De store nyheder fra Shanghai Motorshow

De store nyheder fra Shanghai Motorshow

297visninger 1 svar | 16. apr 2019
I dag skal vi se på et par spændende nyheder fra dette års motorshow i Shanghai. Aston Martin er klar med en ny Tesla/Porsche Taycan rival, endnu en ny AMG'er og M.M.

Aston Martin Rapide E

Aston Martin har præsenteret for deres første elektriske bil, og sigter direkte efter Model S og Porsche's kommende Taycan. 
Normalt finder man en kæmpe 6-liter V12, når man åbner frontklappen op. Dog er motoren erstattet af et kæmpe batteri dækket i kulfiber.  Det giver Rapide E 600 Hk. og 900Nm. WLTP kan bekræfte at den kan ramme 320 km på en enkelt opladning, der i øvrigt tag ca. tre timer at lade fuldt op. 
0-100 er ca. 4 sekunder og en topfart elektronisk begrænset til 250 km/h.

Designet er næsten uændret siden 2010, hvor Rapide blev introduceret for første gang. Trods konkurrenternes futuristiske design, så beholder Aston Martin til det gamle. Kabinen er efterhånden som en urskov i forhold til mange nye biler, men derimod vil Rapide E være meget eksklusiv med kun at bygge 155 modeller i verden. 
 

-------------------
Mini Clubman 


Man skulle ikke tro det, men det her er den nye Clubman fra Mini. Nuvel er det et mindre facelift, men ændringer er sket. 
Største ændring er de nye baglygter med sit Union Jack mønster i LED'et. Andre nyheder er de tre nye farver kaldet, Indian Summer Red metallic, British Racing Green metallic og MINI Yours Enigmatic Black.

Standard kommer Clubman med 16 eller 17" fælge, men nu kan man tilkøbe nye 19", og så er der også kommet en sportslig undervogn som sænker bilen med 10 mm. Dog er adaptiv undervogn også tilgængelig. 


Som altid kan man få sin Clubman med firehjulstræk eller forhjulstræk, 6-trins manuel eller 8 trins aut. og motorer fra tre - til fire cylinder. 
Topmodellen er Clubman S og Clubman SD med en 2-liter benziner eller Diesel.

Motorprogram:ALL4= AWD
1,2 102 Hk 20 km/l 180Nm
1,5 Turbo 136 Hk 19 km/l 220Nm 
Cooper S 2,0 Turbo 192  hK  16 km/l 280Nm 
Diesel 
D 1,5 116 Hk 28 km/l  270Nm
D 2,0 150 Hk 21km/l 330Nm 
Cooper SD ALL4 2,0 190 Hk. 400Nm.Lexus LM


Lexus har overrasket Asien med den nye LM'er, hvor Lexus pludselig hopper ind i et nyt marked for MPV'er. 

Bund og grund er det en Toyota Alphard med et Toyota logo på. Og dog. Målet med LM er at skabe en luksus MPV for det asiatiske marked. Derfor kan man tilkøbe den med to individuelle sæder og et kæmpe 26" skærm bagi - se, det kan en S-klasse ikke engang tilbyde. 


Lexus LM kommer i to  varianter. LM 300H og LM 350. LM 300H bruger Toyota's velkendte 2,5-liter firecylinder og hybrid, hvor 350 er en 3,5-liter V6'er.


Nissan Versa

Selvom Nissan ikke længer sælger en kompakt Sedan mere i Europa, så er det stadig en populær bil i Nordamerika. Den nye Versa får et meget europæisk front, selvom motorprogrammet stadig halter. Designet er Nissan's nye V-Motion udtryk, som vi kender vores Micra eller deres Altima.

Bilen på billederne er i SR udstyr, som gør den lidt mere sportslig at se på, hvor den b.la. får et fladt rat og sportssæder i kabinen. Sikkerheden er også blevet forbedret hvis man køber deres Safety Shield 360 pakke, som indeholder følgende; Blind Spot Warning, Rear Cross Traffic Alert, Intelligent Driver Alertness med intelligent Cruise Control. Dog kommer alle nye Versa standard med automatisk nødbremse og fodgænger advarsel, Rear Automatic Braking, Lane Departure Warning og High Beam Assist. 


Der hvor den nye Versa er bagud, er med et noget forældet motorprogram. Det starter ud med en dinosaur af en 1,6 sugemotor med 124 Hk, fem-trins manuel gear og 154 Nm. Det er dog 13 hk mere end forrige udgave... Dog skulle en 1,6 turbo også lande i form af en Nismo/ S ER udgave.  
Renault City K-ZE

Renault er klar med en ny billig lille elektrisk bybil i form af denne K-ZE. Baseret på deres Kwid, som du måske husker som den model, som Renault engang ville sælge i Europa, så bliver City en meget billig lille el-bil, hvis den bliver solgt i Europa. For nu skal den kun sælges i Østen. Desværre har Renualt ikke frigivet noget form for teknisk data om den, udover at den kan køre op til 250 km på en enkelt opladning. 

I kabinen finder man et 8" touchskærm med 4G WIFI, men ellers er det som i Renault Kwid.


De Hurtige - Mercedes A35 AMG 4Matic L 

Endnu en ny AMG'er, og endnu en ny A35'er. Denne gang er det så en lang udgave af Sedan udgaven af A35 AMG. 
Motoren er en 2-liter Turbo med 300 Hk og AWD, men det ved du sikkert allerede, så det nye ved denne AMG'er er længden. Den er 2789 mm i længden, hvad er 60 mm længer end den normale A-klasse Sedan.  A 35 AMG L bliver kun solgt i Kina.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  De store nyheder fra Shanghai Motorshow
Kommentér på:
De store nyheder fra Shanghai Motorshow
Martino2018
Martino2018 (Kommerciel blogger)
Oprettet i går kl. 12:53
Martino2018
Martino2018 (Kommerciel blogger)
Oprettet i går kl. 10:00
x