Audi RS6 - Den tyske kejser er tilbage

Audi RS6 - Den tyske kejser er tilbage

625visninger 0 svar | 21. aug 2019


Så skete det.  Audi tog sløret af den nye generation af RS6'eren, som for vores Amerikanske bruger nu endelig kan købe derover for første gang!

Audi RS6 er baseret på A6 Avant og er nu klar i en ny udgave. Heldigvis finder man ingen seks cylindret diesel i denne model, men derimod en 4-liter V8 Bi-Turbobenziner som i den forrige. Bund og grund er det samme modul som i den store Lamborghini Urus eller den kommende RSQ8. Motoren yder vilde 600 hk og 800Nm, ved hjælp af et otte-trins automatgear. 0-100 klare den på blot 3,6 sekunder. I forhold til forrige generation , så bruger den nye RS6 mild-Hybrid teknik. Her kan man finde et lille 16 hk elektrisk motor, som hjælper med at eliminere alt turbolag fra begge turboer. Andet er motoren også kan slå halvdelen af sine cylinder fra, så bilen køre på fire cylinder for at spare brændstof.   

I kabinen finder man samme store 12,3" MMi digitale instrumentering, 10,1" skærm og et 8,6" skærm under som i øvrige A6'er. Dog får RS6'eren sit helt eget program, hvor man kan holde øje med temperaturen af motoren eller sætte Launch Control til. Standard kommer alle RS6'er med 21" fælge og adaptiv luftundervogn, men man kan tilkøbe 22" fælge, firehjulsstyring og deres dynamiske undervogn for mere sportslig kørsel. Dog kan man endelig få sat en anhænger på, om man har adaptiv eller dynamisk undervogn, hvor tidliger var det kun muligt for køber med adaptiv  undervogn.  Den nye RS6 har ikke meget tilfælles med den civile S6 eller A6'er. Kun taget, alle fire døre og bagklappen er ens. Faktisk er den 80 mm bredder end en A6. Den nye RS6 Avant skal kæmpe imod Mercedes-AMG E63 Estate og Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid for hurtigste stationcar. 

Senere i år vil Audi også præsenterer for en ny RS3 og for første gang en RSQ8 med samme motor. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Audi RS6 - Den tyske kejser er tilbage
x