{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Suzuki Swift Sport (solgt) [Tidl. bil] 2006

7.176 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Ronnie A
Mand | 51 år | Oprettet: 9. apr 2006


Suzuki Swift Sport (solgt)

Årgang:
2006
Motor:
Den 1.6 liters DOHC 16V motor med VVT (variabel ventil timing) har dermed opnået en ydelse på 125 hk ved 6.800 omdrejninger pr. minut og et drejningsmoment på 148 Nm ved 4.800 omdrejninger pr. minut.

De vigtigste ændringer er dog skjult for det blotte øje. Swift Sport bliver drevet af en benzinmotor på 1.586 ccm med 16 ventiler og dobbelt overliggende knastaksler. Kompressionen i motoren er hævet til 11,1:1.

Indsugningsmanifolden er med større og polerede kanaler for at lette luft-gennemstrømningen. Herudover har motoren varm-smedede og oliekølede stempler, der kan tåle hård belastning.

Dertil kommer en 5-trins close-ratio gearkasse, hvor gearene ligger meget tæt, og hvor totalgearingen klart er til den sportslige side. Og med en egenvægt lige under de 1.000 kg klares 0-100 km/t på 8,9 sekunder, mens tophastigheden ligger på de 200 km/t.
Hestekræfter
125
Fælge
16" originale sports fælge
Dæk
195/55-16 Goodyear
Undervogn
Swift Sport er forsynet med en sportsundervogn, der skal håndtere de ekstra kræfter og sørge for god vejbeliggenhed. Sammen med Monroe er der udviklet specielle støddæmpere, og hjulophængenes stivhed er øget med 20 procent, så de bedre kan modstå de tværgående kræfter i svingene. Samtidig er torsionsbagakslens stivhed øget med hele 30 procent, hvilket reducerer krængningen i sving yderligere.

Større fart kræver også større bremser og en præcis styring. Så i forhold til en almindelig Swift er diameteren på de forreste bremseskiver øget, mens de bagerste bremsetromler er udskiftet med skiver. Samtidig er Swift Sport modellen forsynet med ESP og traction control for større sikkerhed.
Bilstereo
Originalt anlæg med CD/MP3.
Styling
De ydre ændringer er markante. I fronten er der lukket ekstra op for luftindtaget til motoren, profilen er blevet mere aggressiv med den dybe udskæring i fronten, og skørtet med de integrerede tågelygter er udformet, så det mere effektivt leder luften væk fra undervognen. Langs med siderne af det kompakte tre-dørs karrosseri er blikfanget de 16 tommer store alu-fælge, der fylder skærmene godt ud. Den lakerede tagspoiler bag forbedrer aerodynamikken, og hæk-tuningen afsluttes kraftfuldt med de to afgangsrør fra dobbeltudstødningen og de nydesignede baglygter.
Interiør
I kabinen er en række visuelle detaljer en tydelig afspejling af bilens sportslige karakter. Pedalerne er udført i rustfrit stål, og det tre-egrede sportsrat er beklædt med lækkert læder. Forsæderne er af high-back buckettypen med røde detaljer, og hvis der skulle komme sved på panden under køreturen, er det blot at tænde for det fuldautomatiske klimaanlæg.

Swift Sport har desuden nøglefri adgang.Og sikkerhedsudstyret i kabinen inkluderer blandt andet 6 airbags (front, side samt gardinairbags), ISOFIX beslag til to barnestole bag, pedalsikkerhedssystem, selealarm etc.
Ekstra tilbehør
Keyless Go
Aircondition
Close Ratio Gearkasse
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
Alt i alt er den nye Swift Sport en gennemført og fræk køremaskine med en lang række modifikationer og et højt udstyrsniveau.
Sjov lille bil at køre i :-)

Vil du se flere Suzuki Swift Sport (solgt) til salg? Andre Suzuki eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Suzuki Swift Sport (solgt)
Annonce