{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Køb af ældre Porche
  • #1   13. mar 2005 Fedt smiley

  • #2   13. mar 2005 Hvad med Porsche????

    og dit spørgsmål???


  • #3   13. mar 2005 Jeg har tænkt på at købe en ældre porche 924 men det undrer mig meget hvorfor de kun koster hos forhandleren ca 60.000 og at de mange steder hos private kun koster mellem 10 og 30.000 hvordan kan en porche koste så lidt?? Er det noget med afgiften??? og hvordan regner man afgiften ud på sådan en bil som den???
    Lige en sidste ting... Hvad med forsikring nogen der ved hvad sådan en vil koste??


  • #4   13. mar 2005 En 924 er jo heller ikke en rigtig PorSche, den er jo udstyret med en Audi motor på 1,8 eller 2,0 l....

    Ring til dit forsikringselskab.. det er svært at sige en ca. pris uden at kende din alder, bopæl og ancinitet...


  • #5   13. mar 2005 Det med at de koster så lidt... er det kun fordi de er udstyret med en Audi motor?
    Er der nogen der kender til bilen der kunne fortælle lidt om hvordan den ellers er??


  • #6   13. mar 2005 Jeg kan snakke med min kammi imorgen eller en af de nærmeste dage, om deres svagheder... han arbejder på et værksted hvor de har specialiseret sig i Porsche...

  • #7   14. mar 2005 Kig på bilen... så finder mand ud af, hvorfor den er billig... hehe

  • #8   14. mar 2005 de koster ik så meget i indkøb, men du ryger på røven når du skal ha reservedele til den.. De er hundedyre.

    Og man kan ikke engang være med i porsche klubben med sådan en.. pga motoren.. :o)


  • #9   14. mar 2005 924 Porsche...Baaah det har ikke Rigtigt noget med en Porsche og gøre efter min mening...

    Tjek Chevypower.dk Hvis du er interesseret i en RIGTIG Prosche som Bo T skriver...

    Bjørn : Det burde være meget få dele på en 924 som kan få en alm dansk billist til at gå/ryge på røven...Transgearkassen og et par andre særheder kan være dyre, men ellers er der ikke de stor overraskelser..
    Jeg bestiller dele fra Tyskland og der er det ca. ½ pris..

    HM


  • #10   14. mar 2005 Hej Claus,

    Jeg har en Porsche 924 tilsalg nysynet, forsikring er meget billigt da det er veteran, altså hvis du sørger for at finde en der er ældre end 1980, den jeg har til salg er fra 1976, har den tilsalg for 40.000,-
    Prisen på dem er fra alt fra 10.000-100.000,- alt efter hvor flotte de står
    Bilen er en god bil, der er sjov at køre i, den er dog ikke alt for hurtig, men man skal også tænke på at det er en bil fra 70'erne.
    bilen har en VW audi motor, som blev også brugt til Audi 100, det er en 2,0 R4 med 8v og den har 125 hk standard, kabine på sådan en er meget fed, det er en dellæder, og den har samme form som de andre Porsche kabiner fra den tid, i de nyere er der så kommet hellæder(altså 924'er)
    bilen er også et fornuftigt køb, da den en dag bliver en rigtig klassiker, men få en fra 1976, det er altid bedst at finde en fra de første årgange, når de nu bliver klassikere.
    men hvis du køber sådan en, og den skal være billig i forsikring skal du ind i en veteran klub, så derfor skal den være original, forsikring kan du vælge hos RUNA forsikring, og klub, evt Nordjydsk vintage klub, men skriv på min profil, så kan jeg komme med mere info om bilen, og evt min egen 924, hvis du er int.


  • #11   14. mar 2005 Claus S: Hvis du vil have et ordentlig svar , isteden for folk der ikke ved bedre end at det er fattigmands, audibras..osv.
    Prøv at kigge på porschecentrum´s side : http://www.porschecentrum.dk/ klik ind på: rundt om 924. Det er nok den mest passende beskrivelse du kan finde,
    Hvis du vil have nogle oplysninger kan du sende en mail på pjok@mail.dk .

    Bjørn A : Du ved helt sikkert ikke noget som helst om hvad du snakker om, alt hvad du skriver er direkte løgn.
    Reservedele er til meget fornuftige priser, og kan ikke sammenlignes med 911(har begge).
    Det eneste der koster lidt er transakslen, hvis den købes af ny, men kan renoveres for under 500.-
    Og hvad fanden ved du om porscheklubben, 924 er yderst velkommen i klubben.
    Og hvad angår køre egenskaber, så er det nok en af de biler har den bedste balance. Jeg vil ikke nedgøre din bil, for det tjener intet formål, da det er en fed vogn. men jeg vil gerne møde dig på en bane, så vil du blive meget overrasket.


  • #12   14. mar 2005 Så er der også modellen som alle glemmer: 924S.

    S gør en forskel: 2,5 motor, ægte Porsche, ventilerede skiver for+bag, optimeret undervogn osv. En fin bil, der kan fået for mindre end 100000 kr.

    Enhver 924 er velkommen i Porsche Klub Danmark!



  • #13   14. mar 2005 Mikkel - ja.. han kunne også tage en Carrera GT model af 924'eren, hvis han kan støve en op, hehe... 924 er sku en fin bil, det er en god måde at komme ind i Porsche universet

  • #14   14. mar 2005 okay har også tænkt mig at købe sådan en det lyder virkelig fristende at få sådan en sportsvogn til den pris.
    Men vil det så sige at hvis der sker noget med motoren så kan man henvende sig til en der kender noget til en Audi motor fra en Audi 100.
    Er der sådan nogle standard fejl derpå. Syns i har skrevet noget med at en transaksel var rimeligt dyr. Hvor kan man evt. købe reservedele til sådan een. Evt tysk hjemmeside men hvilken??


  • #15   14. mar 2005 Prøv at sende en mail med dit nummer, så kan vi få en snak.
    Der er et mindre netværk af folk med 924, som har dele.
    Motoren skal du ikke være så bange for, den er bundsolid(det er jo audikvalitet smiley ).
    Hvis du skal ud og købe en, er det en god ide, at alliere sig med en kender.
    Nu ved jeg ikke hvor du er fra, men hvis det er i det jyske, stiller jeg mig gerne til rådighed, jo flere vi er jo sjovere.


  • #16   14. mar 2005 Alexander - Det var vel ikke sådan du havde nogle billeder af den. Bare lige sådan man lige kan få et lille indtryk af den. Ved godt man burde se den i virkeligheden for at få et rigtigt indtryk af den men det er alligevel rart lige og få et lille kig inden. Eller hvis der er andre der har en 924 til salg vil det også være rart lige at få et link med billeder af den.

Kommentér på:
Køb af ældre Porche

Annonce