{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.075 visninger | Oprettet:

Farvel bil, goddag hus.. :-( {{forumTopicSubject}}

Hvor ser man dog mange annoncer hvor folk sælger deres dejlige bil fordi de skal flytte i hus. Hvor er det sørgeligt, at en mand skal sælge sin, måske højt elskede drengedrøm, fordi konen vil have plads til baby, hund og/eller hest. Ikke lang tid efter ser man dem jo på boliggalleri, derefter hundegalleri og til sidst babygalleri!! Så er deres liv slut og de er røget i " Berlingo-fælden" hvor det vildste de må for konen er en 1.4HDI og de skal tigge i et år om Thansen alu, for det er jo en unødvendig udgift..

Stakler siger jeg bare!!!Kommentarer på:  Farvel bil, goddag hus.. :-(
 • #1   7. sep 2010 Det er ikke engang løgn og trist !

 • #2   7. sep 2010 vi har købt hus. i har hund, der er en lille sød pige på 2 år, og så tre biler. så det er ikke sådan for alle

 • #3   7. sep 2010 og så er der dem som opretter denne type indlæg af ren misundelse fordi de aldrig selv får et liv....

  mvh Frank

  med:

  Bimmer
  Hus
  Villa
  Kone
  og stor beskidt vovse


 • #4   7. sep 2010 Puha. Det hårde tider. Det lyder bestemt ikke rart;)

 • #5   7. sep 2010 under tøfler er ikke ordet,godt man ikke har det sådan

 • #6   7. sep 2010 det er da vist noget med at priotere, har hus barn og bil og ingen problemer i det.
  og kan love for jeg aldrig kommer til at eje en berlingo.


 • #7   7. sep 2010 Jonas: Med bilen tilsalg ? haha

 • #8   7. sep 2010 Hvem fanden gider daogså interressere sig for en skide berlingo?

 • #9   7. sep 2010 Nu er det jo altså ikke alle det er sådan for.....
  Manden kan da bare stritte imod hvis han er utilfreds, men det er han jo nok ikke så.....
  Er en bil alt hvis man skal ha famile og et sted og bo????
  Selvfølgelig er det synd hvis det er en drømme bil, meeen tror nu ikke det tit det sker, det et spørgsmål om priotet...


 • #10   7. sep 2010 Hehe.. Siger ikke at det er sådan for alle, har selv hus, 4 børn og et hav af biler og motorcykler. Jeg siger bare at der er mange der vælger bilen/Mc'en fra for at få terminer, matadormix og bingobanko om lørdagen.

 • #11   7. sep 2010 Det er sgu da federe at stifte familie (hvis det er dét man har lyst til, selvfølgelig...), frem for at have en fed bil. Hvis der ikke er økonomi til at have den fede bil, hus og baby, er der jo íkke noget at gøre ved det. Og de mænd må jo trods alt være afklaret med at skulle stifte en familie og derfor ofre dét det kræver.

  Hvis der derimod er masser af overskud i økonomien tror jeg heller ikke der er mange kvinder der "tvinger" deres mænd til at sælge deres bil til fordel for én der er mere praktisk.

  Kan selvfølgelig være jeg tager fejl.


 • #12   7. sep 2010 Min mor gik fra en Mascot da hun mødte min far til at køre V8er fremefter i en fullsize 2tons Malibu Stc. ;D
  Men min Touring er sku ikke valgt pga. påhæng tværtimod det er helt mit eget ønske og den er sku stadig godkendt til den dag testen viser positiv og det er stadig en drengene spørger om på tanken og de ik kan følge med når den får noget at leve af
  Så man kan sagtens forene det praktiske med det specielle...


 • #13   7. sep 2010 det kan jo også være manden selv vælger

 • #14   7. sep 2010 Ha ha ha, "Berlingo-fælden". Nemlig, vi snakker tit om det her - der er desværre mange mænd der vælger at få det hvide snit. Og det "sjove" er så hellige de pludselig bliver i trafikken, selvom de tidligere har kørt med hovedet under armen.

 • #15   7. sep 2010 Christopher "Lento" N - Præcis.......


 • #16   7. sep 2010 Det der så får mine alarmklokker til at ringe, er at folk er nødt til at sælge bilen for at kunne købe hus?? Så må de jo have forkøbt sig. Jeg/vi startede med at købe hus, og SÅ kom bilerne efterhånden som vi fik opbygget vores økonomi.

 • #17   7. sep 2010 ja det er sjovt at se som folk kan forandre sig når de for børn. der bor en har i byen, de første år han havde kørekort, kørte han selv fulstændig som en sindsyg, med hovedet under armen. og nu efter at han har fået børn. står han ude i sin have og truer med knøtnæver, efter dem der køre forhurtig forbi hans hus.

