{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

BMW 330 3,0 330D Steptronic E90

Kr. 185.000
1.586 visninger | Oprettet:    Billån 185.000 kr.

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Årgang:
2006
Hestekræfter:
337
Gearkasse:
Automatisk
Brændstoftype:
Diesel
Biltype:
Sedan
Sidst synet:
august 2015
Farve:
Sølv
Kilometer:
194.000

Nummerpladeopslag - tjek gæld og KM-info

Flot og velholdt BMW. Tysk import. Der er restgæld i bilen nu, dette bliver slettet ved overdragelse. Udstyr: Original Xenon med lygtevask og selvjustering af Lygter. Angel Eyes. Tågelygter. 19" helt nye hjul med 255 i bag og 235 i for. Regnsensor. Fartpilot. Aircondition. soltag. Læderrat Med multifunktion. Steptronic 6 Trin. Bluetooth. Sportssæder med el og luft til støtte i siderne. 8 airbag. Kopholder. El gardin bagrude. Splitbagsæder med isofix og armlæn. AUX Indgang. El svingbar træk, meget brugervenlig. 17" nye gode vinterdæk med originale fælge 225 i for og 255 i bag. Undervognsbehandlet behandlet fra da den kom til Danmark og sidst fået det gjort i 2014.

Service overholdt.

Lavet inde for det sidste år: udskiftning af indsugningsspjæld. Nye hvirvel spjælde blanks. Gearolie + filter. Suvo. Bremser. Olieservice. Nye hjul både sommer og vinter. Har alle papir med service osv. Stor service er lige lavet i August måned.

Der er lige monteret anden Upgrade Turbo fra Garret + EGR delete + Wagner Upgrade intercooler + RM-Tuning downpipe (ingen partikelfilter monteret nu) RH-Motorsport har kørt den ind så det kan holde til det. Det har maks kørt 2000 km. + der er kommet ny sport undervogn på 40mm ca.
Tunet for over 25.000,- på billederne er den ikke sænket og for kofanger er malet og ingen buler. Alle orginal dele medfølger så den kan laves standard igen.

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce