6 ting, du altid skal have i din bil

6 ting, du altid skal have i din bil

26. apr 2019

Når du kører bil, kan der ske mange hændelige uheld. Du kan punktere, løbe tør for benzin eller have behov for at holde ind, fordi der er en mistænksom rød lampe, der blinker løs i dit instrumentbræt. Selvom du betaler for dansk vejhjælp, er der stadig en række ting, som du bør have i din bil for at sikre dig bedst, hvis uheldet skulle være ude. Læs med her, så du er beredt til at tage på langtur i din bil.


Hav altid mobilen med

Inden mobiltelefonen blev opfundet, kunne det tage rigtig lang tid at kalde efter hjælp på motorvejen. De nødtelefoner, der er stillet op i rabatten, hænger ikke just på træerne, og vi kan derfor prise os lykkelige for, at vi ikke er afhængige af dem mere. Hvis du gerne vil slippe for at risikere at skulle gå kilometervis i nødsporet for at kunne ringe efter hjælp, så er det en god ide altid at tage mobilen med, når du kører hjemmefra. 


Vær beredt med startkabler i bagagerummet 

Det kan ske for selv den bedste, at batteriet går dødt, fordi al lyset på bilen ikke er blevet slukket. Med et par startkabler kan du altid selv få hjælp, hvis din bil ikke vil starte, og som bonus kan du også hjælpe andre bilister, der har brug for starthjælp.


Læg en advarselstrekant i din bil

En advarselstrekant koster ikke alverden, og den fylder heller ikke særlig meget i din bil. Den er til gengæld guld værd, hvis uheldet er ude, og du skal holde i nødsporet eller ved kanten af en vej i længere tid, mens du venter på vejhjælp. Sætter du den ud på vejen bag din bil, er det synligt for de andre i trafikken, at de skal være opmærksomme. 

 

Ingen vinter uden isskraber

En isskraber er uundværlig i de kolde vintermåneder. Vi kender allesammen det scenarium, at vi tidligt om morgenen kommer ud til en bil med helt isede ruder, som det tager en evighed at få gjort køreklar. Uden en isskraber er det næsten umuligt. Du kan også vælge at købe bilproduktet isfjerner hos en tankstation eller lignende. Det fjerner nemt den besværlige is, hvis du sprøjter det på dine bilruder. 


Med en skovl kan du klare lidt af hvert

En skovl er også altid rar at have med i bilen, når det er vinter. Du kan aldrig vide, hvornår der drysser sne ned fra himlen, og efterlades jorden med et tykt lag, kan det være svært at komme ud at køre. Med en sneskovl ved hånden kan du nemt fjerne det sne, der ligger i vejen for din bil - og hvem ved, måske kan det spare dig for et eller flere opkald til din vejhjælp. 


Uden lys duer helten ikke

En lille lommelygte i dit handskerum kan være alle pengene værd, hvis du en mørk aften undrer dig over mærkelige lyde fra din bil. Med en lygte kan du nemt undersøge din bil og finde frem til, hvad der er i vejen - også selvom du kører på en mørk vej uden gadebelysning.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Martino2018
Martino2018 (Kommerciel blogger)
Oprettet 9. jul
x