 • #18   7. sep 2010 ved ikke om man fravælger det, jeg fravælger ungerne lidt endnu men tilgengæld har jeg de biler jeg gerne vil have... Mondeo stc fra 2006 til mig, Escort cosworth til sjov og ballade, og en gammel golf 2 til konen der ikke kan finde ud af andet end at ødelægge fælge og lave buler alligevel. vi har da hus med hund og stor have ...

 • #19   7. sep 2010 Boll Golf 2 GTI tilsalg :

  Ja men skriver også i min annoncer at den kun er til salg på grund af jeg har fået længere på arbejde, og gerne vil have en mere økonomisk bil at kører i. men hvis ikke det rette bud kommer beholder jeg den bare. ingen problem


 • #20   7. sep 2010 Bo P: Præcis. Moral er godt, men dobbeltmoral er ikke dobbelt så godt

 • #21   7. sep 2010 Ingen berlingo fælde her .. Konen og jeg er heldigvis enige .. Starter med bil og hund .. Og knokler så røven ud af bukserne til der er tjent nok cash til et hus derefter så kan vi tænke på en unge ..

  Lige nu lever vi bare livet har ikke tid til børn


 • #22   7. sep 2010 Som Jeremy Clarkson så rigtigt engang sagde om mænd at de ustråler når de opgiver deres lækre bil til fordel for en Renault megane, Peugeot 307 SW, Berlingo osv osv.

  I've done my breeding. I've served my biological purpose, and now I'm waiting to die"


 • #23   7. sep 2010 Det er fordi de der danske, uden at sige at lige jeres koner er det, bitches skal være på lige fod som mænd her i dk. Så føler de at de kan sige og gøre hvad det passer dem, for henne i kvinde klubben er de alle enige om at mænd bare skal ned med nakken, han skal endelig ikke tro at han er noget særligt. Nææ de tider hvor mænd gik ud for at jage og kom hjem med den store bøf, og konen så med stolte øje på dem er sq over her i dk. Nu skal vi alle være på lige fod og hvis det kan lade sig gøre, så skal mænd lavere ned end kvinder.
  Derfor har jeg valgt mig en russisk dame, hun synes kun det er super dejligt at man er mand, at man har det endelig ord, samarbejde er nøgle ord hos dem og de synes at ens drømme skal man følge 200%. Det eneste de kræver, er kærlighed, en ring på deres fingre, en gave her og der, at man gider at hjælpe til der hjemme og man giver dem masser af sex! Totalt win win situation!


 • #24   7. sep 2010 Dem der vælger en berlingo er sku dem der aldrig har int. sig for biler. Alle dem jeg kender der bare er lidt bilglade, har sku nok kunne finde råd til det hele. Har man derimod forkøbt sig, og har en skodjob, ja så er man nok bundet ud i noget berlingo/fabia, men sku langfra alle.

 • #25   7. sep 2010 hehe det gælder nu ikke alle.. Jeg har da min Volvo som hverdags bil og er på udkig efter en sommer bil, og har en datter på 2 år men godt nok kun rækkehus pt.

  Så ingen problemer her.. man skal bare huske at opdrage fruen fra starten hehe xD

  eller bare logge hende med på benzinvognen


 • #27   7. sep 2010 Frank G
  Ja der er sku nogen der kan var, både hus og villa


 • #28   7. sep 2010 Frank G
  Så er det vel okay at undre sig over, at 'Bimmer' nu er sat til salg ?? ;o)


 • #29   7. sep 2010 Behøver ikke være sådan, find en pige der er enebarn og der har en god udd. samt en svigerfar med tegnebogen iorden så det da ordnet.

 • #30   7. sep 2010 - BluezCat-DK® *

  Der kan jo være mange grunde til at sælge en bil. Min grund er at nu har jeg haft den i 1½ år, hvilket næsten er personlig rekord, jeg kan godt lide at skifte mine biler ofte

  Hvad konen kører i må hun selv bestemme, men jeg har forsøgt at nævne at hendes Saxo skulle skiftes til en Berlingo, men for satan hun blev gal! Hun skal dælme aldrig have sådan en skod bil ha ha ha!

  MVH Franke


 • #31   7. sep 2010 Christian G

  Et forkælet enebarn??? Du kan dælme tro nej, der er sku problemer nok med kvinder, man behøver vel ikke ligefrem bede om flere end der er i forvejen

  Frank


 • #32   7. sep 2010 Har nyt hus fra 2009 til 2.3 mil kone og 2 unger og Forden bliver konebil inden længe, da jeg er på jagt efter en ny bil.
  Det bliver ikke en Berlingo eller lign. Men skal finde en spændende nyere dieselbil eller benziner der både er hurtig og kan kører langt på en liter benzin. , da der er 130km frem og tilbage på job.

  Og det er sgu ikke fordi vi er født med en guldske i røven.


Kommentér på:
Farvel bil, goddag hus.. :-(