Duftpinde og Duftlys til hjemmet

Duftpinde og Duftlys til hjemmet

9. maj 2019

Luftfrisker er andet end blot Wunderbaum til bilen. Luftfrisker til hjemmet virker i princippet, som en luftfrisker til bilen gør. Den spreder en god aroma i hjemmet, med hygge og god stemning.  

Du kan selvfølgelig vælge at ophænge en Wunderbaum i stuen, men mon ikke det ser pænere ud med et duftlys, eller nogle duftpinde i vindueskarmen.

Med det store udvalg af dufte, kan du nemt sprede forskellige dufte, for hvert rum i hjemmet.

 

Duftpinde

Duft pinde vil normalt komme i et elegant glas, fyldt med æterisk olie, der har den skønneste duft. Duftpindene virker på den måde, at man skruer træhætten af, fjerner plastikproppen og sætter træhætten på igen. Derefter sættes træpindene ned i den æteriske olie, som langsomt absorberes gennem træpindene. På denne måde spredes den skønneste aroma, gennem luften i hele hjemmet.

 

Duftlys

Et duftlys fra freshcar.dk, vil nok overraske de fleste. Designet i en elegant glaskrukke, med glaslåg i et tidsløst design. Glaslåget tages af og stearinlyset tændes, og den skønneste aroma, med den duft du selv har valgt, forplanter sig i hele hjemmet. Eller i hvert fald i det rum, lyset er placeret.

Duftlyset er designet i et dekorativt, enkelt og tidløst design, som vil passe ind og skabe god duft og magisk stemning i et hvert hjem.

 

Både duftlys og duftpinde, kommer i mange forskellige dufte. Men uanset hvilken duft du vælger, så har du mulighed for, at sætte dit helt personlige præg på dit hjem, med den skønneste duft efter eget vælg. Skal du f.eks. holde middag med din familie eller venner, eller der er måske lagt op til en romantisk aften, så er en luftfrisker til hjemmet, i form af et duftlys eller duftpinde, den bedste løsning.

 

Med duftlys eller duftpinde, træder du ind i en verden af sofistikerede dufte til hjemmet. Med denne form for luftfrisker, har du nemlig de bedste forudsætninger, for at skabe en special atmosfære i hjemmet, på en designmæssig elegant måde. Duftpinde passer ind i alle rum i huset eller lejligheden. I køkkenvinduet, på stuebordet i stuen, natbordet i soveværelset eller hylden på toilettet. Med de mange forskellige dufte, kan du f. eks have forskellige dufte i hvert rum.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Martino2018
Martino2018 (Kommerciel blogger)
Oprettet i går kl. 12:53
Martino2018
Martino2018 (Kommerciel blogger)
Oprettet i går kl. 10:00
x