfalten eller højt burde du fange de super flotte og sportslige linjer bilen er udstyret med.... syntes jeg har fanget noget af det rigtige på min, men det kan du jo selv bedømme... :o)

    Gir dig en "ekstra høj" bare fordi den er SÅ fucking nice!!!!
    Smid evt. en retur ;o)


  •   11. apr 2006 fed vogn velkommen til


  •   11. apr 2006 Super
    Den kører super fedt den ny Leon, Du må ud af indkørslen og ta nogle feede pic's som du siger. For den er bare flot!


  •   11. apr 2006 fed bil..
    der er ingen tvivl om at det er en fed bil..

    men der er SÅ meget mere potentiale i den smiley

    Storegård biler i Bramming (vestjylland) har en demobil stående.. FUCK det fede skørtesæt, wheels og det hele spiller bare.:)

    men velkommen til.


  • Peter B
    Peter B Tilmeldt:
    sep 2005

    Følger: 1 Emner: 15 Svar: 204
      11. apr 2006 savle...
    dryp dryp... henter lige en skål.. så jeg kan savle videre..
    Lækker bil, lækker motor og dit valg af 18" kan jeg kun være enig i. Milkshake køber man hos Mac D. havde du sat 19" på ville du have milkshake i blodet :o)


  •   11. apr 2006 Skøn vogn!
    Hej Anders! En super fed bil du har købt dig der. Det er jo efterfølgeren til min. Jeg har været ude at prøve sådan en Leon 2,0 Turbo. Det kører sgu virkelig godt. Den nye Leon har bedre plads på bagsædet end min. Alt i alt en dejlig bil. Top karakter til dig.

    Mvh.
    Jonas.


  •   11. apr 2006 velkommen til..
    Den er sgu lækker, og så kører den kanon sådan en smiley


  •   11. apr 2006 .
    mindre tekst smiley ha ha


  •   11. apr 2006 ....
    nice!!!!!!!!!!!!!!!!


Annonce