{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
Kommentér på:
Demonstration for "Vi er ikke vanvidsbilister" 2021
 • Carlo Jensen™ Letmetal
  Carlo Jensen™ Letmetal Online Tilmeldt:
  apr 2004

  Følgere: 20 Biler: 9 Svar: 2.878
    14. dec 2021 Hvad demonstreres der imod her?

 •   13. dec 2021 Buggi boy

  Er skam med på at hobbys ikke er gratis på nogen måde, er naivt at tro andet.
  Så vidt jeg ved var striben Esbjerg og diverse sponsorer med på at hive et bestemt beløb(husker ikke summen) frem for nogle år siden men de fik et nej , så går stærkt ud fra at dem fra demoen godt er klar over at det vil koste dem penge at få et sted stillet til rådighed.
  Som sagt var ikke med til demoen, har kun læst hvad hende der startede det har sagt hvad hensigten var med det.


 •   13. dec 2021 RM

  Hvilke andre hobbyer er gratis.. ?

  Man kan da ikke forvente at andre skal gøre arbejdet for dem, hvad med dem der er vilde med svævefly, har de deres hobby gratis, og kan bruge hvad der lyster dem til at starte og lande hvor de end vil...
  Folk der har en båd, betaler da også for en båd plads.. og andre ting.
  Da der var DHB i Vandel, kunne vi se at der blev svinet en del i området, og kørt rimelig svinagtigt på offentlig vej, selvom at dem der gerne ville vise sig, jo bare kunne melde sig til og betale, men nej, nej så hellere vild kørsel på offentlig vej,
  Og dem der der påstår at de mangler steder, har slet ikke skænket det en tanke at der faktisk er baner osv. i Danmark, det eneste der er problemet er at de ikke er villige til at betale og selv gøre en indsats..
  Det er meget nemmere at bruge industri områder, parkerings områder osv.
  For det er nemt og billigt... ??


 •   13. dec 2021 Kan man ikke mødes uden at larme? Jeg har været til adskillige træf hvor der ikke har været larm, trods der har været 2-300 potente biler.

  Men hvis deltagerne vil lave brændere og køre ulovligt race, ja, så kan jeg sådan set godt forstå modstanden.


 •   13. dec 2021 De vil have et sted hvor de kan mødes, hvor de kan larme uden at nogen irriteres over det..kan godt forstå demoen, stort set alle hobbys i Danmark har et eller flere steder hvor de kan mødes, det har bil folket i og for sig ikke.

 •   13. dec 2021 Ærligt talt, så forstår jeg ikke rigtigt denne demonstration. Hvad er formålet? Hvem føler sig som offer? Og hvorfor?

  Hvilke rettigheder er blevet forringet? Er det ikke frit for enhver at have biler som hobby? Altså så længe man holder sig indenfor lovens rammer.


 •   13. dec 2021 Var desværre ikke med, har dog læst om det på Facebook, hold da kæft der er mange der har noget imod biler som hobby. Ellers totalt fedt der bliver afholdt den slags ??

x