{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

VW Up

Seat Mii *Low n' Slow*

Stem fair folkens :)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Årgang:
2013
Årgang:
2013
Motor:
1.0 3 Cyl 75 Hk
Motor:
1,0 MPI Ecomotive 3 cylindre 12 ventiler En fandens vild vogn som trækker som et lokomotiv 0-100 km/t på 14,4 sek. Topfart opgivet til 161 km/t men jeg har været et godt stykke over den opgivet fart ..
Hestekræfter:
75HK
Hestekræfter:
60 hk - men skulle efter sigende have 71 ifølge andre som har haft deres lille ræser biler på felt 95 nM
Fælge:
OZ Saturn 17" 8"brede
Fælge:
Sommer: For: 7x17 O.Z Superturismo Black Bag: 7x17 O.Z Superturismo Black Fælgene har fået originale O.Z center kapsler i ægte Carbon Centreringsringene er også originale O.Z , ikke noget kopi lort.. Vinter: Standard 5x14" stål basser med hjulkapsler
Dæk:
205/40/17 bag 195/40/17 for
Dæk:
Sommer: 165-35/17" vinter 175/70/14 Continental vinterdæk
Undervogn:
FK AK Street helt i bund bagtil og lige tilpas faran
Undervogn:
FK AK Street Gevindundervogn Foran er den skruet heeeeeeeeelt i kælderen ! Bag i der er den der bette gevind ting pillet helt væk for at få den mest mulig ned Jeg har dog overvejet at fjerne komfortfjedren foran for lige at få de sidste par cm ..
Bilstereo:
Std 8" Alien 2 spolet bass bygget ned i hjulbrønd 2 små diskanter bag Sat på 4 kanals 1100W forstærker
Bilstereo:
Standard radio Radio/CD AUX-in MP3 4 højttalere foran og 2 bag. Navi+ med navigation bluetooth kørecomputer
Styling:
Sænkning ca 70/70 Fælge 20% Solfilm bagi 50% solfilm foran Tonede Baglygter Tagbøjler med Inno 42" fairing monteret
Styling:
Jamen hvad er der af styling .. Mat sort stribe hen over hjelm, tag og bagklap samt en rød Tonet ruder for tonet ruder bag en røvfuld stickers i bagruden LED Baklys pære (Xenon look)
Interiør:
dk-pakke indeholdende: sædevarme maps+more (navi med kørecomputer, bluetooth og medieafspiller) eljusterbare sidespejle med varme airconditon tågelygter move up! modellen indeholder derudover: Halogenforlygter og blinklygter med kromdekor og fælles klart dækglas Sidespejlhuse og dørhåndtag lakeret i bilens farve City Emergency Brake (bilen bremser selv hvis man er ved at køre ind i nogen) Instrumentpanel i blank sort Sædeindtræk i stof i designet “structure” Udelt bagsæde, ryglænet kan klappes frem asymmetrisk delt Bagagerumsbund, der kan indstilles i 2 højder og tages ud Radio/cd med Aux-In og 6 højttalere (4 foran, 2 bagi) Komfortblink Eftermonteret armlæn
Interiør:
Komfortpakke Splitbagsæde Easy entry Højdejusterbart førersæde. Aircondition Komfortblinklys ( 1 tryk = 3 blink) Højdejusterbart rat Indtræk design: Caballero Dublin LED loftlys (Xenon look)
Ekstra tilbehør:
Brodit Mobil holder Osram Cool blue nærlys, langlys, tågelygter Mtec Blue køre/position
Ekstra tilbehør:
4 airbags (fører- og passagerside) ABS-bremser med EBD (Elektronisk bremsekraftfordeling) ASR (antispin) Safety Assist Deaktivering af airbag i passagerside foran EBA (elektronisk bremse assistent) Hovedstøtter foran integreret i sædet Elektromekanisk servostyring ESP (elektronisk stabiliserings program) Fjernbetjent centrallås ISOFIX og TopTether beslag i bagsæde (2 stk) Selealarm i fører- og passagerside Start/Stop teknologi Karrosserifarvede sidespejle og dørhåndtag Karrosserifarvede kofangere 12 V udtag for Handskerum med klap Elektrisk betjente sideruder foran Tågelygter Opbevaringsrum i dørene Solskærm til fører og passagersæde med makeup spejl i passagerside
Bemærkninger:
.. UP!
Bemærkninger:
Bilen har lige rundet 15 tkm og fået sit første service Så nu er den godt brugt i mine øjne så nu skal der til at ske en helt masse med den , der er blandt andet bestilt tid ved en dansk airbrush mand som skal igang med at airbrushe hele min motor hjelm.. Men inden det går løs med airbrush , så skal den lige en tur forbi mit arbejde (er automaler) og der skal den have en hurtig overhaling med en omgang vandslibning og efterfølgende overdynges med bordeaux røde flakes over alt.. Først der efter skal den forbi det firma hvor den får airbrushet lidt .. Senere skal jeg have skrabet de sidste penge sammen til en hel ompolstring af kabinen i sort læder med røde syninger og noget broderet tekst .. Alt dette er mere eller mindre i hus med aftale om ompolstringen men pengene hænger ikke på træerne for en bette automaler lærling .. Bilen skal da heller ikke snydes for en omgang Xenon som jeg har liggende , det skal bare smides på og det er Kelvin12000 den kommer til at køre med så Jeg har også haft en tanke om jeg skal ud til en ophugger og hente nogle forlygter og skilde dem af , for så at lave mine helt egne dayline lygter til bilen , kun for at have noget andre ikke har :) Og til sidst , ja så har jeg også en helt ny himmel til at stå som så skal have en omgang glasfiber så jeg kan få glasfiber loft som bliver lakeret i samme farve som bilen og lige ledes så skal A,b og c stolpe beklædningen samt dør siderne foran og bag beklædningen males i en farme og så skal der ud bygges højttalere i dem foran og bag ved Jeg har også funderet over at smide højttalere i bagklap beklædningen , og grunden til det er simpel.. fordi jeg kan.. Fremgang med ræseren: 17 august: blev tag, hjelm og toppen af bagklappen overdynges med flakes.. 22 august: nye fælg indkøbt , Touareg fælg , det bliver fizzzzzzzz 8 september: fart pilot blev monteret, fandeme konge!!
Annonce