Striben Esbjerg står for 201-meter på DHB 2018


Det er med glæde, vi kan byde velkommen til nogle gamle kendinge på DHB. Striben Esbjerg, der tidligere har været løbsorganisator, vender tilbage til DHB 2018.

Striben Esbjerg kommer og styrer hele 201-meter med line-up, officials og tidtagning. Det er en operation

foreningen har stor erfaring med fra egne arrangementer, der nærmest er en institution i dansk streetrace. 

Vi har stået for afviklingen på DHB tidligere, og denne gang kommer vi selv med tidtagning. Vi glæder os, siger formand for Striben Esbjerg, Christian W. Jensen.

Banen ved Padborg Park bliver præpareret med track-bite, så der er maksimalt bid til at lave nogle gode tider den første weekend i juni på Padborg Park.

Business as usual

Alle kender Striben Esbjerg, der har kæmpet en årelang kamp for streetrace i Danmark under ordnede forhold. Foreningen har afholdt ræs på havnen i Esbjerg og har stået for organiseringen af biler og officials på DHB. For kørerne på DHB er det stort set business as usual.

Vi ændrer ikke det store. Klasserne er de samme. Vi sørger for at tingene kommer til at køre så glat som muligt til et stort arrangement, siger Christian W. Jensen.

> Du kan læse mere om reglement, klasser og godkendelse af biler her <<

Fra DHB er der stor tilfredshed med at have fået Striben Esbjerg som organisator på 201-meter-banen.

Det er erfarne folk, der kommer med masser af kompetence til at løfte opgaven på banen, så vi er rigtig glade for samarbejdet med Striben Esbjerg, siger Tom Gaarde Pedersen, der er arrangør af DHB.

Striben Esbjerg er en del af Motorsport Sønderjylland, som er paraplyorganisation for mange typer motorsport.

Er du nysgerrig på at deltage i 201-meter, så kan du læse mere – og købe billet her!

Du kan også følge Striben Esbjerg på Facebook.

_MG_3138