{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
394 visninger | Oprettet:

Power Kondensater virker ikke {{forumTopicSubject}}

Har købt denne kondensator 3.0 til et større anlæg i bilen, men har ikk kunnet lade den op.. har prøvet alverdens metoder med en modstand på 1000 ohm i midten af plus ledningen osv. Men intet har virket.
Jeg har ikke set sporet af lys i den endnu og ved ikke hvad jeg kan have gjort forkert eller kan prøve i stedet?

Er der nogle der har nogle erfaringer eller gode idéer?:)


Kommentarer på:  Power Kondensater virker ikke
  • #1   28. apr Smid den ud... Den der er rent fup... Den er ikke på 3 farad, den er fyldt op med fyldstof og en meget meget lille kondensator, samt lidt elektronik på toppen... du er blevet snydt der...

    Desuden så er en kondensator, Selv om den er ægte, ikke brugbar til noget som helst hvis ikke resten af din strømbank er 100% i orden... Beklager, men du burde måske lige prøve at lære lidt om det inden du bliver snydt igen...


  • #2   28. apr #1 jeg ventede kun på du skulle komme op banen.

    tror mange har været den vej med kondensator når man bygger anlæg.

    jeg har selv været der. ????


  • #3   28. apr #2
    Og lige præcist den han har billede af der har jeg set før... Den er ren fup...


  • #4   28. apr Hej
    Prøv at giv den noget strøm fra et svejseværk.
    Husk fornødne værnemidler med den kineser.
    MVH KP


Kommentér på:
Power Kondensater virker ikke

x