MASCOT på sociale medier

MASCOT på sociale medier

5. mar 2018

At følge med på MASCOTs sociale medier er et godt sted at starte, hvis du søger inspiration til valg af arbejdstøj. Uanset om du er medarbejder, forhandler eller ejer af enten en stor eller lille virksomhed, er der hjælp at hente. Hvis du er interesseret i sikkerhedstøj i fluorescerende farver, eller arbejdstøj med specifikke features vil du via inspirationen fra Facebook, Instagram og LinkedIn blive guidet igennem de mange muligheder hos MASCOT.


MASCOT på Instagram

På MASCOTs Instagram, mascot_workwear åbner der sig et visuelt tiltalende univers af arbejdstøj. Her bliver du opdateret på de nyeste trends inden for arbejdstøj og får viden og inspiration om produkterne. Du finder også inspiration til, hvordan du kan kombinere forskellige produkter, så du får et sæt arbejdstøj, der passer til dit arbejde eller i bestemte farver. MASCOT modtager og deler også gerne billeder og selfies, hvor MASCOT-brugere er iklædt arbejdstøj fra MASCOT. Ved at bruge hashtagget #mascotworkwear, har du mulighed for at dele dine oplevelser af arbejdstøjet med MASCOT og ikke mindst andre brugere af arbejdstøj.


MASCOT på Facebook

På MASCOTs Facebook side, facebook.com/MascotDK bliver du opdateret på nyheder, produkter, serier eller samarbejdspartnere. Brug den som en nyhedsside med seneste nyt fra branchen, hvor du bliver introduceret til seneste nyt på arbejdstøj, features, detaljer og branchens udvikling. Oftest vil du via et link blive guidet direkte til hjemmesiden, hvor der er endnu mere information at hente om produkterne. MASCOT sætter også med jævne mellemrum giveaways på højkant. Bidrag med viden eller deltag i lodtrækningen om nogle af branchens mest gennemtestede og gennemdesignede produkter.


MASCOT på LinkedIn

På MASCOTs LinkedIn side er fokus rettet mod information til især samarbejdspartnere i større virksomheder og forhandlere. Derfor kan du her følge med i branchens seneste tiltag, de oplagte muligheder i samhandel med MASCOT, og eksempelvis hvor og hvornår MASCOT er til stede på årets mange messer for arbejdstøj. Du kan også tage med bag om MASCOT som virksomhed og se mere om eksempelvis produktionen af arbejdstøjet. Og så er LinkedIn jo også samlingsstedet for jobopslag. Alle MASCOTs ledige stillinger bliver offentliggjort her som noget af det første. Søg Mascot International i søgefeltet og find den danske familieejede virksomhed på LinkedIn.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x