{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Far's Dags Træf

566 visninger | Oprettet:

Lidt billeder fra et lokalt fars dags træf jeg var til her i morges. Det startede kl. 8:00 så det var for de morgenfriske :)

Der var flere biler jeg ikke ikke havde set før, bl.a. McLaren 765LT og den nye Mustang Mach 1. Der var rigtigt mange nye Corvette C8, jeg talte vist til 8 stk. Ellers var det en blanding af nye og klassiske biler. En del US biler, og knap så mange eksotiske som normalt.

Rart at komme lidt ud igen :)

Carsten J
Mand | 48 år | Oprettet: 25. jan 2012


Kommentér på:
Far's Dags Træf
  •   22. jun 2021 Det er måske heller ikke fair at parkere en bil der starter ved $60k ved siden af en der starter ved $500k smiley

    Den nye Corvette er ellers, og med en ret stor margin, den Corvette der virker bedst bygget, og hvor der er brugt de bedste materialer. Der er virkelig forskel på kvaliteten af materialer og interiør på min gamle C6 og den nye C8. C7 var lidt bedre end C6, men C8 opleves stadig som en meget mere lækker bil end C7.

    Jeg synes at det er fedt at Chevy turde at bryde med traditionerne. Jeg tror at de havde fået alt de kunne ud af den gamle opskrift, og selvom mange gamle Corvette fans ikke kan lide den nye, tror jeg at det mere end rigeligt opvejes af de nye købere der er kommet til, som ellers aldrig før har ejet en Corvette.


  •   22. jun 2021 45 hk det sku noget der rykker.
    Når man ser corvetten ved siden af den ford syntes jeg den ser lidt lille, spinkel, sølle ud. Syntes ellers det er en lækker bil de har bygget. Måske lidt meget i europæisk stil det er som om de er gået væk fra det store pompøse amerikanske look.


  •   22. jun 2021 Jeg synes også at den gamle 911 Turbo (930) er en af de fedeste de har lavet. Den har bare de helt rigtige proportioner, og mere provokerende end nutidens design, synes jeg.

    Den røde på billede 46 er en Toyota Sports 800. Jeg havde heller aldrig set sådan en før. De blev lavet i perioden 1965-1969. Tallet 800 er motorstørrelsen, hele 800 cm3 er den på, og den yder 45 hk. Det siger Wikipedia ihvertfald smiley


  •   22. jun 2021 Fedt med en toyota midt i det hele
    Den Datsun er virkelig flot. Sur super godt ud.
    Jeg syntes at den røde Porsche ligner en turbo fra 76 er meget pænere end de 2 nye. Der er lidt mere bad boy over den de andre er.. For pæne (runde) i formerne.
    Hvad er det for en på billede 46 tror ikke jeg har set sådan en før?


Annonce