{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.023 visninger | Oprettet:

Fragte bil til mekaniker på prøveplader {{forumTopicSubject}}

Hvad er reglerne med prøveplader,lad os sige at jeg kører i en gammel bil fra 1991 med prøveplader til mekanikeren som skal gå den igennem til et evt syn.
hvad hvis man bliver stoppet og det f.eks er galt med lys bremser m.m. fordi den har stået længe,hvad er reglerne ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Fragte bil til mekaniker på prøveplader
  • #1   16. okt 2019 Reglerne er ens for alle.
    Sorry, men hvad tænker du selv? Defekte bremser, lys m.m ?? Hmm


  • #2   16. okt 2019 Alt skal virke og bilen skal være 100% lovlig når den kører på gaden, uanset hvilke plader der er på.

    Lys kan man jo nok bortforklare, men bremser, styretøj, dæk, motor, oliespild osv - det skal der være styr på. Er der ikke det, så skal du finde en med et fejeblad, eller en autotrailer og ikke køre i den. Husk du ikke er den eneste person på vejene...


  • #3   16. okt 2019 Den skal være helt i orden for at måtte køre lovlig på prøveplader. lige som vis bilen var på alm nummerplader,så er den som du beskriver så lej en autotralier og kør den over til din mekaniker på den måde.det gør jeg også selv vis jeg har købt en bil med farlige fejl som rust i bærende dele,eller styretøj dæk og bremser og hvad ellers man finder på gamle biler.Men bliver du stoppet med sådan nogen fejl på prøveplader,så bliver de inddraget af politiet.og du får en bøde plus er det slemme fejl så kan du risikere at du skal op til en ny køreprøve.og så skal du have hentet bilen med en autotralier bagefter. så kan du lige så godt leje en først vis du ved bilen er så dårlig.

  • #4   16. okt 2019 Hej
    Det er sådan en russer ville gøre
    MVH KP


  • #5   16. okt 2019 En ting er at ville spare lidt penge..
    Men hvad tænker du helt ærligt selv hvis bilen ik kan feks bremse eller andre folk ik kan se bilen bilen pga mgl lys?.. lej en autotrailer eller ring til mekkeren og få ham til at hente den/ sende en mand ...
    Det koster jo ingenting


  • #6   16. okt 2019 Så dårlig stand er den ikke,vi snakker ikke om et vrag,men har stået stille i ca 3år,har lige haft den startet i sidste weekend,den kan godt bremse ,men skiverne er lidt rustne,men selvfølgelig vil den bremse bedre hvis de havde været brugt dagligt og der er lys på .

  • #7   17. okt 2019 Man burde ikke eje et kørekort med det spørgsmål smiley

  • #8   17. okt 2019 er den lovlig/forsvarlig og køre i
    ja eller nej

    og længer er den ikke.
    den skal kunne synes, når du køre i den

    selv med prøveplader/prøve mærker, skal bilen være i lovlig og forsvarlig stand, når man køre på offentlige vej.

    så du må vurder om du mener den må køre på vejen.


  • #9   17. okt 2019 den skal selvfølgelig være i forsvarlig stand, tror ikke jens betjent han bliver glad hvis han kan se 2 total rustne skiver ellers er der ikke andet for end at få den på en autotransport, det er der mange mekanikere som har i dag så det er bare at gribe knoglen hvis du ikke mener den er "helt efter bogen"

Kommentér på:
Fragte bil til mekaniker på prøveplader

Annonce