Renault Clio IV  - "ZEN" Renault Clio IV  - "ZEN" Renault Clio IV  - "ZEN" Renault Clio IV  - "ZEN" Renault Clio IV  - "ZEN"
Trolle P
Følg
Følger Følg ikke

Trolle P

Mand, 55 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 22. jun 2018
Offline - Senest online: 1 time siden Bruger er på filterlisteJa, jeg er en gammel mand, og nogen vil mene FOR gammel til at være her på BG .

Selv om man er gammel, kan man godt stadig være en nørd, og jeg har være ansat i autobranchen siden 1982, så jeg har en del erfaring, som jeg ikke er bange for at dele ud af . Det er det der får mig til at være her på BG .

Jeg er også typen der fortæller min uforbeholdne mening, og når jeg gør det er der nogen der mener jeg er en SUR gammel mand, det må de gerne mene .

Det er vel et debatforum, og derfor behøver vi ikke være enige.

Jeg er for længst kommet over den alder hvor jeg kan se noget lækkert i en "T. Hansen" stylet gammel Golf, BMW eller Audi , og nogen vil nok rynke på næsen af min privatbil .

En moderne 3 cylindret turbo motor på 900-1200 ccm kører i dag nemt fra de fleste 1600-2000 ccm fra begyndelsen af dette årtusinde . De fleste micro og mini biler kan i dag købes med langt mere udstyr end man kunne drømme om eller var i stand til at købe i en Golf, BMW eller Audi fra begyndelsen af dette årtusinde.

Jeg ved godt at en Clio ikke scorer nogle point på "striben" blandt de teenagere der findes herinde, men på den anden side er jeg sku´blevet for gammel til "striben " så jeg kan være ligeglad : Jeg har brug for en driftsikker og underholdende bil til at transportere mig fra A til B .

Vi ses på forum her på BG .
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x