Nissan Juke og Lamborghini Sian -V12 og Hybrid!

Nissan Juke og Lamborghini Sian -V12 og Hybrid!

439visninger 2 svar | 3. sep 2019
I dag skal vi se på to ny nyheder fra forskellige verdener - Nissan Juke er klar med en ny bestseller og Lamborghini giver os et indblik i fremtiden med deres nye topmodel. 
Så det ikke med i morges da Hyundai præsenteret for en ny i10'er? Se med her!

Lamborghini Sián. 


Lamborghini Sián er bliver den hurtigste Lamborghini til dato, og viser os teknikken for næste generation af deres Superbil. Sián bruger stadig en 6,5-liter suge V12'er, men nu bliver der tilsat mild-hybrid teknik. Den 48-volts 34 hk elektriske motor gemmer sig i gearkassen, og den arbejder med gearene med at give bilen en smule mere skub, trods for den ingen turbo har. Desuden kan den elektriske motor også hjælpe med at komme rundt eller parker i lav fart, hvor den kun køre på elektricitet. Selve den store V12 motor yder vanvittige 819 Hk, og går direkte efter Ferrari 812 Superfast og Aston Martin DBS Superleggera.  
0-100 kan den gøre på blot 2,8 sekunder med en topfart på 350 km/h. Som dengang de præsenterede Reventon, så bliver Sián en meget begrænset udgave, hvor kun 63 udgaver bliver bygget, som selvfølgelig allerede er udsolgt.  
Det er første gang at Lamborghini bruger Hybrid teknik på deres modeller, og det vi ser her er motoren i næste version af Aventador. 

Nissan JukeTilbage i 2011 præsenterede Nissan for en ny lille Crossover kaldet Juke, der trods for sit meget modig design, blev en kæmpe succes - nu er anden generation klar!

Den nye Juke er blevet større, mere premium og er en meget vigtig bil for Nissan. Juke er nemlig en af deres bedst sælgende modeller, hvor den gamle udgave solgte over 67.000 eksemplarer i europa. I dag er klassen blevet større, og med biler som VW T-Cross, Renault Captur, Skoda Kamriq og Seat Arona, har det aldrig være svære at være en ny bil i segmentet for små Crossover. 

Den nye Juke har fået et meget skarpt design, og minder mere om de Amerikanske modeller end noget for europa. Den nye såkaldte V-Motion grill og de flotte LED lygter - der i øvrigt er er standard -  giver den et mere unikt design at se på som den gamle gjorde. Juke bruger den nye CMF-B platform, og det betyder at den deler bund med Nissan Micra, Renault Clio og den kommende Mitsubishi Colt. juke er også blevet større og letter. 23 kg letter for at være præcis og 30 mm laver, gør også at den kan tag sving hurtigere, uden at føles som den er ved at vælte.  Nøgleordene i målene er 85 mm længer og 180 mm bredder end før, og endnu bedre er hjulbasen måler 105 mm længer for mere plads i kabinen. Med andre ord, så er det næsten så stor som en Nissan Qashqai i kabinen. Faktisk har den kun 8-liter mindre bagagerumsplads end qashqai'en, hvor den kan rumme hele 422-liter. 

Hopper man en tur ind i kabinen finder man mere blødt materiale end hårdt plastik. En ny 8" skærm er også ankommet for første gang, som kommer med AndroidAuto og AppleCarPlay standard. Andet spænde er Juke også får deres ProPilot sikkerhedsudstyr standard, og det betyder at den får adaptiv fartpilot med elektronisk nødbremse. Betaler man lidt mere, så kan man få Bose surround anlæg med otte højtaler, Alcantara sæder og samme farve som bilens i kabinen. 


 
Motoren på Juke'en bliver meget begrænset med en 1-liter turbobenziner med 117 Hk. Den fås med enten et syvtrins dobbeltkobling eller seks trins manuel gear. Senere forventes en 1,5 turbobenziner med tæt på 200 hk og en 1,5 DCi diesel.   
Den nye Juke forventes til at koste det samme som VW T-Cross, og de første kunder vil kunne få de i en begrænset udgave kaldet Premiere Edition. Den kommer med  Tekna+ udstyr, hvad omhandler to-tonet farve og declas striber på siden. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Nissan Juke og Lamborghini Sian -V12 og Hybrid!
Kommentér på:
Nissan Juke og Lamborghini Sian -V12 og Hybrid!
x