{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Monterey Car Week

335 visninger | Oprettet:

Jeg var i Monterey, sammen med tusindvis af andre biltosser, torsdag og fredag, til Monterey Car Week.

Der er masser af arrangementer, såsom afsløring af nye biler, udstilling af klassiske biler, Ferrari træf, tysker træf, auktioner og meget andet. Den del deltager jeg sjældent i.

For mig er det sjove ved car week at prøve en masse biler, hvilket der er masser af mulighed for. Man skal dog modtage en invitation fra importørerne, og det kan kræve en del forberedelse, hvilket jeg desværre ikke havde tid til. Så det var meget de samme mærker jeg prøvede i år, som sidste år.

Jeg fik kørt:

BMW i8 Roadster (374HK)
BMW M5 Competition (617HK)
Porsche 911 Turbo S (580HK)
Maserati Levante Trofeo (590HK)
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio (505HK)

Jeg havde også en tid ved Lexus, hvor jeg skulle køre RC F, men de var så langt bagud tidsmæssigt, at jeg ikke kunne nå at køre den inden min næste aftale.

Da jeg startede med at tage til car week var det mindre kendt, tror jeg, for der var ikke ret lange ventetider for at komme ud og køre. Nu kan der være timelange ventetider, og ved ikke om jeg gider det næste år. Overvejer at tage til nogle af arrangementerne istedet.

De første billeder er af bilerne jeg kørte, resten er at biler jeg så. Rundt omkring på vejene kørte der også vilde biler, som eks. McLaren F1, Koenigsegg, Pagani og selvfølgelig masser af Ferrari, Lamborghini, McLaren og diverse klassikere. Uanset hvor man er, kan man høre lyden af eksotiske biler der får tæsk. Det er sgu lidt vildt.

Af de biler jeg kørte, var M5 Competition den der imponerede mig mest. Jeg har kørt den nye M5 før, men Competition udgaven imponerede mig. Den føles hurtig, adræt og man mærker ikke størrelsen og vægten så tydeligt som i andre biler. Det var også den eneste af de biler jeg kørte som jeg syntes føltes decideret hurtig. 911 Turbo S er også hurtig, men man mærker det ikke på samme måde i en bil i den kategori.

Alfa Romeo laver et virkelig fedt arrangement hvert år. Det bliver holdt hos en vinproducent, og der er masser af italienske specialiteter og vinproducentens egen vin. Alle de italienske mærker serverer lækkert mad og vin, men der føres kontrol med om man kan køre, både med alkohol tester og armbånd. Hvis man har fået et glas vin, klipper de et armbånd af, og så er det slut med prøveture.

McLaren udstillede den nye hverdagsbil, McLaren GT. Umiddelbart virker den ret stor og rummelig, og komfortabel nok til lange ture. Men uden at have kørt den, hælder jeg stadig mere til 570S.

Carsten J
Mand | 44 år | Oprettet: 25. jan 2012


Kommentér på:
Monterey Car Week
x