Danmarks hurtigste bil (DHB)

Igen i år, er det muligt at se dæk blive brændt af, 201-meter-race og meget mere. DHB (Danmarks hurtigste bil) afholdes nemlig endnu en gang. Så hvis du ikke fik nok sidste år, eller fortrød, at du ikke kom med, har du nu atter muligheden for at opleve denne weekend som oser af fede biler og god stemning. DHB er et weekendsarrangement, fyldt med biler, god mad og glade mennesker. Det er mødestedet for passionerede bilentusiaster, og der ses biler i alle størrelser og for enhver smag. Der er mulighed for at campere på pladsen, så når dagens aktiviteter er overstået er der mulighed for at blive, mærke fællesskabet og drikke en øl imens musikken spiller i baggrunden. Camperingen kan ske i både telte, campingvogne og autocampere, og du vil være omringet af folk, som deler samme interesse, som dig.

Hvor og hvornår?

Nu til de praktiske oplysninger. DHB starter fredag d. 31. maj  og slutter søndag d. 2. juni. Stedet hvor arrangementet holdes er traditionen tro i Padborg Park. Et område med god plads, så der ikke bliver sparet på hverken afbrændte kilometer eller for den sags skyld afbrændte dæk. Alt er der sørget for, så det er muligt for dig, at få den bedste weekend i selskab med familien eller dine bedste venner. Der opfordres på det højeste til, at gøre dette til en tradition, som giver dig et pusterum fra hverdagens opgaver, og mulighed for at udleve din indre drengerøv i en hel weekend.

Deltag med eller uden egen bil

Til DHB er det muligt at deltage både ved at kigge på diverse konkurrencer, men der er også mulighed for selv at deltage med sin egen bil. Så hvis du ønsker at se hvor hurtigt, du kan brænde et dæk af eller lignende, kan det afprøves i denne weekend. Det kan også være, at du har den fineste udstillingsbil i garagen, som simpelthen er for flot til at lade stå derhjemme. Hvis dette er tilfældet, er der også mulighed for at udstille den på pladsen blot til at kigge på. Du behøver altså hverken at køre ræs eller brænde dæk, for at din bil også kan være med til at give deltagerne en helt igennem uforglemmelig oplevelse og weekend.

DHB 2019

DHB 2019 bliver uden tvivl en weekend, som bliver værd at kigge tilbage på. Arrangørerne har mange års erfaring i at skabe en unik biloplevelse, som sent vil gå i glemmebogen. Med et spændende benzinslugende program, kolde fadøl og musik, som giver en lyst til at svinge hofterne, kan det kun blive en god weekend. Der ses altså aktiviteter for enhver smag, så hvis du er mere til en rolig tur igennem udstillingsbilerne, eller du ønsker action igennem et race, er der noget til enhver smag. DHL er skabt for at mennesker, men biler som deres helt store interesse, kan mødes en weekend, snakke om stort og småt og være fælles om at have benzin i blodet.