{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Maserati Grecale præsentation

476 visninger | Oprettet:

Jeg var til præsentation af Maserati's nye SUV Grecale på Sonoma Raceway i dag.

Lidt en skuffende oplevelse, da der ikke var prøvekørsler, jeg troede at der ville være mulighed for at prøve bilerne siden de holdte arrangementet på en racerbane. Men nej....

Bilen er ellers ret lækker. Jeg her før kørt Levante, og selvom den imponerede, var den alt for stor til rigtigt at være sjov - trods 590HK i Trofeo. Grecale er noget mindre, vel mere på størrelse med en Porsche Macan, og det lover godt.

Maserati viste tre forskellige varianter frem: GT, Modena og Trofeo. De to mindste har 4-cylindrede motorere med mildhybrid. Trofeo har en variant af den V6 hybrid der ligger i superbilen MC20, og har 523HK.

Det er nok Trofeo jeg synes er mest interessant, men prisen stikker hurtigt af. Uden at have kørt i Grecale, tror jeg stadig at Porsche Macan er min favorit i dette segment.

Jeg synes at det sidste billede, det med den gule Ferrari F430 og min 911, er lidt sjovt. Hvis man spørger folk uden den store bilviden om hvilken af de to der er hurtigst, vil stort set alle nok pege på Ferrari'en. Men Carrera S, den 2. sløveste 911'er man kan købe i dag, er faktisk hurtigere end en af de hotteste superbiler fra starten af 00'erne.

Carrera S er hurtigere 0-100, hurtigere på 1/4 mile, hurtigere på Nürburgring, Laguna Seca og andre baner. Kun på topfart er F430 ca. 8 km/t hurtigere.


Carsten J
Online
Mand | 46 år | Oprettet: 25. jan 2012


Kommentér på:
Maserati Grecale præsentation


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

x