Få bilen til at skinne igen med voks til bilen

Få bilen til at skinne igen med voks til bilen

12. okt 2018

Med det danske vejr kan man ikke forvente, at bilen bliver ved med at se nypoleret og ny ud. Men med voks til bilen kan du selv få bilen til at se ud, som den gjorde, da du købte den. Et lag voks kan være nok til, at den igen er skinnende, og lakken og farven på bilen igen står frem og får sin flotte dybde tilbage. Derudover kan voksen også være med til at beskytte din lak for yderligere skade.


Hold din nye bil ny

De færreste ting holder for evigt. Men lugten af ny bil og helt ny-skinnende lak vil man bare gerne have til at holde lidt længere. Voks til bilen kan være med til at holde din bil ny og skinnende. Voksen er let selv at påføre, så det er en forholdsvis billig løsning til at få ens bil til at fremstå ny igen.

Det betyder altså, at du kan få din bil til at blive ved med at skinne i mange måneder og år, efter du har købt den. Hvis bare du passer ordentligt på den. Men hvis den allerede ser lidt træt ud i det, så kan voksen også få farven til at skinne igen. Så føles det næsten som om, man har købt en ny bil, selv om man egentlig bare har rengjort og vokset sin gode gamle bil.


Beskyt lakken med bilvoks

Især solen stråler kan være skadende for farven på bilen, fordi de kan få lakken til at falme. Det betyder, at det ikke længere vil se skinnende ud, men nærmere få en mere grynet farve. Derfor er det især vigtigt at beskytte bilen lak om sommeren, hvor solens stråler er skarpe. Én anden god idé er selvfølgelig at have en carport, hvor bilen kan stå i skygge for solen, når den ikke bliver brugt.

Også regn kan være skadende for lakken på din bil. En voksbehandling er altså ikke kun med til at få bilen til at se ny ud. Den er også nødvendig for at beskytte bilen fra vind og vejr. Det er derfor en god idé at holde et vågent øje med bilen lak i løbet af året. Så ved du, hvornår lakken tager mest skade, og hvornår den har brug for endnu en voksbehandling for at komme til at se flot og ny ud igen.


Hold din bil flot i det lange løb

Går man op i sin bil, har man nok ikke noget imod at bruge lidt penge på sin hobby. Heldigvis er voks til bilen ikke dyrt i det lange løb. For en omgang med voks kan bruges til omkring 20 voksbehandlinger. Desuden kan det sagtens betale sig at passe ordentlig på sin bil. Når den skal sælges videre, så er det immervæk lakken og farven på bilen, man ser først som kunde.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x