{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

VW Passat 3b Highline Variant

VW Passat 3b variant

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Årgang:
2000
Årgang:
1998
Motor:
1,9 TDI pumpedyse 6 trins manual gearkasse
Motor:
1.9 TDI 1896 cm3 0-100 km/t: 11.7 sek Topfart: 196 km/t den har kørt 477xxx
Hestekræfter:
115 styks hypper indtil videre.
Hestekræfter:
110 hk 235 Nm
Fælge:
18'' A8 Kopi - Blev lakeret sommeren 2016 Meget meget mørk(næsten sort) med blå perlemor og sidst men ikke mindst, sølv flakes! ;-) Vinter er pt. Kedelige stålfælge - dog med hjulkapsler fra Golf 6 2013 model.
Fælge:
Rial 19¨
Dæk:
4 styks NEXEN til sommerbrug. Vinterhjul var sidste år Michelin(leder nu efter nye vinterhjul da stålfælge er en tand for kedelige til min smag)
Dæk:
Rotalla 235/35 r19
Undervogn:
Mac Johns Highsport Gevindundervogn. Gevind For-fjederbene justering ca. 30 - 85 mm. Bagfjedre indsatse ca. 30 til 75 mm. Den er pt. skruet helt ned i bagenden og hvor langt nede den er i fronten kan jeg umiddelbart ikke huske :-) Aldrig har jeg oplevet så lækker en undervogn, til de penge og så den komfort der stadig er, selvom den skruet langt ned. Har kun hørt rosende ord fra mine med-passagere over komforten taget i betragtning af sænkningen. - så denne undervogn kan jeg varmt anbefale! :-) Helt klart ikke sidste gang jeg investere i sådan en!
Undervogn:
der sidder sænknings fjedre på den. Ved dig ikke hvor meget den er sænket.
Bilstereo:
Pioneer AVH-X2800BT 2-DIN radio med: -USB -Bluetooth -Ipod/Iphone/Android -DVD -AUX -CD mm. Højkvalitets lydfunktioner: En 13-bånds grafisk equalizer, auto-equalizer og Time Alignment som lader en skræddersy lydindstillingerne til ens EGNE præferencer. :-) Alpine SPG17CS Højttalere både alm. og diskant i fordørene. -Pt. kun originale højtalere i bagdørene, men der er allerede bestilt sæt, magen til det i fordørene! :-) Bag i ligger der en kasse med 2 søde styks 12'' subwoofere :-) Har en Xsound forstærker til at trække subwooferne.
Bilstereo:
Alpine radio standard højtalere 12" jbl 1000watts bass åben kasse Jbl forstærker
Styling:
Hækspoiler ligger hjemme, mangler blot at blive larkeret og monteret! :-) Ellers står min bette dreng ganske originalt, bortset fra farven og højden. Juni 2017: Motorskjolende er malet R32 blå og er derefter blevet overdynget ind i Ocean Blue Holografiske Flakes. Selve bilen, er malet R32 blå med et strejf Ocean Blue Holografiske flakes, som giver en ekstra anderledes og fed detalje(selvfølgelig smag og behag) Håndtag, tagspoiler, nederste stykke af sidespejlene, nederste plastikdele mm. er malet blanksort. Klare/crome LED baglygter LED Dayline forlygter med ''blålig'' LED-stribe i bunden som kørelys.
Styling:
Angel eyes forlygter Crome grill Crome sidespejle
Interiør:
Del-læderkabine/alcantara i sort. Super lækre sæder at sidde i med god støtte i siderne både på sædet og i siderne på ryglæn. LED-dioder i loftlys for, der blinker mellem rød, blå og grøn. Har lys for og bag ved fødderne, som kan lyse i alle mulige afskygninger. Styres via. Bluetooth på telefonen. Kan alt fra lyse samme farve, skifte i stort set hvilket som helst tempo, og blinke alt fra meget meget langsomt til stroboskop. Ved åbning af døre er der lysende VW logo på jorden i blå og hvid foran og PASSAT i blå og hvid bag.
Interiør:
Ekstra tilbehør:
Bilen er importeret fra Tyskland så der er til mit behov, alt rigeligt med udstyr :-) -Aircon -Sædevarme for -Armlæn for -Armlæn bag -Kopholder for -Kopholder bag -Cigarstik foran -Cigarstik i Bagagerum -Køl i handskerum -4 x elruder -El bagrude -Fjernbetjent centrallås -Alarm -GTI rat -ABS -ESP -El spejle -Træk -Servostyring -Højdejust. forsæder -Split bagsæde -Børnesæder(som er 'indbygget' i selve bagsæderne i begge sider) -Udv. temp måler -Automatisk nedblænding i bakspejl -Regncensor -Køl i handskerum -Bagagerumsdækken -Kørecomputer Bilen er købt med Navigation - har så efterfølgende skiftet anlæg.
Ekstra tilbehør:
Led i kabinen aftageligt træk
Bemærkninger:
Efter min mening en super dejlig bil som opfylder MINE krav fuldt ud! Dejlige køreegenskaber, køre utrolig godt, dejlig rummelig! Absolut den lækreste bil jeg har haft! :-) Må trække 1700 kg. på krogen. Trækker suverænt både i sig selv og med tungt læs, efter.
Bemærkninger:
behagelig bil der starter og køre som den skal planen med den er at ruderne skal tones laves noget mere anlæg med bedre lyd led bånd bag i andre baglygter den må trække 1500 kg
Annonce