MASCOT® FOOTWEAR CARBON | Designed to Perform

MASCOT® FOOTWEAR CARBON | Designed to Perform

1. sep

Tåkappen i dine sikkerhedssko beskytter dine tæer mod slag og tryk. MASCOT har udviklet MASCOT® FOOTWARE CARBON-serien – de første sikkerhedssko, hvor tåkappen er lavet i det ultrastærke kulfiber. Det gør fodtøjet exceptionelt modstandsdygtig over for slag og tryk, og samtidigt bidrager kulfiber til en samlet lavere vægt. Sammen med den stødabsorberende og fleksible sål gør kulfibertåkappen MASCOT® FOOTWARE CARBON til det foretrukne valg for dig, der forlanger det bedste fodtøj.


Går du i sikkerhedssko det meste af dagen og vil undgå trætte ben og fødder, er det vigtigt at vælge sko med en lav vægt og god stødabsorbering.

Overmaterialet i MASCOT® FOOTWEAR CARBON er åndbart og lader nemt fugt og varme slippe ud. Foregår dele af dit arbejde på knæene, slider det ofte på sikkerhedsskoens snude. Derfor er snuden på fodtøjet i MASCOT® FOOTWEAR CARBON forstærket og dermed modstandsdygtigt over for knælende arbejde.

Stødabsorberende og fleksibel sål samt et let sømværn

Sålen i MASCOT® FOOTWARE CARBON-skoene er formstøbt af et let og fleksibelt materiale. Udover at være let, er materialet enormt slidstærkt og absorberer stød. Det giver en let gangfornemmelse og samme komfort, som du kender fra sportssko.

Sømværet er lavet i det fleksible tekstilmateriale MASCOLAYER®, der er svedabsorberende og bidrager til at holde din fod tør.

Dermed får du høj sikkerhed uden at gå på kompromis med komforten.

Optimal pasform med BOA® Fit System

Vil du være sikker på, du kan komme hurtigt i og ud af dine sikkerhedssko, kan du vælge sko med det populære BOA® Fit System. Den kraftfulde wire kan håndteres med en hånd, og du justerer nemt skoen for en optimal pasform uden prespunkter.


Arbejder du i et miljø, hvor dine fødder oplever påvirkning fra kulde eller varme, kan du med fordel vælge MASCOT® FOOTWEAR CARBON-sikkerhedsskoen med snørebånd. Kulfibertåkappen og tekstilsømværnet giver en sikkerhedssko helt fri for metal. Det gør skoen langt mindre følsom over for varme- og kuldeledning og sikrer dine fødder en stabil temperatur.

Innovativt og eksklusivt design som hos Zenvo Automotive

Ligesom tåkappen i MASCOT® FOOTWARE CARBON er komponenter på Zenvos TSR-S-models hjul og dele af kroppen støbt i kulfiber. Også her bidrager kulfiber med exceptionel styrke samt et eksklusivt design.

Den danske hyberbil-producent Zenvo Automotive producerer biler, der er blandt de mest eksklusive på markedet. Derfor stiller Zenvo-teknikerne også høje krav til deres arbejdstøj og sikkerhedssko, som selvfølgelig er produceret af MASCOT.

Se videoen hvor du kan se, hvordan designdetaljer fra Zenvos TSR-S-model går igen i MASCOT® FOOTWARE CARBON og giver fodtøjet et sporty look. Designet og den innovative kulfibertåkappe gør, at MASCOTs nye sikkerhedssko er blandt den absolutte topklasse.

Se det fulde udvalg af MASCOT sikkerhedssko


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x