{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
275 visninger | Oprettet:

Mercedes benz cls 250 starter ikke {{forumTopicSubject}}

Jeg har en Mercedes Benz cls 250 2.1 fra 2012 af den har gået 250....km Jeg holdte i et lyskryds, så gik bilen pludselig bare ud. efterfølgende har jeg ikke kunne starte bilen eller noget. den klikker hverken i starten, eller melder fejl på noget. Har tjekket begge batterier og sikringerne. der er ingenting at komme efter der. Nogen der har en idé om hvad det kan være?


Kommentarer på:  Mercedes benz cls 250 starter ikke
 • #1   17. aug har du tjekket fejl med en tester da?.

 • #2   17. aug ja

 • KimA250
  KimA250 Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 1 Følgere: 1 Svar: 21
  #3   17. aug Har du prøvet at daske til starter relæet.

 • #4   17. aug når du slår den til tænding kommer alt lys så på i speedometer? og er det automatgear kan du se den skifter mellem gear nu når du skifter fra p d r og det? nu har du tjekket motoren kan køre rundt og ikke sidder fast ?. Det kan også været dit bundstykke der er gået til i tænding låsen. eller en død starter men igen ang død starter så ville bilen ikke gå ud. nu har du tjekket der ikke er røgen et strøm kabel af til din starter?

 • #5   17. aug Ja alt lys kommer på i speedometeret, men det bliver der, det ser lidt underligt ud, normalt går nogen af lamperne vel væk efter der har været tænding på lidt. Ja det er automatgear, den kan sagtens skifte mellem gear'ne og motoren kører også helt fint rundt. synes ikke lige det helt nemt at komme til starteren på bilen, ved du hvor meget man skal have af for at evt tage starteren af?

 • #6   17. aug Det nok nemmer vis du hæve den på en lift og kigger den starter og ledning til starter igennem nede fra. vis alt lys bliver på så kunne det nemt være bundstykke.ved så også de Mercedes har flere komfort boxer og ecuer der kan stå af.Og så går de ud og kan ikke startet,men der skal i nok have en Mercedes tester til at tjekke det med.eller bruger i sådan en ? ,I har tjekket de store hovede sikringe også ?. I har prøvet at tage batteri Polen fra begge batterier og lad den stå lidt og så monteret dem igen og se om den vil starte der efter ikke ?

 • #7   17. aug når du sætter nøglen i, låser ratlåsen op? og kan du få tænding på?

Kommentér på:
Mercedes benz cls 250 starter ikke

x