Finansier dit bilkøb med et forbrugslån

Finansier dit bilkøb med et forbrugslån

21. jan 2019

Hvis du har forelsket dig håbløst i en bestemt bil, så kan det være svært at acceptere, at finanserne ikke lige rækker til at købe den.

Det kan også være stramt, hvis du lige står og mangler noget fedt ekstraudstyr til din bil, som overskrider dit budget alt for meget.

Så kan gode råd være ret dyre – eller også så er det ikke helt så dyrt alligevel. Løsningen kan være et forbrugslån.

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er et lån, som bruges til at finansiere noget forbrug. Et forbrugslån tages oftest online, og du kan bruge de lånte penge til det, du vil.

Låneudbydere i massevis tilbyder disse hurtige og nemme lån på nettet.

Som potentiel låner er det bare at klikke dig ind på et lånefirmas side og så lade dig guide videre i processen.

Søger du om et lån, så vil du de fleste steder skulle godkendes. Bliver du godkendt til lånet, så går der ingen tid, før det lånte beløb er tikket ind på din konto.

Så nemt er det, og i løbet af ingen tid vil du således have mulighed for at købe den bil eller det tilbehør til din bil, som du drømmer om.

Hvad er renten på et forbrugslån?

Det koster selvfølgelig noget at låne penge. Det gør det i form af et eventuelt oprettelsesgebyr og af renter. Renterne kan variere en del, så det er svært at svare entydigt på.

Det kommer an på, hvordan det med renterne er beskrevet i lånevilkårene. Dem skal du for himlens (eller for din egen) skyld læse grundigt igennem, så du ved, hvordan og hvor meget du ender med at betale tilbage for lånet.

Hvilket forbrugslån skal jeg tage?

Hvis du gerne vil have et overblik over nogle forskellige låneudbyderes tilbud, så kan det være lidt af en opgave. Med mindre du går ind på Home-Banker.dk og ser på forbrugslån.

Der er nemlig lavet en liste med virkelig mange låneudbydere. Det hjælper dig til at få lidt overblik over, hvad de enkelte firmaer kan tilbyde. For at luge lidt ud i den lange liste kan du starte med at udfylde de første spørgsmål om, hvor meget du vil låne. Så kommer der færre forslag op.

Det, du skal have fokus på, det er, hvor meget lånet koster i oprettelsesgebyr, hvad du kommer til at betale i den sidste ende og hvad det koster dig i renter.

Sørg for at have råd til forbrugslånet

Umiddelbart lyder det jo vældig fristende med at få mulighed for at købe den ønskede bil. Og det kan faktisk ske ret hurtigt.

Du er bare nødt til lige at have fornuften med på råd. For én ting er at kunne betale for bilen med de lånte penge, en anden ting er, at du skal have luft nok i dit daglige budget til at kunne betale lånet tilbage.

Er der fint plads til det, så kan et forbrugslån være god løsning, hvis ikke så må du enten vente eller ansøge om et mindre lån.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x