Sådan får du råd til en eksklusiv bil

Sådan får du råd til en eksklusiv bil

19. okt 2019

Dette er sponsoreret indhold

 

Hvis du er bilentusiast, har du helt sikker drømt om en dag at eje en eksklusiv luksusbil. Det kan være du drømmer om en Porsche Cayenne, en Audi A5 eller noget helt andet? Ligegyldig hvilke lækker bil, du har i tankerne, kan det ofte føles som om, at den aldrig vil være indenfor dit budget. Men det er måske så umuligt, som du tror. I det følgende har vi derfor opstillet fire forskellige tips, der kan hjælpe dig til at få råd til en eksklusiv bil. 


Leasing er den nemmeste måde at få råd til en luksusbil

En af de nemmeste og mest fordelagtige måder at få råd til en dyr bil, er leasing. Her skal du nemlig ikke lægge et meget stort beløb på én gang, men betaler derimod en fast månedlig ydelse for at bruge bilen. Er leasingaftalen indgået korrekt, kan du efter endt leasing blot aflevere bilen tilbage eller forlænge aftalen. Udover, at leasing kan give dig råd til at køre i en eksklusiv bil, du ellers ikke vil have råd til, er det også fordelagtigt, fordi leasing altid fungerer som en pakkeløsning. Det vil sige, at bilens forsikringer for eksempel også indgår i den månedlige ydelse, og du dermed altid ved præcis, hvad din samlede udgifter til bilen er. Hos Repeatly har de en lang række eksklusive biler, og der vil således helt sikker være noget, der falder i din smag. 

Køb brugt og spar penge

En anden måde at få råd til en luksusbil, er naturligvis at købe den brugt. Ofte kan der være rigtigt mange penge at spare, fordi bilens værdi falder markant så snart, den er brugt. For mange kan det ofte være det, der gør forskellen for, om de har råd til en bil i den høje prisklasse eller ej. Derudover stiger brugte biler ikke i værdi, selvom der er en masse lækkert ekstraudstyr i dem såsom multimediesystemer eller læderinteriør.


Undersøg din lånemuligheder

Generelt er det en god idé at undersøge dine lånemuligheder, hvis du drømmer om en dyrere luksusbil. Der kan nemlig være langt mere fordelagtige lån derude, end du lige går og tror, og måske er bildrømmen altså alligevel ikke så langt fra at blive indfriet. Derudover er det værd at være opmærksom på, at det også er muligt at tage et lån til en brugt bil. Kombinationen af at finde en luksusbil brugt og tage et attraktivt lån, kan altså hjælpe dig til at få råd til den bil, du har går og drømmer om. 


Omlæg din økonomi og spar op

Selvom biler i den dyreste klasse, kan tage lang tid at spare op til, er det bare med at komme igang. Det er slet ikke umuligt over tid at spare op til drømmebilen, hvis du tænker over at omlægge din økonomi og øremærker en del af din indtægt til opsparing. Der er nogle gange kortere, end de fleste tror til de 20 %, der som regel skal lægges i udbetaling, når du tager et billån.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x