Bliv den overordnede, du gerne selv vil ansættes under...

Bliv den overordnede, du gerne selv vil ansættes under...

16. dec 2020

Hvis du er den overordnede i et firma, eller måske en blandt flere, så kender du måske til følelsen af, at du ikke har haft tilstrækkeligt med tid til dine ansatte, når ugen, måneden eller måske endda året er omme. Det kan være en hård erkendelse for dig, der ønsker det bedste for dine ansatte i virksomheden, når du i stedet må indse, at du ikke har hverken overblik eller indblik i de ansattes daglige gang på arbejdspladsen. Når alt kommer til alt, ved du så, hvilken chef du er i dine ansattes øjne? Som mange andre ledere ønsker du sikkert at have mere tid og overskud i hverdagen til at være den chef, du gerne selv ville ansættes under. Herunder får du nogle hjælpemidler til, hvordan dit ønske kan realiseres fremover. 


Mere tid til dine ansatte

Det kan være svært selv at udtænke en plan for, hvordan du skal få mere tid og overskud til dine ansatte, særligt hvis du i forvejen kæmper med at få tingene til at hænge sammen i hverdagen. Der er heldigvis råd at hente for dig. Med Sagsstyring kan du spare dig selv for både tid og besvær ved at samle al kommunikation med dine ansatte og kunder på samme ene platform. Det betyder, at du ikke længere behøver at pendle mellem mails, beskeder og anden online kommunikation, fordi kunder, ledelse og medarbejdere anvender samme program. Med andre ord får du altså automatisk mere tid til dine ansatte og så endda helt uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit arbejde som overordnet på arbejdspladsen.  


Bedre sammenhold på arbejdspladsen

På alle arbejdspladser gælder det, at man løfter arbejdsbyrden i flok, for det ene led i virksomheden er ikke vigtigere end det andet. Selvom der kan være mange forskellige arbejdsopgaver i både store og små virksomheder, er det vigtigt at skabe en gennemgående følelse af, at man som ansat eller leder i en virksomhed arbejder for at løfte samme opgave, uanset hvilken funktion man har. Trivselssamtaler peger entydigt på, at fællesskabet og sammenholdet på arbejdspladsen er med til at få den enkelte ansatte til at føle større glæde ved at gå på arbejde. Det vil sige, at du som arbejdsgiver kan få mulighed for at påvirke sammenholdet positivt mellem dig og dine ansatte, når du vinder tid ved at anvende et smart sagsstyringssystem, der kan gøre hverdagen nemmere for dig og dine ansatte. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x