Opdater sommerhuset

Opdater sommerhuset

9. jul

Dette indhold er sponsoreret


Står dit sommerhus også og trænger til en kærlig hånd? At sommerhuset vedligeholdes og bliver indrettet korrekt er enormt vigtigt, hvis det benyttes til lejeformål, men selvfølgelig også, hvis man blot ønsker at ens sommerhus til eget brug tager sig pænt og nydeligt ud.


Facaden

Et godt sted at starte, når man skal opdatere sommerhuset, er facaden. Facaden er det første der møder dig, dine gæster og potentielle kunder, så det er selvfølgelig vigtigt, det ser godt ud. Facaden skaber førstehåndsindtrykket og derfor skal den vedligeholdes. Hvis dit sommerhus, og dets facade, er af træ, kan en gang maling række langt, og gøre underværker for hele husets udtryk. Man kan også vælge at få en facaderens, der effektivt vil fjerne mos og alger, og efterlade en flot facade, der ser ud som ny.


Haven

Haven er et sted man bruger meget af sin tid, når man er i sommerhuset, og derfor er det rart, hvis den ser pæn og nydelig ud. Sørg for at trimme haven og slå græsset regelmæssigt. Derudover kan man gøre haven funktionel og dyrke ens eget grønt eller krydderurter. En god ide er at dyrke timian eller rosmarin, de kræver ikke det store, og kan tørres og bruges i madlavningen efterfølgende, når sæsonen går på hæld. Hvis du har en terrasse kan man pynte op med lanterner for at have lys udenfor i de sene timer. Man kan få lanterner med solceller og i et materiale der holder til alt vind og vejr. En mulighed kunne også være at lave et lille udekøkken på terrassen. Det er ikke sværere end at stille et lille arbejdsbord med et gasblus på. På denne måde kan man hygge sig med gæsterne og nyde det gode vejr samtidig med man laver mad.


Personligt præg

Sæt et personligt præg på indretningen af sommerhuset ved at indrette det med naturlige, hjemmelavede ting. Ligger sommerhuset tæt på stranden kan man samle skaller og putte dem i en fin krukke eller skål. Man kan også samle siv og blomster fra området, derefter tørre dem og så presse det, eller anrette dem friske i en vase. Man kan også lave en ranke af hulsten eller muslingeskaller som en lille uro udenfor, for at skabe noget hygge og sommerhusstemning.


At få sommerhuset til at se indbydende ud igen behøves slet ikke være så svært, eller kræve en helt totalrenovering. Ved hjælp af disse trin hjælper vi dig godt på vej, både med at vedligeholde dit sommerhus, men også med at udnytte og indrette det på den bedst mulige måde.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x