Tag hånd om din bil

Tag hånd om din bil

17. jan 2019
Efter kvinder er bilen det, der tager allermest opmærksomhed fra mænd. Store dele af den mandlige befolkning her i Danmark nyder at have en fed bil, der stråler og udtrykker, at man har styr på det hele. En bil kan dog ikke udtrykke, at ejeren har styr på det hele, hvis den er fyldt med ridser, buler og generelt ikke er passet særlig godt på. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at tage hånd om din bil, så du kan få lov at være en af dem, hvis bil der bliver kigget langt efter. Læs med her og find ud af mere om, hvordan du bedst muligt tager hånd om din bil.

Beskyt mod ridser og skrammer
En bil er utrolig modtagelige overfor ridser og skrammer, uanset om de kommer fra hundeklør, stenslag eller en håndtaske. Derfor er det også de fleste biler rundt omkring, der er i besiddelse af en skramme eller to. Hvis du gerne vil undgå, at din bil får ridser, er det en god ide at investere i stenslagsfolie. Stenslagsfolie sørger blandt andet for, at der ikke kommer ridser langs bagagerummets åbninger, når der tages ting ud og ind herfra. Du undgår også, at hundeklør eller børnestøvler ødelægger døråbningen. Vil du gerne være fri for stenslag på kofangeren, kan du også benytte stenslagsfoliet her. Stenslagsfolie er utrolig slidstærkt. Det holder derfor i lang tid, og holder ridser og skrammer på afstand, så din bil kan blive ved med at se ud som ny.

Send bilen til tjek
Der er ikke noget mere ucharmerende, end når bilen sprutter og larmer, når den bliver sat i gang eller kører på vejene. Dette kan du heldigvis undgå ved at sende din bil til syn, når det er blevet tid til det, og derudover sender den til tjek, hvis du kan høre eller fornemme, at der er noget, der er helt galt med den. På den måde kan du forebygge, at du ikke kommer til at køre rundt i en spand, der larmer og næsten er pinlig at have med rundt i offentligheden.

Selvom det kan være dyrt at vedligeholde en bil, er det bedre at fange det i opløbet end at trække værkstedsbesøget ud. Trækker du besøget ud, ender du med at skulle betale endnu mere, fordi der enten er kommet flere skader, eller de eksisterende er blevet endnu værre, end hvis du bare havde sendt bilen på værksted med det samme.

Skift dæk så bilen kan yde sit bedste
Selvom det ikke er noget, som folk udefra lægger mærke til, er det utrolig vigtigt, at du sørger for at have de rigtige dæk på bilen og at skifte dæk, når mønsteret i dem er slidt ned. De rigtige dæk har nemlig en stor betydning for bilens ydeevne, og dig der kører den. Du kan mærke betydelig forskel på bilen, når den har de rigtige dæk på, da den blandt andet vil have et bedre greb på vejen.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x