{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
406 visninger | Oprettet:

Kørelys citigo, ingen instrumentlys? {{forumTopicSubject}}

Hej
En kollega har fået kodet en Citigo til at tænde baglygterne sammen med kørelys, men instrumentlyset tænder stadig ikke før han drejer lyskontakten. Kan man kode den til også at tænde instrumentlyset sammen med kørelyset i VCDS? -jeg har programmet men har aldrig været inde i det med langkodning da vores bil er for gammel til detKommentarer på:  Kørelys citigo, ingen instrumentlys?
 • #1   3. jan Det er bevidst at den ikke tænder instrumentlyset da det får folk til at tænde lyset når det bliver mørkt!

 • #2   3. jan ja sådan er det normalt på alle biler født med kørelys. har kun set det tænde af sig selv i dem hvor kørelyset er eftermonteret. ellers skal man altid tænde lyset for at få lys i speedometer.på de flest bil mærker

 • #3   3. jan Hvis bilen kun kører med kørelys foran og aktiveret baglys, så skal instrumentlyset heller ikke være tændt.

  Hvis den er lavet om så den kører med nærlys foran og baglys, så skal instrumentlyset være tændt.

  grunden til at instrumentlyset ikke er tændt, er fordi den kun er i dagslys du kører uden at have drejet din lyskontakt. Det er ikke lovligt at køre i lygtetændingstiden kun med kørelys tændt. (stor fejl fra mange)


 • #4   3. jan Er godt med på at man skal tænde lyset i lygtetændingstiden og kan godt se ideen med at instrument lys kun tænder med nærlys
  Nu var det bare et ønske at få lys i instrumenterne sammen med kørelys.

  Men hvis det ikke kan lade sig gøre, kan man så kode den til at tænde nærlyset som kørelys og vil den SÅ tænde instrument lyset samtidig?


 • #5   3. jan Det der med at bilen skal have instrumentbelysningen slukket når kontakten står på 0 (og kun kørelys foran er tændt) er ikke helt rigtig. Mange biler kører rundt med tændt instrumentbelysning, men baglygterne slukket.
  Min Corsa har fx skruet fuldt op for instrumentbelysningen når kontakten står på 0 (eller AUTO) og skruer først ned når nærlyset tændes.

  Men de biler der har det slukket giver det god mening ved, for så husker man (nogle) at tænde for lyset.


 • #6   3. jan Min citigo med kodet konstantlys i baglygter har konstant lys i instrumenter. Så det burde kunne kodes.

 • #7   3. jan Okay Alan, det lyder fint, så må det jo kunne lade sig gøre har din så nærlys eller kørelys på når kontakten bare står i nul?

 • #8   3. jan Den har nærlys på når den er i 0.

  Har også en funktion der hedder auto, her vælger den selv nærlys eller kørelys.

  I begge tilfælde er der lys i instrumenterne og baglys


 • #9   3. jan Alle vores biler har også fuldt smæk på instrumentbelysning og naviskærm osv når de står på O eller auto, og først når det bliver mørkt begynder den at dæmpe belysningen, på auto bliver det langsomt mørkere i forhold til ude lyset hhv. 208'eren, 12 Avensis og 16 Jazz alle med automatisk lysføler og regnsensor

Kommentér på:
Kørelys citigo, ingen instrumentlys?