Overlev de lange bilture

Overlev de lange bilture

24. feb 2020
Er du plaget af lange bilture? Mange danskere bruger hver dag mange timer i deres køretøj, men det er de færreste der nyder at bruge en masse timer i bilen. For rigtig mange mennesker er det normalt at pendle frem og tilbage til arbejde. Om end du skal langt eller blot sidder fast i myldretid, så er der metoder du kan tage i brug, som gør bilturen en smule mere spændende – selvom du sidder selv bag rattet. Læs med her og få nogle tips og tricks til at få køreturen til at føles lidt hurtigere.


Få lavet en god playliste
Når musikken i radioen ikke er spændende og du allerede har zappet igennem alle kanalerne tre gange, så kan humøret være svært at have med sig. En nem måde at undgå kedelige radionumre på, er at få lavet en playliste inden du sætter dig ind i bilen. At have en god og lang playliste kan redde enhver kedelig tur. Smid yndlingssangene på og hold enkeltmands koncert i bilen. Det eneste du skal bruge er din telefon og et AUX.kabel. Hvis din bil er af nyere model, kan du også koble din telefon til bilens radio gennem bluetooth. 

Det er vigtigt, at være fokuseret når man kører, så husk at få lavet playlisten inden du sætter dig bag rattet – man bør aldrig have telefonen fremme i trafikken, det er hverken sikkert for dig selv eller for andre. Har du langt, kan det være et ræs med tiden om at have nok strøm på sin telefon, specielt, hvis du er på vej hjem efter en hel dag på arbejde. Få anskaffet dig en powerbank. Med en powerbank i bilen, har du altid en nødløsning, hvis strømmen på din telefon er lav. Find en powerbank i ordentlig kvalitet, det gavner både dig og din køretur, at du orienterer dig i, hvilke powerbanks der er bedst. Læs evt. denne powerbank test og find den powerbank, som passer bedst til dine behov. Har du en lang rute, kan du med fordel se på powerbanks, som kan holde på meget strøm. Er din tur derimod ikke så lang, kan du investere i en mindre model – som en lille ekstra forsikring. 


Tilføj komfort
Det værste ved lange bilture er den dårlige komfort. Slip for ondt i bagenden og find en siddepude til din bil. Det er både godt for din komfort nu og her, men det hjælper også i den lange ende. At du sidder godt kan hjælpe med smerter i både ryg og lænd. God komfort er derfor værd at have in mente, når du skal sidde i bil, i lang tid ad gangen. 


Navigation uden indbygget GPS
Det er næsten en selvfølge, men navigation på lange bilture kan være en livredder. Det kan hænde at du farer vild, skal køre en omvej eller bare ikke kan finde den nærmeste tank og derfor er det vigtigt, at have navigation i din bil. Der er ingen grund til at stresse over dyre GPS løsninger, for med en mobilholder til bil kan du bruge din smartphone som GPS. Det eneste du skal gøre er, at anskaffe dig en navigations-app. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x