Pleje til din bil

Pleje til din bil

15. nov 2019

Dette indhold er sponsoreret 


Pleje af bilen kan virke meget uoverskueligt. Man kan håbe, efter vi har taget os sammen til at vaske bilen i en vaskehal, at det så er det. Men vi skal huske at pleje vores biler ordentligt, også mere end bare at vaske den i en vaskehal en gang imellem. Der findes flere produkter til at pleje din bil ordentligt, som du kan gøre derhjemme i rolige og hyggelige omgivelser - du behøver dermed ikke at skifte fra hyggetøjet, du har på i hjemmet, til en skjorte for at skulle ud i offentligheden og vaske din bil. Sams’s produkter, er bilplejeprodukter produceret til entusiasterne, der ønsker at pleje sin bil helt rigtigt. 


Bilplejeprodukter

Sam’s produkter produceres i Sheffield, England. Det er produkter, der er blevet simplificeret, så det kun er det helt nødvendige og basale, der er at finde i sortimentet af bilplejeprodukter. 


På hjemmesiden kan du helt gratis finde inspiration og se videoer af, hvordan du plejer din bil med de forskellige produkter. Der findes produkter og informationer inden for: start-sæt; fælgpleje; bilvask; lakpleje; interiør; tilbehør og microfiber.


Start-sætter er for dig, der let vil komme i gang med en professionel bilpleje. Til start-sættes følges der også en video med, hvor du nemt kan se, hvordan du skal gøre for at klargøre og vedligeholde din bil. Du skal ikke allerede tabe pusten ved dette, for klargøring og vedligeholdelse er meget nemmere med de rette produkter. 


Fælgpleje sørger for, at dine dæk og fælge er rene. Dette er noget du let kan gøre i forbindelse med bilvasken - gerne før du vasker bilen. Der findes flere produkter til fælgpleje, her er fire af dem listet op: Fælgrens der får bremsestøvet fjernet; Børster til fælgene som kan fjerne bremsestøvet og snavset i kanterne; For nemmere vedligeholdelse bruges coating som efterbehandling; Og til sidst dækshine, der velplejer dæksiderne. 


Du kan opnå en bedre bilvask ved hjælp af professionelle bilplejeprodukter. Du kan opnå en ridsefri bilvask ved at bruge kumlanse og tilskumme bilen. Dernæst vælg en autoshampoo, som laver en smørrende og skummende hinde. Til sidst skal du bruge bløde microfiber til at rengøre bilen med. 


Lakpleje er praktisk, da det gør bilvasken nemmere, eftersom snavs lettere kan fjernes. Derudover er det visuelt pænt, når bilen kommer til at skinne og kan igen sammenlignes med en ny bil. 


Rengøring af interiør kan virke uoverskueligt, da alle de fedtede fingre, snavs og så videre skal fjernes. Her skal interiørrens og microfiberklude bruges for at vedligeholde bilens indre bedre. 


Hvordan passer du godt, på din bil?

Er du tit i tidsnød, og ønsker hurtige fif til rengøring af bilen, kan du med fordel tage en time ud af din kalender i ny og næ. Den mest grundlæggende metode at gøre rengøring af bilen hurtig og effektiv på, er ved at gøre fire ting: Ryd op i bilen; Støvsug bilen; Vask og støv overflader af; Puds bilens ruder og spejle. Under rengøringen skal du åbne bilens døre og bagklap, for at lufte den ordentlig igennem. Du kan dermed hurtigt opnå fornemmelsen af at have en ny bil igen på en times tid. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x